31

риголето

преди 4 години

До АнонименНе говори, когато Путин мълчи! Изчакай, за да се ориентираш!

30

Анонимен

преди 4 години

нЕЩАТА НЕ СЕ ЗАПИЧАТ. оТ 2012 Г. Е ТАКА. пОСТОЯННИ ОПИТИ ЗА МАЙДАН.

29

риголето

преди 4 години

Не четете между редовете, таварищи! Нито един опозиционер не е бил на площада. Щом няма арестуван - няма опозиционер. Щом няма човек- няма проблем. Щом има хора, щастливо маршируващи в редица по четирима- няма проблем. Когато невръстни русначета маршируват с автомат в ръка - няма проблем. Къде търсите проблема, другари?

28

Мечтател

преди 4 години

Ех, да можеше и България да стане хубава държава като Русия! Тогава младите нямаше да напускат страната ни и да ходят да вършат най-унизителната работа в Русия за няколкостотин рубли!За съжаление, западофилите в България все още са твърде много и тролят ли, тролят. И пречат на развитието на България в посока на проспериращия Изток.

27

Никой

преди 4 години

АКО ПУСИ РАИД СА ДОБРЕ...ЗНАЧИ И ОСТАНАЛИТЕ СА НАРЕД.

26

Анонимен

преди 4 години

Българите избягаха в русия да берат банани

25

русофил

преди 4 години

Фалшиви новини в русия никой не мрази управляващите

24

Мечтател

преди 4 години

Демографската криза в България се дължи на това, че всяко десетилетие по един милион млади българи бягат към Русия. Готови са да мият чинии и коли, да берат ягоди под слънцето, да теглят на нефтените платформи, всякаква работа, колкото и неприятна да е. Само и само да могат да пратят на родителите си няколкостотин рубли всеки месец. А и за да са на място, което светът нарича "нормално".

23

Анонимен

преди 4 години

Пак казвам за Обикновения РУСНАК е тежко.То ако става на въпрос ако ги питаш тука в БГ синчетата и принцесите на политиците и мутрите, те ще ти отговорят че е рай.Същото е и за обикновения руснак!

22

руснак

преди 4 години

Гупости нали бях там не са повече от 50 човека

21

Анонимен

преди 4 години

Абсолютни лъжи.Нищо от това не е вярно.Измишльотини на куб.

20

Анонимен

преди 4 години

Е горкичките защо така се бунтуват и не харесват путиновия рай

19

12 000

преди 4 години

Ха-ха... толкова много?Я по-сериозно моля...

18

РУСИЯ Е ВЕЛИКА

преди 4 години

Вие не познавате руснаците! Те ще гинат по окопите без муниции! Ще се лишат от храна, дрехи, книги и всякакъв лукс! Мъжете ще се сражават на фронта, а жените и децата ще работят по 20 часа дневно в оръжейните фабрики! До пълно изтощение, че и много отвъд него. Те ще превърнат собствената си столица в ядрена пустиня, щом заразата е проникнала и там! Ще проверят щателно всеки човек сред тях, абсолютно всеки и изключително щателно! И ще се прочистят!Ще стане! Вие не познавате руснаците. Ще стане!

17

Анонимен

преди 4 години

Ами натиснаха ги руснаците, няма какво да се лъжем.За обикновения човек парата е на Запад, щем не щем там ходим.Не съм русофоб или русофил, но това е положението.Виждате наще как клекнаха за самолетите....готови не готови в далечната 2023г. ще чакате иначе....тояга икономическа.

16

наблюдаващотдалеч

преди 4 години

До ХахахахахахахаЗа иди0тск@ р00сия, 1500 ч не са малко!

15

Хахахахахахаха

преди 4 години

Щом соpocките пoдлоги пишат за 10 хиляди, значи истинската бройка е 1500, а Москва е 15 МИЛИОНА жители, тия всичките са платени протестиращи излезли за по един хамбургер с кока-кола пpoдажници пpoклети предатели!

14

Анонимен

преди 4 години

щом пише 10 000 ѝначи са не повече от 1500 , а видния опозиционер е навалин който е слуга на шорош , нямам думи

13

Анонимен

преди 4 години

безработния германец номер 13 пак се е пръкнал отнякъде

12

abe na teb

преди 4 години

До Talibanne ti li obrasnaha bradata v Alepo be ?!??Ako sa te propusnali da znaesh vtori pat ot lotariata niama da spechelish !!!Kazvat Putin pak shtial da stiga Berlin ...ama shtial da prodalji I po-natam ...ne razchitai na " mama Merkel " ! Tia si go poluchi veche ...