17

Лоу Даун

преди 4 години

Булгарското образование е кругла нула.Затова ни Фолксваген ще тука ни Хундай ни Тата.Медицина Инженерство Архитектура всичко е помия.Държава която ще изчезне и процеса е напълно необратим.

16

Анонимен

преди 4 години

Не извъртайте нещата.Тук става въпрос, че никой не е искал да приеме дете в тежко състояние. По същия начин вчера възрастен човек със жлъчна криза лежа 4 часа по пейките в болницата, докато бавно и кротко ни пренасочваха от кабинет на кабинет за подготовка за СПЕШНА операция. Така не се спасяват животи, господа лекари. Озвен това демонстративното безразличие и високомерието ви дразни.

15

Анонимен

преди 4 години

Така, значи те пневмониите не се развиват ей така за един час. При силна кашлица, винаги лекарчето праща на профилактична снимка. Явно детенцето е било в доста напреднала фаза и всичко е било изтървано отдавна. Въпросът е: дали родителите са го завели в началото на заболяването и ако да, то защо доктора не ги е пратил на снимка.

14

Ами сега?!!

преди 4 години

Въпросните родители убийци ще понесат ли отговорност за клевета. Въпросните лекари не са изтривалки за всеки луд с претенции! Трябва да им наложат минимум зверска глоба, за въпросната клевета, уронване на престиж, причинени душевни страдания! Отделно разследване за неспособността им да се грижат за дете! Лекарите да заведат дело с/у родителите. Крайно време е да стане ясно, че когато обвиняваш, трябва да носиш отговорнст при клевета!

13

Анонимен

преди 4 години

Гарван ,гарвана око не вади , цялата система е такава воглаве с тиквата

12

Мисис баща 2019

преди 4 години

Това е нов тип пневмония, развиваща се за 2 часа. Те като го заведоха детето беше съвсем в началото, но за 2 часа умря! Да не мислите че са го дундуркали 1 седмица с 3 други диагнози преди въпросната! Крайно време е да се наложи контрол върху родителите. Не всеки некадърник може и трябва да гледа деца. после виновни ще намерят всякакви за да оправдаят себе си! Родителите сами знаят кой уби детето им-не са лекарите, и тази мисъл ще ги гони винаги, въпреки грозните им опити да се забършат с някого

11

Дъ Клаш

преди 4 години

Идеята е следната длабоподготвени лекари нулево образование по медицина с изключение САМО на Медицинка Академия град СОФИЯ и то дори там вече няма професори.Държавата се изнесе.

10

Анонимен

преди 4 години

Такава пневмония не протича без симптоми.Лекарката твърдеше, че детето имало само признаци на лека интоксикация.Или не разбира нищо или се е уплашила детето да не и умре в ръцете и се е скатала.

9

мнение

преди 4 години

Само с пари не става - трябва и акъл, Бойко.Но това не го пише във "Винету". Затова си извинен.

8

Асана

преди 4 години

Съдебна система лeшшшш, здравеопазването лeшшш с две думи всичко е лeшш!

7

хипократовата клетва

преди 4 години

Гарван гарвану око не вади! Професионална тайна!

6

Анонимен

преди 4 години

Интересно как до вчера беше неясно от какво е починало детето, а сега изведнъж се изясни. Значи наистина не е имало смисъл да го лекуват?

5

Не родители а слънце

преди 4 години

Така се прави! Оставяш детето си да мине през настинка, бронхит и пневмония, докато не стигне последна фаза на пневмония и тогава тръгваш по болниците с претенции! Ами все пак заети хора какво да ги правиш, няма за едното дете да си развалят спокойствието. после като поради липса на вълшебни заклинания, лекарите не му помогнат естествено те са виновни!

4

Анонимен

преди 4 години

Ами(:(:(: нямам думи. Съмнение само да има и веднага снимка, вливания или там каквото трябва. Объркана държава. Къде ли намаляваме със бясна скорост, къде ли губим безценни животи. Бойко да си заминава. Не се справя.

3

до кога

преди 4 години

Колко народ си отиде заради некадърни и жестоки лекари и какво?!Дяват още пари в една продънена система,вместо да я реформират и променят!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Виновни има,това са майката и бащатада бяха завели детето на лекар поне един ден по-рано.

1

Анонимен

преди 4 години

Виновни има?Съд ще има ли? Затвор!