57

Смях в залата

преди 4 години

До Анонимен 57ЕС само симулира дейност с докладите си, иначе отдавна трябваше да е спряла всички фондове, докато не бъдат осъдени виновните.Въпреки изписания амбалаж, ЕС продължава да финансира европроектите на номенклатурата. Ако не ми вярваш, пробвай да кандидатстваш за каквото и да е финансиране.

56

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Визията на Урсулас я виждаме - физиономия на нацистка и тежко промит с евроценности мозък.Ще сменят мекушавото пиянде с евро фюрерка.

55

ЕС форевър

преди 4 години

Бъдещето на ЕС е ясно, ще се двоумиш само ако се хващаш на руска пропаганда. ЕС е по-силен от всякога, има нужда от някои корекции, но те ще бъдат направени.

54

до ес форевър

преди 4 години

Абе, спрете се със сравненията между ЕС с Русия или Китай.РФ и Китай са сравнително суверени държави в съвремения глобален свят, за разлика от ЕС.Защо тогава не направиш сравнение между ЕС и Либерия, Судан, или Етиопия, за да подчертаеш високия жизнен стандарт в Европа.Мене ме вълнува бъдещето на ЕС, а не това в Русия или Китай!

53

Анонимен

преди 4 години

"България единствено би спечелила от БГекзит."Не си нормален, човек. Ако сериозно си ги мислиш тези работи, че ЕС ни е проблемът, състоянието ти е притеснително. Проблемът ни е политическата ни шайка, и тях не ни ги избира ЕС. Хората се скъсаха да пращат доклади и да ни косят от ляво и от дясно, ама не. Българският тапир не разбира и пак избира същите дюмбели.

52

Одата на гадостта

преди 4 години

До ЕС форевър"ЕС е много богат"Това автоматически изключва България от съюза.

51

БГекзит

преди 4 години

ЕС единствено финансира бг мафията. Колкото до свободата на движение - няма нормалана държава, която да откаже туристически визи или работни визи за висококвалифицирана или нископлатена работна ръка. Виза се вади за отрицателно време. Нито пък някоя страна ще откаже вноса на качествени продукти. България единствено би спечелила от БГекзит.

50

Анонимен

преди 4 години

Мислите ли че българските жени са защитени като се оплачат че бившият им мъж ги тормози и цялото им семейство също. Мислите ли , че дебелите ни полицаи проявяват някакъв интерес или съчувствие, като и те си бият жените вкъщи, като ги навика шефът им. На България не и е проблемът законът , а прилагането му. Съдебната система е отражение на обществото. Корупция, шуро-баджанащина, любовници и политически заигравания.

49

Ала-Бала

преди 4 години

Проклета дърта джендърка, протеже на болната Меркел и съоптветно ше работи за разрушаването на Европа за сметка на САЩ. Господ да ни пази! Дано не бъде избрана!

48

Анонимен

преди 4 години

Май ще почнем да коментираме БГекзит. Ако пренасочат парите само за джендаризация и унищожаване на енергетиката файда да се седи няма. Можем и без инвестиции в някой площад, парите за който потъват в нечий джоб и се изнасят в офшорки. Показателен е и фактът, че Фолкрсваген бяга от ЕС. Явно са надушили какво ще сторят зелените с производството.

47

Анонимен

преди 4 години

Какво ни е бъдещето без ЕС на прага на Турция с намаляващо население и с буйно растящ дял на един етнос?

46

ЕС форевър

преди 4 години

Нямате никаква логика за аргументация и спор- джжендъри, третополови, мигранти бла бла бла, абсолютни безсмислици. А една рубла струва 3 стотинки, но комент, само тази истина е достатъчна да ви разгроми за една година напред.

45

Анонимен

преди 4 години

САЩ е ок за работещите и здравите. Леко да се разболееш и се пускаш по пързалката и може и да свършиш на улицата. Има 130 000 бездомни деца. Това ли е раят на земята?!?

44

ЕС форевър

преди 4 години

ЕС е много богат и затова нашите проблеми са бели- екология и равнопоставеност на половете. В други региони като Русия например проблемите са им съвсем други- бедност, недохранване, масова наркозависимост.

43

2

преди 4 години

Нищо не каза за бедността и засилващото се социално неравенство ,което ражда само и единствено революции. Както и за демографския срив на ЕС , младите семейства , реализацията на младите хора , здравеопазването , смъртността , пенсионерите , север -юг и изток-запад ни страни , иновативността на ЕС и отношениетому към икономическите световни гиганти ,ще има ли евроармия , върховенство на правото ,сигурността на гражданите..........!

42

Анонимен

преди 4 години

Ами как няма да развиват икономика, като натискат червеите да им плащат милярди за военните им ***. 4 000 работни места разкри правителството на България в САЩ с последната особено нужна покупка. Поляците бяха още по благородни... Тръмп мачка и гази , но няма нищо вечно

41

ЕС форевър

преди 4 години

Изоставащи са ти ушите и си промиваш мозъчето само с лозунги от медиите. ЕС е най-богатия регион в света. Когато Лондон се отцепи ЕС ще претъри статистическа корекция, но широка Европа заедно с Швейцария и Скандинавците е най-развитото, богато и мирно място в целия свят.

40

Анонимен

преди 4 години

"Фон дер Лайен препотвърди своята подкрепа за "Дъблинското споразумение""Много ясно, че тая cкyмpия ще е за споразумението. Нали според него граничните държави като България трябва да държат на своя територия всички прииждащи "бежанци".

39

Анонимен

преди 4 години

Другари, трайте си и стойте на тясно в името на светлото Европейско бъдеще. Ако не Ние, то нашите пра-внуци ще живеят като бели хора... ако тогава всеоще има бели хора в Европа.

38

Анонимен

преди 4 години

До ЕС форевърОставия Русия, виж какво прави САЩ при Тръмп, икономиката им расте, развиват наука и технологии, а ние тук се занимаваме с гейове, феминистки, орди диваци по границите и естествено екоталибаните. Е какво може да е бъдещето на Европа, освен тотален колапс? ЕС няма фундамент, няма план за устойчиво развитие, ние ставаме все по-слаби, все по-изоставащи и незнайно защо това е издигнато в цел.