5

ай сиктир

преди 4 години

Това си е чиста дискриминация на етнически принцип за бедните българчета кога ще видим някаква щедрост или тях кучета ги яли ????????

4

Анонимен

преди 4 години

Повече права за *** избиратели на президент румен радев ветото, грижи се за своя електорат харманлийският нищоправец!

3

Анонимен

преди 4 години

Така в Берлин бяха пуснали един ден билетите за градски транспорт за жени да са по-евтини от тези за мъжете, защото уж имало системна дискриминация срещу жените. Нищо, че в конституцията е написано, че човек не може да бъде ощетен или облагодетелстван на базата на пол или раса. Никой не смее да сезира конституционния съд.

2

Анонимен

преди 4 години

Противоконституционна дискриминация от американски тип. Всички уж са равни, но ако си черен получаваш повече. Програмата вместо да е за бедни деца е за ромски деца. Не че щеше да има разлика в резултата. Но явно ни тренират да свикваме с тази форма на противоконституционна дискриминация защото по модела на ЕС и САЩ ще се засилва.

1

Бай Евстати

преди 4 години

1м лева и дават само по 20 лв на *** от 1 до 4-ти клас1 000 000 / 20 = 50 000превзеха нитова е сметкатавсе още имаме 2x повече деца но с тенденцията да намалява раждаемоста на българина и тяхната да имат по 6-8 деца преди навършване на 25имаме още 15-тина годинислед това вече всяка година ще има повече тъмни българи отколкото българи45-50-та в българия ще има 5% българи а другите 95% ще ги водят малцинство