7

Анонимен

преди 4 години

Пак се хвърлят пари на вятъра за червени пенции и роми.

6

Анонимен

преди 4 години

До ЕкспертТези пари се раздават абсолютно нерегламентирано, по възможно най-популисткия начин, а това са нашите пари, от нашите данъци. Не ме интересува как е в Гърция, въпреки че това което си написъл не е вярно, не е справедливо, не е правилно да се раздават общите пари, на едни хора, за да може някой да си вдига рейтинга. Бонус се дава когато си си свършиш добре работата, а тук работа няма, освен ако някой не смята, че изпускането на газове пред телевизора е работа!

5

Реалист

преди 4 години

Така ли една година вместо 40 лв, не дадоха 60 лв примерно, все се хвалим че икономиката расте и има много излишък, а все няма добавки за всички пенсионери. Но за сметка на това на всички депутати и министри ще има коледен бонус по 5 цифрена сума.

4

Анонимен

преди 4 години

Caмо искам да напомня на всички, че можете да отидете да работите в армията. За обикновен редник, ще ви дават приблизително по 1100 лв заплата. Ако дадете наряд събота или неделя, после 2 дена ви се полагат почивни. Имате огромен годишен отпуск и така заедно с наряди и други почивки, ви се събират най-много около 6 месеца работни в годината. През останалото време почивате. И можете да си работите нещо друго. Пенсионирате се рано. С висока пенсия. И после ви взимат в някоя охранителна фирма пак.

3

Експерт

преди 4 години

оТ ВСЕ СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ЕДИН ДЕН ДА СТИГНАТ ДО ТАМ, ЧЕ ДА СИ КУПЯТ НЕЩО С ТЕЗИ 40 ЛЕВА!ЗАЩОТО В ГЪРЦИЯ НАПРИМЕР ДАВАТ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПО ЕДНА КОЛЕДНА ПЕНСИЯ, МИНИМУМ 500 ЕВРО.БОГ ЗАВАВЯ,НО НЕ ЗАБРАВЯ!

2

ай сиктир

преди 4 години

Хе-хе бонус за тези чиято пенсия е до 363 излиза, че тези с 364 лв. са паралии.

1

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Честито на...печелифшите.След 30-сет години...демократичен преход,има кой да мисли за бедните пенсионери и да раздава...трохите.