86

Анонимен

преди 4 години

тИЯ КОИТО ПЛЮЯТ ПО Русия, ясно е че не са българи. Защо в Косово косоварите си обичат Америка, ами защото са ги освободили те а не Русия. Тука американците искат НЕВЪЗМОЖНОТО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЕЙ НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ НЕБЛАГОДАРНИЦИ И НЕПРИЗНАТЕЛНИ ХОРА КАТО ВАС. ВИЕ НЕ НИ ОСТАВЯТЕ НА МИРА, ЗАТРАЯХМЕ СИ ЧЕ ОТВАРЯТЕ БАЗИ И ЗА ЗЛАТОТО МНОГО МНОГО НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ, НО ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ НАСТЪПЛЕНИЕТО СИ. ЕЛАТЕ ДА ВИ ДАМ И ЖЕНАТА А?Ъ? ПП ВАШИЯТ МЕСТАН ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА???

85

rusnak

преди 4 години

В ГУЛАГ отиваш ти и соропредателите.

84

Анонимен

преди 4 години

Писането с глави букви във форумите е признак за ниска култура. Главните букви се възприемат като крещене, а то в никакъв случай не е аргумент.

83

до rusnak

преди 4 години

айде марш в твоя Гулаг и дано повече нямаме взимане даване с такива като вас

82

rusnak

преди 4 години

Повече никаква милост за соропредатели.

81

Мразя Русия

преди 4 години

ТАТАРСКА РУСИЯ Е ГРОБНИЦА ЗА НАРОДИТЕ ОТ ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА!НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ РУСКИ КРЕПОСТНИЦИ!!!!!!!!НИЕ СМЕ СВООБОДНИ БЪЛГАРИ!

80

до ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

То май точно вие не сте никакви българи. Готови сте веднага да предадете България за сметка на Русия.1. Не съм съгласен, че България нямаше да я има, просто така ти е набито в главата.2. За построеното от комунизма, да не си мислиш, че ако не беше комунизма тук щеше да е една нива и нямаше да се развиваме? По това време в свободна Европа да не би да са били голи и боси и без инфраструктура като е нямало комунизъм ?

79

Анонимен

преди 4 години

Кво ме вълнува тоя мошеник Гебрев. Няма за нищо да го тровят, ако изобщо е така.

78

Анонимен

преди 4 години

Русия е гробница на народите.Десетки народи е унищожила и стотици е обезличила в стремежа си към господство.Това ни чакаше и нас като задунайска губерния,но сметките и излязоха криви.Сега пак се опитва да владее народа ни и донякъде и се получава заради русоробите които работят неуморно срещу България.Затова е това квичене срещу НАТО и ЕС.,защото те са нашия щит пред домогванията на Русия.Без тях щеше да сме като Украйна,Молдова,Грузия, Армения и другитакива държави.

77

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Да попитам тези, които плюят по Русия:Вие, българи ли сте ?!Та, нали, ако не бяха руснаците нито България щеше да има, нито България щеше да построи това, което построи по време на социализма.Имайте срам, неблагодарници !

76

историк

преди 4 години

ККО ИСКАТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ОБИЧА сащ НАПРАВЕТЕ НЯКОЛКО ПРОСТИ НЕЩА - ЗАКРИЙТЕ КОСОВО, извинете се за бомбардировките в югославия над българи и през втората световна, плащайте си златото справедливо, намалете наполовина цената за самолетите, предложете да си плащате наем за базите - ние сме благородни няма да ви го щем. И не искайте от нас да сме неблагодарни на руския народ и да го мразим. НЕ СЕ ГАСИ ТОВА ЩО НЕ ГАСНЕ, ОБИЧАМЕ СИ РУСНАЦИТЕ. И ТЕ НАС ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА СИ ПРОЛИВАТ КРЪВТА ЗА НАС.

75

Анонимен

преди 4 години

Не гледай паничката на Русия, гледай си това паничка, а в нея само трохи.

74

Лили

преди 4 години

До Слава на САЩ!Не беше ли 1989-та ?

73

Българин

преди 4 години

Нито ще има тръба през България за Европа от Турски поток, нито атомна централа, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари! България е член на ЕС и НАТО и не искаме да имаме нищо общо с Русия. Нашите партньори от САЩ ще ни доставят шистов газ и ще ни снабдяват с ток от американските ТЕЦове!

72

Анонимен

преди 4 години

До БългарофилОТ ТАКОВА ПАРТНЬОРСТВО КАТО АМЕРИКАНСКОТО БОЖЕ ОПАЗИ - ОТ НАС ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ВАС АМЕРИКАНЦИТЕ ПЕЧАЛБАРСТВОТО. ЧЕСТИТ ВИ РАЗГРОМ И НА БАСКЕТБОЛ НА ДРИЙМ ТИЙМЧЕТО ВИ, ФРАНЦУЗИТЕ ВИ ИГРАХА НА ПИЯН МОРКОВ ВИ НАПРАВИХА

71

Анонимен

преди 4 години

САЩ се провалиха тотално в Украйана - 5 милиарда долара хвърлени на вятъра, а Крим е руски. Русия владее Черно море, подстъпа към Европа, получиха звучен шамар от Русия. САЩ се чудят какво да правят сега с останалото от Украйна. В същото време Германия строи Северен Поток 2, Турски поток вече е готов. САЩ спешно се нуждаят от нов конфликт с Русия, около Русия трябва да ври и да кипи от конфликти, а Българите стават за пушечмо месо. Кампанията срещу Русия не е само в България.

70

lol

преди 4 години

"Пенсия 200 лева, запла 600"сам го каза.. я сега кажи за МРЗ на твоята родина русия :) като кажеш А, кажи и Б

69

немец признаваИСТИНА

преди 4 години

цар Борис - целият български народ е русофилски!

68

Лили

преди 4 години

До АзОх , "миличко" с правописа си УЖАСНО ЗЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....., но пък се мъчиш да разсъждаваш..... Браво!

67

Анонимен

преди 4 години

Ами даааа..... Бг е просперираща, и още как! Пенсия 200 лева, запла 600, цени по- високи от в Германия ( справка брошурата на Лидл де).