36

Анонимен

преди 4 години

Този не знае ли поговорката две дини под една мишница.

35

Фен и читател

преди 4 години

Браво, отлично - човекът е прав, поздравления!

34

Анонимен

преди 4 години

Бойко и за Хемус така говореше, пък магистрала няма, освен някакви жалки отсечки, предизборно. Тая магистрала още Бай Тошо от 50 г ни я обещава, наследника му сега и той. В София пък щеше да ми е неудобно на мястото на Фандъкова след толкова години в общината и начело (общо 14 ли станаха) само да се зарича какви добри неща ще правя за столицата. Ми то още 14 г може да минат, живота ни мина в благи приказки.

33

Анонимен

преди 4 години

"Другата седмица Борисов ще инспектира"Бат Ким ряпа да яде направо. Че даже и с ряпа пак не може да обещае, че ще го напълни с газ.

32

Радослав

преди 4 години

До ЗозоВиСшото образование на Баш Бай Тиквондур е близане на орехчетата на големеца на деня! Висшо което изкара при Бай Тошо и продължава да учи и до ден днешен! Тоя е психично болен, страдащ от комплекс за малоценност подлизурко които освен да ближе друго не е по силите му! Най, най отвратителния *** които някога се е пръквал е точно Баш Тиквондур! Виж, че даже и сега от джоба му се подава скъпоценната му червена книжка за принадлежност към партията която го издигна от свинар в Мин. Прец!

31

kirasirrav

преди 4 години

ако наистина станем с най-евтината газ, ще му повярвам!

30

Анонимен

преди 4 години

На ГЕРБ всичко им е в бъдеще време. Ще това, ще онова. Фандъкова само говори как щяла да строи паркинги, как щяла да прави детски градини и как щяла да бори мръсния въздух със зелен билет. Не че нещо, ама столичани дишат и виждат какво дишат, кашлят с месеци, а за всички тези години само 2 дни имаше дни със зелен билет. Обещания, обещания, обещания за балъци. Избори са все пак.

29

Анонимен

преди 4 години

Борисов уверен: Ще бъдем с две газови магистрали и с най-евтиния газ...Преди няколко години, пак преди избори го слушах със същия рефрен. Тогава обясни, че до три месеца ще паднат драстично цените на газта, защото били намерили газ в нашето Черно море - района Хан Аспарух.Всеки ден ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ и накрая нищо, както винаги

28

Зозо

преди 4 години

Гладните *** ревът, защото Боко ще се опита да строи руската тръба и Белене вместо тях. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

27

арабската гинка

преди 4 години

арабската фирма дето ще строи тръбата да не се окаже основана с краденото от нас дето баце често прибягва до рияд да наглежда ??

26

Анонимен

преди 4 години

Бе газчето от Катар не идва ли по ефтинджос ?

25

НЯМА БАЛКАНСКИ ПОТОК

преди 4 години

Има отклонение от ТУРСКИ ПОТОК. Ха прекарай го през Банкя та да се уредиш с малко газ и да не мърсиш въздуха на София с дървата и вълищатата на хасиендата

24

Анонимен

преди 4 години

Браво бате Бойко само-така вдигай стандарта на страната

23

ПРЪДНЯ В ГАЩИ

преди 4 години

КВО СТАНА БЕ? Нали щяхме да имаме газ от ЧЕРНО МОРЕ, нали американския газ е най-евтиния на света. Де ги протестърите със зурлите, дето сваляха ОРЕШАРСКИ

22

Зозо

преди 4 години

...............където има газопроводи, няма война.................Хахаааааахаа, да види Украйна първо наш Боко. Да беше казал - Където няма руски тръби, няма война.И кво ся? Ще строим руска тръба с арабски заем. И каква полза за България?За това ли още го крепят в Парламента руските патриоти?

21

PinCode

преди 4 години

Гледат го и ги е страх да не ги набие .... Браво Баце !

20

БОРИСОВ

преди 4 години

Като чуя "tebrikler" и повече не ме интересува : )

19

Анонимен

преди 4 години

герб и вмро са троянският кон на турция в ЕС !!!

18

И СЕГА

преди 4 години

Евала БОРИСОФФ, 2 пъти КОНГРЕТЮЛЕШЪН, АФЕРИМ слуга на всички началници по света

17

БАНКЯНСКИЯ ПОТОК

преди 4 години

НЕ Е Южен поток. Зависими не само от Русия, а най вече от ТУРЦИЯ. Това ли беше целта бе тепегьоз