10

Радослав

преди 4 години

Цялата история е катастрофална загуба! Ама какво очаквате от индивид които обевява за победа това, че 16% от гласоподаватели гласували за неговата партия? Само Бай Тиквондур може да се радва, че господарите му в прав текст му казват - *** си Гоше и даже писмена заповед не ти стига пипето да следваш! Затова ние лично ще поемем управлението в уж суверената ви държава, че малко ред да вкараме! Тая победа ти е като изборните победи и като избора на България за завод на ФВ!

9

Това е

преди 4 години

Най-мразената муцуна на територията на България!

8

Анонимен

преди 4 години

Светиня МУ май съвсем не е наясно за ситуацията и какво го чака от тук нататък.Май тая *** или както там и беше името съвсем не е от породата на Юнкер и едва ли ще я впечатли мазното и угодническо поведение на вожда на племето.

7

Радослав

преди 4 години

Абе Бай Тиквондур, той не е паднал, а се замяне с нов които да може да налага и глоби, а не само да размахват пръст и да пращат писма! Просто хората им стана кристално ясно, че вие от дума не разбирате и затова искат да поемат колкото се може повече в техни ръце! Новия механизъм като нищо ще има клауза, че при повсемесна корупция ЕС поема съд и прокуратура и тогава ще ти отеснее още повече примката на врата! Тогава като те гепнат господарите ти за билюрите няма да можеш и името си да кажеш сам!

6

Анонимен

преди 4 години

Тоя дава ли си сметка на какво се радва?

5

ай сиктир

преди 4 години

До там сме я докарали, че вече и равния мач го броим за победа.

4

Анонимен

преди 4 години

Къде пише, че мониторингът е отпаднал?

3

Анонимен

преди 4 години

Паднал мониторингът ли?Е,от тук нататък ще видите кон боб яде ли?

2

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА!

1

Анонимен

преди 4 години

От всяка втора статия, някой боковист лъже най-нагло.