31

дов

преди 4 години

изнасяйте ги тези смрадливи ***

30

13

преди 4 години

Планът е в действие. 2019 Каракачанов продаде хиляди декари от военното министерство. Из цялата държава. ДПС ги изкупи. Някой планове и разрешения вече са готови. 2020-21 най-късно ДПС започват да строят общежития. Арабите ще купят общежитията с парите, които ние им платихме за Турски поток към Сърбия. Така ние плащаме от данъци за общежитията. Арабите ще ги населят с мигранти и ще ги хранят чрез НПО-та от нашите данъци. От тях ще тръгне шериата. Никой няма да ги пипне, планът е в действие.

29

Анонимен

преди 4 години

Тези смрадове са кандидати за бежански статут и сигурно ще им го дадат. Въобще не ме каз=сае, че имали нужди като имат да се каковат един друг.

28

горкото дете

преди 4 години

зверско изнасилване и отново прикрито от полицията за повече от седмица! Огромна грешка на Герб и премиера да застанат на страната на престъпниците!!!!!Народа няма да ви прости предатели

27

Анонимен

преди 4 години

Ама по цял ден ги хранят и поят.Тива саедни разплодни Тарзани.Сталинка нинамекна да си траем ,за да поемем полеко,фино техният ген.Днес беззащитносираче,утре майки в парка,групово щеупражнят правото си на разплод.Щеса благодарни на хелзинския стрелочник.И всичко спокойно ,до фазаежедневие.

26

Анонимен

преди 4 години

Ми веднага им давайте българско гражданство, с постъпката и са доказали, че достойни да се влеят в редиците на Бойковия електорат.

25

Алокакси

преди 4 години

Аз не мога да разбера нашите пишман политици като вкарват бежанци, защо поне не са жени в детеродна възраст. Тез мюхльофци дето ги докарват само бели правят, докато една жена поне ще има смисъл от нея.

24

Анонимен

преди 4 години

Дайте ги на комунистическия бабуняк в Германия.

23

Анонимен

преди 4 години

Mar6 ot bg garovete no parvo smasvanne ot boi

22

Анонимен

преди 4 години

Спее спокойно Боко-Тиквата каза, че, ако дойдат на телената му ограда няма да ги спре.

21

1

преди 4 години

До 1Мога ли да напиша "Г-у-рбетчия"?

20

1

преди 4 години

До 1И "гурбетчия " ли се цензурира? А ревете за "свобода на словото"!

19

Анонимен

преди 4 години

Boiko da kaje kakvo schte i pravat tia gadove saharieva saschto glemite politizi tia avg.gadeve vednaga obratno ot kadeto sa doschli no parvoda gi smajat ot boi i s retniizi otvratno v avganistan turzia tova e marsch ot bg vednaga sapo4va se boiko mn e v bg siurno ot emig.pestapii bg g hrani posloojaa gadvete marsch obratno. Boi sa tia prestapnizi

18

1

преди 4 години

До Анонимен 17Гурбетчията работи, за да изкара пари! Тези, какви гурбетчии са, като не са работили нищо, или най- много да са пасли кози и третират жените, като такива?!

17

Анонимен

преди 4 години

Ами какво може да се очаква от неинтегрирани шайки които са трьгнали от джунгалска дьржава на гурбет в европа.

16

Пенди

преди 4 години

Е, кво чакате?! Давайте им гражданство!

15

Елемаг

преди 4 години

"Инцидентът"???????Така ли му викаме вече?Инцидент е когато на риболов съм си забравил тоалетната хартия и се бърша с бъзе!!Ама това де инцидент?

14

1

преди 4 години

Ааа, не закачайте учените "инжелЕри" от Афганистан!Те са бъдещето на България!Пусти Калашников!

13

13

преди 4 години

Е още нищо не сте видяли. С обезлюдяването на Територията е въпрос на време извън големите градове да се напълни с мигранти от цял свят, просто защото няма никой, а и да има някой ще предаде другите за малко пари. Напливът към големите градове и набезите няма да са ежедневни, а ежеминутни. Това ще е края на България и не без причини.

12

Анонимен

преди 4 години

Във сайтовете като тоя пише за афганистианки изнасилили европейки напишете една статия за българи изнасили афганистанка ,че накрая ще стане война не може те да изнасилват а другите да не изнасилват