8

Анонимен

преди 4 години

Едно нещо знам със сигурност:правителство, което приеме македоноидните безумия, пада за 2-3 дена, а съответната партия-на историческото бунище! Някои неща не могат да са предмет на сделка и компромис.Македонците,горките, си мислаат,че САД или ЕС може да принуди БГ да клекне по темата.То-ва ня-*** да ста-не! Или ще клекнат, или ДГД!

7

Анонимен

преди 4 години

Шкембе войвода търси начин да се измъкне от заканата която направи преди дни. При него всичко е гола вода и келепир.

6

Анонимен

преди 4 години

По повод се 100 г Ньой хвани се със Сърбия и Франция .Браво ,Краси ,стигна дъното .

5

Анонимен

преди 4 години

Тия трябваше да ги анексираме още преди да влезем в НАТО и ЕС.

4

Анонимен

преди 4 години

Да ама французите обслужват сръбските интереси.

3

ПроСоТо

преди 4 години

"Ние не бързаме,те бързат"......Малко стронно звучат тия думи при положение,че "Великия Балкански Миротворец"-Пожарникаря от село Банкя,ПОБЪРЗА КАТО НА ПОЖАР да се подложи на Скопяните...Сега Шкембето ще играе ролята на "Доброто шкембе"...

2

Мак

преди 4 години

Няма какво да делим с вас, дори не сте в Шенген имате много корупция не сте по-различни от Ердоган, той заплашва със бежанци вие заплашвате със ЕС. Извивате ръцете на съседите си в същото време идвате с някакъв договор за добросъседство - изнудвачи. Нещо ви е мръднало здраво в главите.

1

Там ни е грешката

преди 4 години

Цивилизовано правим компромиси, а сме оградени от държави, чиито политици варварски преиначават фактите и имат нелогични претенции.А западната ни съседка?Не е отстъпила и на йота от измишльотините на Милош Милоевич (политик и "историк", живял през втората половина на 19-и век, идеолог на сръбския експанзионизъм на Балканите и на преиначаването на историята на македонския регион). Нещо повече, от тези измишльотини западните ни съседи направиха основа на държавната им политика!