59

Анонимен

преди 4 години

НАЙ-МНОГО ДЖУДЖЕТО ДА ТИ ПРАТИ ПАК ЦИГАРЕНИЯ ПОП ДА ВИ СТРОЯВА С РАДЕВ В 2 РЕДИЦИ... КАКВО УНИЖЕНИЕ!ТОВА ЛИ ЗАСЛУЖАВАМЕ , БЪЛГАРИ?1 ПРОЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ НЯМАМЕ В ПАРЛАМЕНТА - САМО НЕКВИ БАЛКАНСКИ ЧЕРВЕНИ ***!РЕВЕМ ПОСЛЕ ЩО СМЕ ЗЛЕ..АКО ИСКАШ ДА СИ ДОБРЕ -ТЕРМИНАЛА!

58

до 60

преди 4 години

ХАХАХА ТАКЪВ ВИЦ НЕ БЯХ ЧУВАЛ - МНОГО СА СПОКОЙНИ ГРАНИЦИТРЕ НА РУСИЯ С ГРУЗИЯ, АРМЕНИЯ И УКРАЙНА! МИР ДЕТ СЕ ВИКА, ТА ДРЪНКА! НЯМА ДРУГА ТАКАВА МИРНА ДЪРЖАВА В СВЕТА - С 3 КОНФЛИКТА, ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ НЕЯ ПО ГРАНИЦИТЕ Й! НЕ Й СТИГА, АМИ И В СИРИЯ УМИРОТВОРЯВА...Е ДА , АМА ТЕ УКРАИНЦИТЕ СА ФАШИСТИ, ДРУГИТЕ СА ЧЕНИ, БЕЛИ ИТ.Н.. ИЛИ ТЕ ГРУЗИНЦИТЕ НАПАДАТ РУСИЯ ХАХАХАА ПРОПАГАНДА ЗА НИСКОЧЕЛИ МУЖИЦИ! ТУК СМЕ БЪЛГАРИЯ, ПО- УМНИ СМЕ!

57

Анонимен

преди 4 години

ако тиквата имаше човешко достойнство, да не говорим, че е премиер на държава, ще си върне думите назад след тия бъзици в днес.бг!

56

Sicht Punkt

преди 4 години

"Зеленият пъпеш" ще подскача около Путин и Борисов, като пале за кокалче. Ще вика:"Аз искам пръв, аз искам пръв...". Ми нали го кани бе клепоухия през март, но вместо него дойде цигареният мафиоз.Явно "Зеленият пъпеш" освен, че не го бръснат за пъпеш, не го бръснат и за с..ва.

55

Анонимен

преди 4 години

САЩ има интерес от напрежение и конфликти около границата на Русия, ако може навсякъде около Русия регионални войни. САЩ са далече.Русия има интерес от спокойни граници и приятели за съседи с които да живеят съвместно и да профитират заедно.

54

Анонимен

преди 4 години

Карам фауве, а не москвич!

53

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПутин aкo искa и нa тaнкoве ще дoйде и хорaтa ще гo псрещнaт със хляб и сол.Едва ли. Путин да дойде на танкове искам да кажа. Ние до там го докарахме с тези американски бази и военни кораби в Черно море, че Русия никога няма да дойде на танкове, направо насочиха ракетите.

52

Анонимен

преди 4 години

Путин ще дoйде винaги, когaтo си пoискa и тo не зaрaди тoз купувч нa aмерикaнски брaнтии. Путин aкo искa и нa тaнкoве ще дoйде и хорaтa ще гo псрещнaт със хляб и сол.

51

славейкоо

преди 4 години

България може да разчита само и единствено на РУСИЯ !

50

Борисов,

преди 4 години

а кога ще докараш ФВ или друг голям западен инвеститор, който ДА ВНЕСЕ тук 2- 3 млдр, а не да изнесе?Кога ще имаш чудесни отношения със запада, да станем и ние добре най - после? Мина ни живота като придатък на русия -бедни и мизерни! Искаме , както преди 150 години, Европа!Не щем дослук с азиатци!

49

ЕТО

преди 4 години

РУСКОТО *** СИ ЗАСЛУЖАВА ПОДИГРАВКИТЕ НА РУСКИТЕ ***! НОРМАЛНО Е - ВАСАЛИТЕ СА ЗА БЪЗИК, НИКОЙ НЕ ГИ ВЗИМА НАСЕРИОЗНО!

48

ЕТО

преди 4 години

ОФИЦИАЛНИЯ ОТЧЕТ НА РУСКАТА *** ПРЕД НАЧАЛНИЦИТЕ В МАСКВА!ПРИГАТВЯЙ НАКОЛЕНКИТЕ ЗА ПУТИН!

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51 Там в един доклад не пишеше ли, че Русия ни е враг.

46

Анонимен

преди 4 години

След като гледахме трагикомедията "Шпионски скандал", вече можем да поканим Путин официално. Ако го има на запис, можем да му го пуснем да го погледа, да се посмее!

45

Анонимен

преди 4 години

Само баце го може: сутрин каже едно ,на обед-друго, а вечер,още по-друго!!

44

Анонимен

преди 4 години

Стара кифла със стари номера. Време е да се пенсионира .

43

Анонимен

преди 4 години

Да отворят телефонните разговори съсСветослав Костов,Кръстев и Великова ище видим колко е речевит.Гаф ,след гаф,как нему омръзна.Тия от Банкя всичкили са с гени на талпи, в мозъка.

42

9990у

преди 4 години

Бойко увеличи си още заплата. Кви са тия 7бона. Ние най-бедната държава ли сме или сме Швейцария?Наистина България стана Швейцария, но само Бойко е швейцарец (7К месечно).Останалите сте г.л..у.п.а.ц.и. , че го оставихте ТОЯ черен М.Ъ.Р.С.О.Л. вече 10 год да к...р.а.д.е с Пеевски за ТУРЦИЯ.Значи Турция се възползва от ЕС през България? Крадат а?

41

ПроСоТо

преди 4 години

до вчера орева орталъка за "руските шпиони",сега па отношенията ни с Русия били добри..?!?!един ТИПИЧЕН представител на ПЛЕБСА просто НЯМА как да бъде някакъв "фактор" за една държава!!!..Потретвам:-Ще пропищите на умряло след тоя,но ще бъде късно!..А той ще отлети там,където никой няма да може да го пипне...Нема да питам на тоя дъските дали му хлопат...Безсмислено е,след като отговора ни го натриса той самия..

40

Я па я..!

преди 4 години

Само да не дойде със С-400 .