80

!

преди 4 години

VW избраха Турция а не България заради комунистите и русофилите подобно на Радев които блокира купуването на жизнено важните за България самолети от САЩ. VW като една германска компания иска да строй в държава свързана с Германия и западните ценности а не в русоофилистична България препълнена с путенистии.

79

избирател

преди 4 години

Ех Другарю Борисов,така се надявах да ме учудите с една ваша държавническа постъпка!Ей така поне едно нещенце да стане в полза РОДУ.....Нищо Другарю Борисов,апартаменти да има за най близките....все пак сме българи ....

78

Адам

преди 4 години

Мутри,милиционери, селски масончета, корупция, мизерия, липса на правила и спазване не закона, мръсотия, 6 милиона пазар от който 2 милиона пенсионера и 1 милион ромей:) Премиер мутро-питек и бивш сикаджия:) Вие верно ли сте мислили, че ще има фабрика на територията:)

77

Анонимен

преди 4 години

Жалко за нас!

76

Анонимен

преди 4 години

3 000 000 турци в Германия а българи към 150 000 много ясно че Фаувето отива в Турция , за нас само са чували хората повече не знаят

75

Анонимен

преди 4 години

Турците на чехлю ше му дадат да си щракне ено селфи с емблемата. И по един утешителен подарък за привлекателите на инвеститорите, по една тарелка баклава с шам фъстък да лапнат на жълтите павета.

74

Анонимен

преди 4 години

България е бита карта , никой не се интересува , само Русия ни освооооообождава нас .........................................хаха

73

Саксбурк

преди 4 години

Сбогом на съюзническите сантименти от миналото. Сега, като спретнат 4-та световна - да знаят, че *** кожуси и плюскане да си търсят от Анадолците.

72

Защо Измир?

преди 4 години

Изселението на българските турци:Вярващ ли сте много-да-Бурса-не-Измир.*** Измир,непокорен,поевропейчен(може да си поръчаш ракия).Второ по големина пристанище,30 000 имащи право да гласуват българи.72 % гласували скоро против Ердоган.Образователна система-копие на немската.Силна промишленост,чужденците са като у дома си.Там наши изселници и децата им се хвърлят за кръста на Богоявление.Има и друго предимство-това ще е предмостие за по-големи продажби в Русия(обичат КИА-Хюндай) и Азия.

71

Анонимен

преди 4 години

Около Турция намирисва на война и то не с кого да е. Сред първите стратегически цели ще бъдат машиностроителните заводи и инфраструктурата, както в Сърбия бомбандираха завода на Застава, рафинерията в Панчево и т.н. Дано само алчните вагини да успеят да си построят завода до тогава.

70

Анонимен

преди 4 години

Понеже тук темата за самолетите пак се повдига. Самолетите са скъпи-защото са чисто нови. Имаше вариант да купим евтини Ф-16-трета употреба от Португалия-и то 16 самолета. Всички скочихте ,че сте против, искахте да е ново, да не е употребявано. Е сега се купува ново, което е скъпо-както го поискахте. А тези самолети-трета употреба ги купиха Румънците-сега имат 30 самолета Ф-16 трета у потреба, добре са въоръжени, а самолетите са си супер-нищо,че са употребявани.

69

Анонимен

преди 4 години

Пазара е огромен там! Кой наивник си е мислил че немеца ще си рискува бизнеса?-:)

68

до 69

преди 4 години

Всички съседи около нас харчат огромни суми за въоръжаване. Турция-свръхвъоръжена държава, само с войни се занимават. Гърция-принудена е да поддържа силна военна мощ, за да могат да отговорят на турците, при необходимост. румънците-купуват скъпи кораби, вече купиха трета употреба Ф-16 от португалия. Реалността са-че времето на мир в средносрочен план ще е минало, за съжаление. Трябва да сме готови за това, което предстои, а то е доста мрачно. Светът върви към горещи конфликти

67

Анонимен

преди 4 години

Ееееей, едни евтини роби имаме тука, ама вече и те не стигат. Жалко. Сега само за БеГе робовладелчетата ше останат те.

66

Анонимен

преди 4 години

От статията научаваме ,че Саудитска Арабия имала голям шанс за построяването на завода!!!Е,нали уж немците се чудели между Турция и България!

65

Бокостан

преди 4 години

За какво ни е тоя завод на Фолксваген, важното е че ще си купим 8 броя стари таралясника за 2 и повече милиарда лева. Хората си развиват икономиката, а бай *** си харчи парите за някакви стари железа за войни, дето не ни трябват.

64

Анонимен

преди 4 години

като кажат WV виждам отвестна линия и ми се допива вода.дали не съм изманипулирана мишка.

63

до 61

преди 4 години

Глупости. Бяха отстранени и арестувани хиляди съдии и прокурори. Арестувани десетки хиляди чиновници, учители, правозащитници, адвокати, военни, недоволни от режима. Баха пратени танкове в Диарбекир срещу жените и деца кюрди-жители рна този град. Случи се през 2017г. това ли е върховенството на закона в Турция? Една трета от Кипър епод окупация, има турски войски в Сирия, в Ирак. В конфликт са с Армения с гърция.

62

Анонимен

преди 4 години

За пореден път се убеждавам колко са големи пораженията от комунистическото управление. Така беше тогава, Кремиковци- национална политика, АЕЦ- национална политика. Сега същото- някакъв завод се превръща в национална политика. Колко пропаднал народ, такова нещо не се среща често.

61

НЕбългарин

преди 4 години

Нищо сега премиера и президента ще лобират за завод на Ф-16 па що не и Ф-35. И ще се състезават, кой ще има по-голяма заслуга за привличането им.