43

Анонимен

преди 4 години

Колко сбъркан трябва да си да отидеш в тази средновековна ***?

42

Анонимен

преди 4 години

До РусияКуба - заплата 12$ЕВенецуела - заплата 2$СОЦИАЛИЗЪМ

41

Plzen

преди 4 години

Защо му е на български гражданин, който с личната си карта може да работи в цяла Европа да ходи по Джагалистан? Законите за трудоустрояване в развитите държави са непоклатими. Тук една се оплаква на развален български от Чехия. Отиди в първото полицейско управление, ако не знаеш езика ще ти намерят преводач. Разберат ли властите, некоректният работодател ще изкиха всичките парички, дето е свил.

40

.

преди 4 години

А наш'те лекари в Пазарджик заработват 57 000 лв/месец

39

до селянин

преди 4 години

Ти си типичен Андрешко...Някой, на който все другите са виновни...Нямали били избор...винаги има избор!Да се връщат по селата, да обработват земя, да отглеждат животни!Познавам много хора, които се занимават със земеделие и животновъдство и са много добре!Но се искат труд и постоянство - а не само хленчене, ама нямаме пари за ракия, ама нямаме пари за цигари!Отишли в Саудитска Арабия...В София и Пловдив има работа за целия китайски народ!

38

Анонимен

преди 4 години

До Русия:Няма нищо общо с капитализъм ! Това е булгаристанизъм !!!! Ай сиктир !!!

37

Анонимен

преди 4 години

Устна уговорка имали .., а в договора какво пише? Заплата 743лв.? Подозирам, че е така.После същите тея тарикати ще реват, че пенсиите ниски, здравеопазванеото е зле, няма учители и прочие.

36

БОГА

преди 4 години

До АсяГЛУПАЧКЕ, ОТИВШ В ПОЛИЦИЯТА И ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН

35

шматка

преди 4 години

Ей будалите край нямат

34

Бай Митьо

преди 4 години

Тези кой ги би по глават като подписаха доворите на Мин. заплата? Имали устна договорка да прибират в плик останалото?!? Да им е за урок!!!

33

Русия

преди 4 години

Капитализъм

32

Ася

преди 4 години

Да и вав чехия град пилзен завод за седалки Идеал и там са мафия по 16 часа се работи и кото не иска бой ще яде и заплатитеса по 500лв.мафия парите обират посредници.

31

селянин

преди 4 години

до 34 пак ти казвам хората пушат качак цигари щото нямат пари да си купят бандеролнии пак защото кутия цигари на бт струава 1.60 барабар със всичките му печалби останалото до 5 лв е акциз същото е с бензина тока и т.н. а за това другарю е отговорна държавата а с минималката толкова можеш да си позволиш та кое е по тарикат хората или сещай се

30

Митко

преди 4 години

На всякаде са такива и вав чехия,град пилзен вав завод нагазаки отровна работа шефат е Коцито не дава заплатите на хората,*** неговият шифиор един дебелак сащо са голяма мафия.посредници са полицията малчи но някаде тези посредници измамници,шеги убият.

29

Анонимен

преди 4 години

До селянинТия андрешковци цал живот са лъгали и мамели същата тази държава - данъци не плащат, безбандеролни цигари купуват, нелегална ракия пият.И накрая, ти казваш - ами тя държавата е виновна. Същата тая държава, която те са лъгали им била виновна.Парадокс, а?

28

селянин

преди 4 години

до 31 не са офце хората просто в провинцията друг избор нямашно за тоя модел е виновна само и единствено държавата това е и основната причина да са толкоз ниски заплатите

27

Анонимен

преди 4 години

"Ние имахме устна договорка."Спрях да чета статията след това изречение...Догато има овце, ще има и касапи!Никой не им е виновен, че са глупави!Голяма част от българите нямат елементарна правна и икономическа култура...и затова не е виновен нито Бойко Борисов, нито Мая Манолова...

26

Анонимен

преди 4 години

До ми така етебе колко ти е пенсията?

25

селянин

преди 4 години

проблема е много по голям отколкото си мислитепри избор 0 лв доход или минималката + некоя стотачка отгоре такъв е резултата при 100%от частните фирми аз отдавна съм го отхвърлил тоя модел и колко си изкарам на частно толкова само дет тия пари ги изкарвам за по малко от ден друг е въпроса колко пъти месечно

24

ми така е

преди 4 години

Взимате ниски заплати и големи командировъчни,и после пенсийката мизерна!И започва голямото оплакване,граждански неподчинения,запушване на улици,Бойко е виновен,а не,Нинова е виновна,само наш *** тариката страда невинен!