30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Антируска политика провежда настоящото й правителство, понеже е на евроатлантическа лична хранилка. А лакеите му - нетският тролаж, разпространява срещу заплащане такива идеи."Вярно е

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Ами сме възмотени от отношението на уж голяма държава, към уж малка държава."Еййй, да искате от Козяк да ви пратят на курсове по ограмотяване на собствения ви език! Нямам предвид турски, а български малко да понаучите!Отвратително е да се четат мнения с толкова груби грешки!Русофобите в България са все много п рости хора или турци. Поне езика понаучете!

28

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Интересно, че въпреки силно компрометиращите разкрития за целенасочен шпионаж за сваляне на системата... - не виждам никакво покаяние или разкаяние, което да послужи за смекчаване на вината...

27

Анонимен

преди 4 години

Гас хвърлят. Навремето отказахме да влезем в Югославия, преди това от казахме да предадем Пирин на Македония въкрепи насилствената македонизация наложена от Сталин. Не разбрахте ли, че България е свещената земя на Европа? Не случайно тук има най много хора тип баба Ванга и енергийни места. Не случайно ние сме първата Държава. Ние никога няма да бъдем част от някой.. Ние винаги ще бъдем просто Българи на свещенна земя. Това е. Време е да го осъзнаете болшевики вчерашни.

26

Анонимен

преди 4 години

България не е антируска държава.Антируска политика провежда настоящото й правителство, понеже е на евроатлантическа лична хранилка. А лакеите му - нетският тролаж, разпространява срещу заплащане такива идеи.

25

Анонимен

преди 4 години

С Русия може да имаме взаимоизгодни бизнес отношения ако нашия елит не е продажен и умее да преговаря с тях. Проблемът е, че като ги привикат в Москва нашите стоят като изтукани и само казват "да, да, да". Същото е и при преговори със САЩ или ЕС. Страхлива нация от шумумиги без собствена идея за развитието си.

24

Анонимен

преди 4 години

Проблема е оти руснаците изглежда плащат много и нашите гладници не могат да устоят на изкушението "лесни пари" и така .

23

Анонимен

преди 4 години

"бвинението на председателя на движение "Русофили Николай Маринов в шпионаж може да е направено по заповед от Запад"Разбира се, няма как да е иначе.

22

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

И каква изложба искаха да правят тия наглеци... - на репресиите, на концлагерите, на национализацията, на дефицита, на цензурата, на култа, популизма, волунтаризма и демагогията ли...

21

Анонимен

преди 4 години

"напомнят необработен превод от английски език."Да. Всеки, който знае английски може да познае превод от английски, особено на по-дълъг текстВ България сега има много такива текстове, навсякъде

20

Анонимен

преди 4 години

Не е точно казано. Не сме анти руска. Ами сме възмотени от отношението на уж голяма държава, към уж малка държава. Единственият който се излага в момента е супер гига хипер ядрената 'непобедима' раша, кяото се чопли с малката НЕ военна България.Загуби Украйна, която УЖ и беше най близка... Седнала да се занимава с нас. Какво дири тук?Ни пари има, ни оръжия.?

19

Анонимен

преди 4 години

*** работа е да си русофил!Излиза, че целия ти живот е минал в предателство и позор!

18

Анонимен

преди 4 години

По соца нямаше руски войски на наша територия. Днес има американски войски . Значи сме окупирана територия.

17

Не извратен тип

преди 4 години

Русофилията трябва да се наказва като расизма !

16

БЪЛГАРИ ТРАКИ СЛАВЯН

преди 4 години

Не ми пука за никоя друга държава освен България! И да приказват каквото искат, от където си искат... Нашите предци - прабългарите, траките и славяните, всички ханове, князе, царе и революционери не са си проливали кръвта за нашите земи сега ние да сме зависими от всякъде... БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

15

Анонимен

преди 4 години

България от 1944 г не е преставала да бъде сателит на СССР.

14

Гошо...Тъпото

преди 4 години

България няма за какво да...мрази Русия.Това е в...мокрите сънища на постоталитарната политическа върхушка,предложила се,като...лека жена в услуга на прозападни...интереси.Нещата ще си дойдат на место,по закона на историческата...спирала и след като доста от сегашните ни...политикани изтекат в...канала на историята.

13

Селяни руски

преди 4 години

Щом Агентите ревът,значи се работи !

12

Анонимен

преди 4 години

Аз мразя само онези които подкрепят политиката на Кремъл,дори самите руснаци им писна от джуджетоо,защото едно е на гладен тумбак във Русия да си срещу Кремалистите и КГБ,съвсем друго е да грачиш от Германия или Испания или от БГ да живей Русия,ама я отидете там да видим колко ще издържите

11

Анонимен

преди 4 години

"Никъде на Балканите няма по-голяма концентрация на американски организации, отколкото в София там е центърът на американското присъствие"Пффффффф Отврат !