146

Боби

преди 4 години

До ПП"5% от БВП на страната беше инвестиран в мисията."Да много пари бяха хвърлени в проекта и изведнъж стигат до една позиция след което следва сигурен провал - и какво мислиш са направили? Излъгали са!

145

ТHE Патриот

преди 4 години

от както се помня все се заканват да стъпят на луната ,като стане 2024 ще преместят датата на 2030,после на 2035,2040,2050 и така :)ФАЩ =лъжа и пропаганда!

144

Боби

преди 4 години

Да обощим1. Аполо са кацали на ЛУНАТА за това има физически доказателства НО БЕЗ ХОРА НА БОРДА2. Първият и най-голям проблем който все още седи пред всички космически фирми и агенции е: РАДИАЦИЯТА - уж САЩ са изчислили че получената доза няма да е фатална3. Да вярно е че при осветена повърхност на луната поради конструкцията на всички камери(и най-съвременните) няма да се виждат звезди. Следва резонния въпрос защо не са снимали звездите(без повърхност) - защото снимка + време = координати

143

ПП

преди 4 години

Американците пратиха успешно хора на луната. 5% от БВП на страната беше инвестиран в мисията. Тези, които не вярват сигурно си мислят, че и земята е плоска... Хора всякакви

142

човек

преди 4 години

Ей, луд умора няма.Не се умориха любителите на конспиративните теории да каканижат едно и също.Бе не ви ли омръзна бе? Ставате банални.Измислете нещо друго. Например, че Доналд Тръмп е зомби. Или извънземен?По-интересно ще бъде, разбрахме че програмата Аполо била "снимана във Холивуд".Виж, това за зеленчуците с интелект не го бях чувал, по-готино звучи.Представям си, как си пия ракията със салатата и казвам "Наздраве!" на седналия срещу мене... карфиол! После изяждам и него :-))

141

Може

преди 4 години

Само че сега ще снимат в Боливуд , че снимките в Холивуд бяха доста ментеливи.

140

Богомил

преди 4 години

До А данооооА данооо, ама надали? Не се пише "станиолени", а станииолови. Както и да е. Защо си забравил да кажеш, че станиолът е залепен с лелиро от пълнозърнесто био брашно? Извинявам се и на Божко, чието име ненарочно написах в по-долния коментар като "Бошко".Извинявай драги, не беше политкоректно.Ще пийна една чаша студен коктейл от кислород и въглерод.Колко му е, важното е, че в коктейла няма да има отровен ГМО водород. Ама, какви "хидроген-ици" сте повечето, родени от глупостта?Ха

139

Анонимен

преди 4 години

Американците? На Луната? На истинската Луна ли?Ами, а дано, ама надали!

138

отАв$тралияСидней

преди 4 години

До Дефендър Норгеннаправи повече снимки сигурно е много уникално. Весело скиторене

137

АнонимеН

преди 4 години

СЕГАШНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ВЕЧЕ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЕ КАЦНЕ ОТ ЧОВЕК НА ЛУНАТА И ДА СЕ ВЪРНЕ ОБРАТНО НО ЩЕ СТРУВА ДОСТА СКЪПО!---------------КАКТО ВИЖДАТЕ СНИМКАТА С АСТРОНАВТА Е АБСОЛЮТЕН ФАЛШИФИКАТ , ЗАЩОТО НА НЕЯ НЯМА ЗВЕЗДИ!

136

Анонимен

преди 4 години

до 158Я кажи кога последно прочете какво прави НАСА? :) Или викаш кот пуснат по днес бг :) ***.

135

хахаха

преди 4 години

Абе хора не мое преди 47 години да са ходили и с тези технологии да не се иде пак за толкова години. Всичко е било блъф и снимки в холивуд хахахахаха

134

Анонимен

преди 4 години

Какъв Ван Торп бе психо, престани да повтаряш едни и същи *** бръщолевания. Казва се Ван Алън и радиационния пояс е около Земята в следствие на магнитното поле. На Луната няма магнитно поле, гравиатцията е слаба следователно никакви пояси било то електромагнитни, астероидни и каквито и да било могат да се образуват там. На някои хора трябва със съдебна заповед да им се забрани достъпа до интернет.

133

a

преди 4 години

До отАв$тралияСиднейИнтересно защо щом Бъз Олдрин го е ударил ей така от нищото, защото го е "изобличил" защо Барт Сибел не можа да го осъди за физическо насилие?

132

Waffen SS

преди 4 години

Защо ,какъв е проблема.Щом като преди 50 години ходиха до Луната,при тогавашните технологии,то сегашното ходене ще е нещо като разходка.

131

Богомил

преди 4 години

До Божко,Божее, Бошко? Не аз съм написал този "тюрлю чювеч".Явно и те мислиш, че от кислород и въглерод се образува вода, както повечето от коментиращите тук?Хаха!Горките българи, участвали в мисията Аполо:Иван Ночев създал двигателите на лунния модул,Виден Табаков създал соплата на Сатурт 5 и балистикът, чието име забравих.Добре, че са мъртви, да не виждат "грамотността илогичното" мислене на наследниците си!Но защо нормалните българи трябва да се срамуват от коментиращите тук? Позор русофили

130

Дефендър Норген

преди 4 години

До отАв$тралияСиднейТо е пределноясно че европейските програмисти за нищо на стават...само ядове с тях.Аз ся обикалям фиордите по завои и стръмни пътища. Имат бая километри тунели под планините дето в БГ е направо мечта.....има даже кръстовища и пътища вътре в самите планини и цветно осветление....по някое време ще се регна в умрелия форум да ги наругая всички червенотиквеници да видя дали ще скокнат като попарени

129

сетили са се

преди 4 години

До Анонимен 138В Ню Мексико има такава постройка!Тухлите са 30/30/10!Покрива липсва,и цялата е запълнена с плътен вкаменен прах!Почвата в околноста е преструктурирана и нищо не вирее,също като до Мъртво море и Либийската пустиня!Предполагат, че е от ядрен удар,тъй като част от тухлите са разтопени!Не си в темата,и по-добре не пиши!

128

Анонимен

преди 4 години

1. Защо някой трябва да се изпече в този радиационен пояс. Самата дума пояс знаете ли какво означава, можете ли да си представите как изглежда пояс около кълбо или отдавна сте изгубили способност да усещате смисъла на думите?

127

Иван

преди 4 години

Ще успеят, ако завършат навреме новото студио NASA PICTURES 2, за да могат да направят снимки с перфектно качество :)