113

До 67

преди 4 години

Вноските за здраве в Германия и България са еднакви - 12% Друг е въпросът,чр като суми е Германия са по- високи Но това е така защото облагаемите доходи са много по- високи.Да направят минималната заплата в България 1000 евро,то вноската ще е 120 евро на месец.

112

Анонимен

преди 4 години

НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ 47 000 ЛВ ЗАПЛАТА Е БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ...

111

Анонимен

преди 4 години

Има пари и за 40 годишни съветски атомни самовари - справка - тенекиите, отлежаващи край БелеНЕ!

110

ай чао

преди 4 години

Частните болници точат касата!В държавните някой взимат по 57 000 лева на месец срещу операции на здрави хора!

109

Анонимен

преди 4 години

Според оценки от Европейската комисия, ние имаме най-скъпото и най-лошо здравеопазване в Европа!Имаме шефове на фалиращи болници, които са милионери. Защо? Как? Не е ясно и никой не разследва това.Толкова за парите и ще има ли такива.Парите се разпределят неправилно, въртят се далавери за източване на здр. каса, ние плащаме тройно всичко, в "безплатната" ни здравна система.Накрая здравните грижи са отвратителни, а лечението опасно за здравето.Тази система е толкова изгнила, че е непоправима

108

Анонимен

преди 4 години

В Германия лекарите имали и права, а не само задължения като тука?!?Тази трябва да е паднала от Марс с тези твърдения.Мафията с белите престилки реално не отговаря за нищо и наказан лекар за убийство все още няма в Бългаоия. Не разбрах за какви задължения бръщолеви лекарката в България??? Няма и нито един лекар изнудващ пациенти за пари да е наказан. Няма и лекар с купена диплома да е в затвора.Здравната ни система налива пари в частни болници и имаме шефове милионери на същите, далавера.

107

Анонимен

преди 4 години

До 116Ами да?

106

Анонимен

преди 4 години

Пари ще има за всичко, когато ни дойде акъла. А акълът се проявява навсякъде - за кого гласуваш, за какъв учиш, и дали изобщо учиш, дали имаш смелост за истината, изобщо акълът е в чипа. По-добре казано в операционна система. Само с ъпгрейд няма да стане. Трябва да се "преинсталираме". Без акъл и това ни е много.

105

Бунгар

преди 4 години

Най добре да дадем половината държавен бюджет на здрвеопазването и тогава белким мирясат. Много са тези които искат по високо заплащане,но откъде....Нисък стандарт,..ниско заплащане. Когато станем развита държава, с голям износ на качествени стоки и вдигнем стандарта си на живот ,чак тогава ще има повече за всички.

104

До 115 лекар избягал

преди 4 години

И толкова да е (? 700), макар, че това е социалната помощ, разликата в този случай е 11.43 пъти при ? 8000. За ? 5000 7.14 пъти. А обикновеният французин да стане на ? 0.00, а ти да вземаш месечно ? 1 500 000 доволен ли ще си ?!

103

лекар избягал от бг

преди 4 години

Нещо бъркаш минималната заплата е 700 евро

102

До 103 лекар избягал

преди 4 години

Разликата между заплатата на обикновения французин и твоята в момента е 2.5 пъти, а при ? 8000 заплата ще е 4 пъти. В България минималната заплата е 560 лева. Останалите изчисления оставям на теб.

101

Анонимен

преди 4 години

Ами..., множко сме все още - 6,5 мириона!!!Целта е да останем около 1,5 милиона и тогава ще има и за лекари, и за пенсии, и за високи заплати, и за отпуски, и за болнични...Но, такъв висок жизнен стандарт и такива екстри ще има само за онези от нас които попаднат в "числото на избраните"!-))))))))

100

kkk

преди 4 години

Като искат германски заплати,защо не завършиха медицина в Германия?За един приятел питам!

99

Анонимен

преди 4 години

Лекарите сами се "финансират" , голяма част от тях го правят. Доброто здравеопазване вече е недостъпно за бедните хора, независимо дали са осигурени. За съжаление, в здравния бюджет висят с пълна сила хората от Алектората. Продължавайте да наливате милиардите в пробитата каца.

98

Агент Гибс

преди 4 години

ГЕРБ = ГРОБ !!! Корупцията е десницата на Тиквеника !

97

13

преди 4 години

В България годишно се наливат 2млрд в здравеопазването, а здравеопазването е най-зле в света и няма заплати. Макрон беше прав! България е по-зле от Африка! Ако имаш дете в България мутрите ще го убият. Сами са си виновни, че са направили деца в България, съзнателно или не това е престъпление спрямо тях, защото те нямат избор. Дори в Турция да емигрира човек, ще е по-добре от тази мутренска дупка. Поне няма да го чакат 100 мафии да го ограбят и убият, и да му убият и децата.

96

лекар избягал от бг

преди 4 години

Аз лекувам френския народ работя много, засега съм с 5000 евро догодина 8000 при положение че обикновения французин е с 2000 но френския народ има мозък за разлика от вас овцете-да ви лекуват мутрите и да ви е честито-един от 7000 бг лекари полагащи грижи за друг народ

95

койчо

преди 4 години

Здравето в българия е предмет на търговия, най-големите гешефтари са лекарите.Да не би аз да определям ТЕЛК-овете?!Още не си приет в болницата и почват със "загрижени физиономии" да ти предлагат да ти сложат стентове, да ти оперират простата, да ти извадят бъбрек, жлъчка, далак - за всичко имат мерак, дори главата да ти отрежат щом здравната каса плаща а итеб ще те одерат с някоя хилядарка.

94

1

преди 4 години

До хммм,да сайта е бесепарски,не като тиквата комунист,я ми напиши едно име в герб-комунисти,което,да не е било член на бкп,като почнеш от тиквата,та свършиш с поета на комунизма,сега на герб-комунистите, спасчо гърневски.