34

???

преди 4 години

До Тонкатаа ти като какъв питаш??? представител на властта или що?

33

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаА ти що не заминеш за САЩ да да станеш екзекютив оператор на пъблик рест руум чейн да изкарваш долари. Ама не можеш, на васалите им е забранено да работят и да пътуват в САЩ при господарите. Едно време африканците от колониите свободно са ходили в метрополията, а за Българите, членове на ЕС и НАТО границата е затворена и им е забранено да пътуват при господаря.

32

!!!

преди 4 години

Руската кола е като руската жена: само харчи и ти къса нервите.********************************************************Гледай да не ти се падне немска домакиня ... тогава ще мечтаеш за руска жена и кола.

31

Анонимен

преди 4 години

A какво произвежда България освен евтини черноработници и миячи за Запада?

30

!!!

преди 4 години

До ЗозоАз пък си помислих че говориш за Бг невидимите ефки...Мани и завода го нема...

29

Зозо

преди 4 години

Хахахахахаааа, не нимоа.. търкалям се от смях :))))))))))))))И от тая волга има произведен 1 бр., също като Су57 2бр., МиГ 35 3бр., "невидимата" ракета и др. руски глупости :)))))))))))))))))))

28

sofeto

преди 4 години

Крадът като китайци!

27

Анонимен

преди 4 години

А какво произвежда Русия, освен една тежко бронирана лимузина за Батюшка?

26

Анонимен

преди 4 години

A какво произвежда България?

25

!!!

преди 4 години

Май олигарсите ще трябва да си я закупят по желание-задължително.*************************************************************Дано да си прав, да има некаква полза и от олигарсите...

24

Анонимен

преди 4 години

Руската кола е като руската жена: само харчи и ти къса нервите.

23

Анонимен

преди 4 години

То бива даси умен *** чак толкова не знам да си оная вечер пак ли си ме мъчил да ме оправяш е ти си ничии може даси някъде нечии но не и там аз където съм колкото до някои неща да аз съм си аз принципи и отношения а ако искаш пробваи каквото тие кев аз отдавна на тия години съм го минал туи че си наалягаи *** и да ти не дреме кои какво прави и да те не интересува че Ко продължи токувиж си следващия там дето трябва с тия уста

22

Анонимен

преди 4 години

Като оня де се ядосал че не ходя там където иска друже ти не разбра ли че няма да ти стъпя с това държание там където ти си с това отношение спрямо мен няма да стъпя никога не ме интересува абсолютно никои

21

пепи

преди 4 години

7.5 метра - туй дълго като малък камион.

20

1

преди 4 години

Истинския баровец ще си купи оригинала.Ролс, Бентли,Майбах или някоя от американските супер лимузини.Този сбирщайн ще го купуват само руските олигарси,за да се натягат на путин.Но и те ще се возят в истински западни лимузини,няма балами на този свят, качеството си е качество, а класата не можеш да я изкопираш.

19

Анонимен

преди 4 години

Май олигарсите ще трябва да си я закупят по желание-задължително.

18

Анонимен

преди 4 години

да ви имам проблемитестига сте препечатвали антируските материали от тая кло.ака дойче велето и без това не е дойче стото се командва от краваршингтонзатънали сме до гушата а те ни занимават задължително с русиято бива пропаганда ама вашето е прекаленотова нито ще нахрани бедните и гладните дето унас са вече милион нито ще ги стоплисамо ще си разлаете дежурните плювачи на които плащате

17

КАТ Сунгурларе

преди 4 години

Ако може с газово и ако има теглич за ремарке, купувам.

16

Анонимен

преди 4 години

А в членката на ЕС и НАТО българите се молят фауве да дойде в България да си пренесе машините българите да им работят евтино на място, и тръпнат, тръпнат - ще дойде ли фауве, ще дойде ли фауве да им работим евтино и ли ще отиде в Турция!

15

!!!

преди 4 години

Това е кола, когато горивото бе 8 ст и хората имаха време да лежат под колите***************************************************Тази кола е за хора дето си купуват бизнес клас самолетни билети. Това е кола да покажеш че си достатъчно богат да си купиш каквато искаш бронирана кола използвана дори от президента на Русия.