158

Анонимен

преди 4 години

Не знам какви финансови затруднения има Дания,но САЩ определено имат,защото преди 2 години взеха заем от Канада.Не е ясно сега откъде парички за още острови ще вземат,може би от почти фалиралата Австралия или от британците с поевтиняващата лира?Толкова близо до Европа,товарищ Путин нема да ги допусне.

157

:) :)

преди 4 години

Тръмп поне пита. А таваришите идват на гости с танковете и не си тръгват

156

Анонимен

преди 4 години

Викингите се държат винаги достойно, за разлика от мешаницата от прабългари и славяни.

155

Привет от Крим

преди 4 години

Скоро и Донецк и Луганск.

154

Анонимен

преди 4 години

500млн евро годишна субсидия за 2млн.кв.км ледникова Гренландия с 56хил.население !!!Тия датчани са по-изперкали и от руснаците,които губят милиарди от субсии и санкции заради Крим .Ако бяха англичани или немци отдавна да са се отказали от острова.Германия наследява от ГДР малък остров подарен от Куба.След промените през 90те,Куба заявява ,че не си иска подаръка обратно!Въпреки това Германия се отказва от безлюдния остров.

153

Анонимен

преди 4 години

Шансът на датчаните е в по- малко егоизъм и цинизъм- да приемат еврото и интеграцията и да не ни пречат за шенгени и евро. Инак са малка пионка, която не само Гренландия няма да остиска ами и мизерия ги чака щото с геронтофилска логика високите доходи не могат да се задържат.

152

ПразноТиквеник

преди 4 години

Глупави датчани!!Аз нашите ги изтъргувах набързо и евтино!!!

151

Анонимен

преди 4 години

Тръмпито си е кукуригу но се чудя кога говедарите ще го разберат

150

Анонимен

преди 4 години

Тръмпито си е кукуригу но се чудя кога говедарите ще го разберат

149

ГНЕВЕН

преди 4 години

Предлагам пълен бартер: безмитен износ на послушни герберски предатели и изменници ,срещу стари летящи ковчези Ф-16. Износа може да започне веднага като Боко и Цвък ще са първи , а ковчезите могат и да не идват.И без това стават само за музей.

148

Анонимен

преди 4 години

До 157Да приравняваш Англия и Русия с Дания, си е селско -кръчмарско-просташко мнение!Само ,за да покажеш ,че,, разбираш" нещо по-въпроса!

147

2233

преди 4 години

Дъртия тюф.лек с рижия перчем си е отворил голямата алчна уста , ама скоро ще му я запушат.Краварската алчност е дотегнала на целия Свят.Света мрази краварите и само родните предатели въртят опашка в краката на дедо Дончо Тръмпестия изедник.

146

Анонимен

преди 4 години

Краварите да се махат от Хаваи, Гуам, Самоа, Пуерто Рико, Вирджинските острови, Марианските острови, да се махат и от Краваристан, защото са избили местното население. Америка е на местното население. Краварите да се връщат кой откъдето е.

145

Анонимен

преди 4 години

Пост164 Анонимен Гербераст ,преди да плюеш ,вземи прочети нещо или поне погледай новините по ТВ. Ей ,това герберунгите само невежа и неграмотна пап.лач сте се събрали.ГоУема любов към краварските задни части ви е обзела.Вие тиквените слуги, и държавата ще им харижете бе ,мишки с мишки.както им харизахте златото ,базите и Мариците.

144

Анонимен

преди 4 години

ama trqbvada gledame kakvo e polojenieto s Balgariqamerikanci i evrei q izpokupiha balgariqta bez nqkoy da useti kakvo stava

143

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да покаже къде Тръмп е предлагал такова нещо - официално или неофициално? Не разбрахте ли, че парите, които плащаме на руснаците за газ и нефт, отиват единствено за еъоръжаване и хибридни атаки. Срещу НАС.Много по-евтино ще ни излезе веднъж завинаги да смажем Московията и да се приключи с това безкрайно хвърляне на пари в нощото.

142

Анонимен

преди 4 години

Дания препъна Северен поток 2 точно накрая.Руснаците ревът, че било нож в гърба.Мислеха, че Дания ще им позволи да минават през териториалните води като през разграден двор.Хвърлиха бомба насред Копенхаген.Сега раздуват някакви хибридни атаки.Тръмп на някаква вечеря уж бил попитал един от съветниците си...

141

Анонимен

преди 4 години

До 160 Напротив,Дания колонизира острова след 1721г.!Исландци с норвежки корени откриват Гренландия в 11век без да слизат на острова!Формално около 300г.е норвежка колония през повечето време без никакви контакти с Осло!Гренландия не е в Европа населението е смес от местни ескимоси,интуити ,датчани,исландци.норвежци.Все пак Гренландия не е в Европа и официално е колония на Дания от 1721г.Ерата на колониализма е свършил ,и затова Дания трябва, да се маха от Гренландия.

140

Хан Тервел

преди 4 години

Ако съм на датчаните ще предложа бартер- Гренландия срещу Калифорния! А да видим сега...

139

Анонимен

преди 4 години

Дания не е колонизирала Гренландия, маймунуфили руски и американски. Норвежците са открили Гренландия, която тогава е била необитаема, и след около 100 години са построили първото селище там. Защо говорите глупости, че била колонизирана, по същата логика и България е колонизира, преди да е имало никакви хора тук, значи всички преди нас и ние сме колонизатори. Америка купи ли Гренландия ще последва глобално бедствие което ще заличи и САЩ. По-добре да не пипат нищо тези неграмотници.