8

Анонимен

преди 4 години

германците чекали масрафче, наще и те. и така и не са се срещнали май.

7

Анонимен

преди 4 години

Ми като погледне човек Бг политиците-ми те мязат на роми.Тва едно на ръка.Другото е че в Бг реално има 6 млн човека.2 млн пенции.2 млн роме предимно на социал.И около милион работещи.Е къф завод бълнуват тия?

6

Boko bo

преди 4 години

Грешен въпрос? Въпросът е какво има България, което не е нужно на немците. Корупция, неработещи институции, липса на закон..... Абе няма държава. Това е

5

Анонимен

преди 4 години

де са коминтарите бе цинзурастяци?

4

Ф.С.В.

преди 4 години

Богатите не обичат бедните - ДА СТЕ ЧУЛИ БОГАТ ТЪРГОВЕЦ ДА ОТВАРЯ МАГАЗИН В БЕДЕН КВАРТАЛ ПЪЛЕН С БЕДНЯЦИ?? АБСУРД!!НА ВСИЧКИ В ТОЗИ ФОРУМ ОТ МЕСЕЦ НАЗАД ИМ БЕ ЯСНО ЧЕ ЗАВОДА ЩЕ Е В ТУРЦИЯ- ОСТАНАХА ЕДНИ ГЕРБЕРИСКИ КЛАКЬОРИ КОИТО НИ ОСПОРВАХА МНЕНИЕТО -КЪДЕ СТЕ СЕГА МИШКИ??

3

Анонимен

преди 4 години

Статия за Фолксваген със снимка на Ситроен...

2

Анонимен

преди 4 години

Четох в турската преса,че този завод ще иска около 5 000 рабоктници. Откъде ще му ги вземем? Те трябва да имат опит и подготовка, а това вече е абсурд. На изискванията на подобен завод не можем да отговорим тотално- и като работници, и като административен капацитет и всякак. Работодателите у нас също няма да го искат, защото завода вероятно ще дава по-високи заплати, а нашите експлоататори са свикнали да ти съдират по две кожи от гърба и да си на минималната заплата или около нея.

1

Анонимен

преди 4 години

Германците сами отговориха, че подкупът на Турция е бил по-голям от нищото от България.