82

страничен наблюдател

преди 4 години

Недоволните доста неадкеватно разглеждат данните.В София БСП си повишават резултата от 30к на 120к, във Варна от 9к на 14к. На миналите иззбори нямаха нито един областен град, а сега имат 4 без малко 6.Ако тия смятат да се превръщат в патерица на управляващите на следващите ибори ще се борят за четирите процента.Апропо по същия начин тия същите тълкуваха европейсклите избори.Редно е да попитаме, другаре - за победа ли игхрахте?

81

бг

преди 4 години

Нинова е троянски кон в БСП. Сина й работи в Голдман Сакс на Ротшилд.

80

ГЕРБ надолу

преди 4 години

До Анонимен 68: Не БСП, а ГЕРБ потъва все повече. След тези избори вече няма мнозинство в Общинския съвет в София, намали подкрепата си и при парламентарните и при евроизборите. Засега успява да се задържи, но всичко си има край.А това, че електората на БСП си отивал, се повтаря отдавна, но нищо подобно не се случва. България има нужда от лява партия и социална политика. При обсъжданията на бюджета Корнелия Нинова пак предложи актуализация на пенсиите и стимулиране на икономиката. Нямало пари

79

ognyanz

преди 4 години

До *** е абсурд и Кърнелия се обърка: Пак ли си сложил този копи-пейст? Абсурд е знаеш ли кое? Това гербаджийски т'рол да измисли нещо новоА по темата: Има едно вярно нещо в писмото на групата на 50-те. И то е: "В абсолютни цифри БСП има (едва) 43 376 гласа повече от 2015 г"Е, след изборите през 2015, когато БСП имаше 43 376 гласа по-малко от сега (и почти нямаше кметове) вие, групата на 50-те поискахте ли оставката на Санишев? Не, нали.А сега, когато въведе мандатност за да няма "вечни"

78

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Ами защото доказва че народа е оскотял в жалкото си съществуване. От бедност човек може да оскотее до степен че да се заяжда за правописни грешки.....

77

историк

преди 4 години

До ЕдиКога ли в нашата история не сме били хайдути-бунтовници-терористи-българоубийци?

76

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

75

Анонимен

преди 4 години

Всичко е загубено, дори и чувството ни за хумор.

74

Анонимен

преди 4 години

Българоубийците са управляващите последните десет години!От девет милиона 1989, сега сме под 6 - размножаваме се по изборите заради фалшификациите на разбойническата мафиоткска българоубийца-партия герб.

73

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

72

Анонимен

преди 4 години

Я, лесно ли се влиза в БСП?

71

хм

преди 4 години

Докога???

70

Анонимен

преди 4 години

Г.Г. е навсякъде...

69

Еди

преди 4 години

Партията на терористите-българоубийции отива в историята, където и е мястото .Страхотна новина, оправи ми деня !!

68

Анонимен

преди 4 години

Без-Сума-Пари

67

Анонимен

преди 4 години

Корнелия е платила 1 милион за този пост, тези сега ще и върнат ли милиона?

66

ДААА..

преди 4 години

А КАКВО НАПРАВИХТЕ ВИЕ ЗА ТЕЗИ ГРАДОВЕ КОИТО НЕ СПЕЧЕЛИХТЕ НЕ СИ МРЪДНАХТЕ З-ЦИТЕ САМО НАБЛЮДАВАХТЕ КЪДЕ КОРНЕЛИЯ ЩЕ СГРЕШИ - ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ АКО СМЕНИТЕ КОРНЕЛИЯ НИНОВА НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ПОВЕЧЕ ЗА БСП АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО ГЛАСУВАХМЕ НАЙ ВЕЧЕ ЗАРАДИ НЕЯ НЯМАЛИ СМЕ ТАКЪВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП ДО СЕГА МНОГО УМНА ЗА КАКВОТО ДА Я ПОПИТАШ ИМА ТОЧЕН ОТГОВОР НЕ ЧУХМЕ ДА КАЗВА НА ВСЯКА ДУМА А А А КАКТО ПРАВЯТ НЯКОЙ НАПРИМЕР МАЯ МАНОЛОВА ДОСТА А А А -КАТО ВИ ПООТСТРАНИ МАЛКО И ЗАПОЧВАТЕ ДА ПЛЮЕТЕ

65

Анонимен

преди 4 години

БСП все повече ще потъва. Просто електората им измря, и изкуфя съвсем. Все още се лъжат някакви нискообразовани да гласуват за тях като им обещават невъзможни неща, и такива които имат далавера това е. Ама и тия с далаверат позаминаха, баце ги понаплаши с Арабаджиеви, Баневи и Стайков. С липса на спонсори и без субсидия само с някви подаяни от мадар ръшка които и те са скъсали джоба, нма да ги бъде. Вътрешно ще се изядат.

64

Анонимен

преди 4 години

Сектата БСП ли? Не ни занимавайте с тия айдуци.Кога ще им изкараме кирливите ризи за колосалната кражба ?Чакаме давностният период ли?

63

Факт

преди 4 години

Нинова наистина чисти милионерите в БСП , защото иска да остане само тя единствена милионерка. Само че май всичката членска маса на БСП са милионери. Накрая май само Нинова ще остане в БСП , яхнала черна кобила.