27

Анонимен

преди 4 години

Има закон за движение по пътищата който важи за ВСИЧКИ и по ВСИЧКИ пътища. Били те първокласни, второкласни, третокласни, квартални или селски. Вски пешеходец намиращ се на пътното платно трябва да спазва тези правила. За малолетните отговарят родителите и настойниците. Да, възможно е да е карал непредпазливо, възможно е да не е видял детето. Но камиона тежи няколко тона. Дали е минал през дупка, куче или дете няма как да се усети. Отговорноста е 99% на бабата и 1% негова, че не е предвидил.

26

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТООбратен завой е забранен при ограничена видимост или намалена видимост до 50 метра според правилника. Този не е видял нито бабата, нито детето видял е само кучето, можел е да сгази и бабата, дори и кучето. Някой подобен може и теб да те сгази на улицата, задължително трябва да му забранят да шофира друго не знам.

25

Анонимен

преди 4 години

Дядо на 76 кара камион, най-вероятно на черно за някой селски бей, за да подпомага психично болната си жена и син. Ах, демокрация на демокрациите, рай за магистралите. Затвор за поръчителя на курса, който издевателства над такива озверели от глад хора и ги ги пусна с технически неизправен камион

24

Makedon

преди 4 години

Prav e soferot ......zalno za deteto .. babata e kriva deteto se drzi za raka na ulica a ne kuceto..

23

Сата НАТО

преди 4 години

Нямаш очи на гърба си, но имаш огледало, не носиш и очила виждаш ли в огледалото дали няма човек зад камиона, че да тръгнеш назаде. ----- Не е тръгвал назаде и не е длъжен да гледа в огледалата. Ако не се е качил на тротоара, няма никаква вина.

22

Анонимен

преди 4 години

То горкото само на пет е било и освен ужастната болка което е усетило от камиона нищо друго не е разбрало. Сигорно вече духьт му е далеч от в рая при Бог усмихнато и щастливо, да почива в мир.

21

Анонимен

преди 4 години

Изкуфелия бабушкер дето е бил с детето е трябвало да знае какво се случва, когато камион прави деветдесет градусов завой в тясна улица. Не да стои на бордюра и да зяпа мухите, защото задните гуми стъпват точно там. И резулта го виждате. И после кой крив, кой прав, няма значение, детето го няма вече.

20

The Ghost

преди 4 години

Трябва си проверовъчни шофьорски изпити/курсове след определена възраст.

19

Анонимен

преди 4 години

При първото убийство при живково време вместо година и половина ако беше лежел 20 години сега можеши да не говори така този ***, сега колкото и да му дадат все тази, той е жив труп а детето ще си остане винаги дете !

18

Сата НАТО

преди 4 години

Какаъв скот и каква вина бе, тьпчо?Вина няма ако някой скочи под задните гуми или се блъсне отстрани на автомобила. Сбсолютно прав си е дядката.

17

Хъммм

преди 4 години

според версията на шофьора, детето е било ударено от задните гуми, ако се докаже че е така, вината найстина ще е на бабата

16

Сенилни склерита

преди 4 години

Шбания скот даже не осъзнава вината си. Два пъти причинил смърт на пътя и се има за добър шофьор! Вярно, че на тия години не трябва да е професионален. Но каквото и да му направят вече е късно. Замирисл е на зЕмя, но преди да замине се е постарал да вкара без време и други там.

15

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да го направят изживял си е живота,жалко за детенцето!

14

Анонимен

преди 4 години

S decata trqbva da se vnimavat te nyamat nito spirachki nito znaqt kade se namirat!Vinagi edin shofior trqbvq da ima edno na um prez denq predimno deca,prez noshta karuci,jivotni i moje bi nyakoi piyan ili nadrusan chovek

13

Анонимен

преди 4 години

Хайде за лека кола може да кара ама камион или автобус на тези години това е прекалено

12

Анонимен

преди 4 години

Нямаш очи на гърба си, но имаш огледало, не носиш и очила виждаш ли в огледалото дали няма човек зад камиона, че да тръгнеш назаде. Прегазеното дете също не ти е виновно, че синът ти е психично болен, айде холан почернил си едно семейство за да изхраниш своето.

11

Анонимен

преди 4 години

Ne moga da razbera neshto tozi nali e izbqgal ot mestoprestuplenieto ta policiqta go hvana, i kak taka ne e pochustval nishto toy kade e gledal i pone ne e li vidql babata!tozi si e vinoven hora zagina edno malko nevino dete!

10

Деян Куцев

преди 4 години

Много точно го е казал! Баницата да не е лапала мухи ,а да си гледа изтърсака. За всичко него гледат да набедят. Ако не беше детето шапшал щеше да е живо.

9

13

преди 4 години

Същия режим роди и Бойко, и останалите "демократи" и "социалисти", "националисти", като този дърт марксист и содомит на пейката, един от многото *** в безличната тълпа неадекватно себеопределяща се като народ. Дано детето да не се е мъчило. Но в такъв режим децата не струват нищо. Етноса измислил режима, подобно на ромите, възприема децата като стока.

8

Анонимен

преди 4 години

А защо не подведат държавата под отговорност, че е издала шофьорска книжка категория С, на този беден човечец, който му се налага да работи на 76 години. Как ги издават тези професионални свидетелства нали има медицинско, психо и т. н. Не оправдавам водача но, десен завой с камион крие винаги риск, затова новите камиони в Австрия от 2025 трябва да са с електроннен асистент. Общината във Виена иска даже от 2021. Тази година само във Виена има два смъртни случая на деца от камоини на десен завой.