152

Анонимен

преди 4 години

Важното е турската лира да е евтина.

151

Благодарение

преди 4 години

на редовните проверки на ХЕИ по мандрите и фермите сиренето и млякото в България се произвеждат най-вече от високохигиенично палмово масло и китайско сухо соево мляко. Месните деликатеси са от хигиенични соеви смески забъркани с вода в кутера, а пържолите от хигиенично немско свинско инжектирано със стерилизиращ разтвор, който осигурява свеж розов цвят.

150

Така е ..

преди 4 години

Айдеее , цигарите 10 лв. И после защо има тютюнева и цигарена контрабанда.

149

Евросубсидии

преди 4 години

в БГ получават само подбрани мутромафиоти. В тази държава нищо не се прави ако не може да се открадне от него.

148

избирател

преди 4 години

Е че тя на всякъде е по евтина.....Ако вземем предвид покупателната способност на населението в България е убийствено скъпа.

147

Запитване

преди 4 години

Добре по цени сме ги задминали, а по заплати кога ще се изравним поне? ГЕРБ има ли стратегия за развитие на икономиката? Не. На Бойко му дай да ходи в Брюксел и живее в собствен свят. Сития на гладния не верва.

146

Мутромафията

преди 4 години

в България най-много се страхуваше от селяните, защото бяха независими. Затова им напуска мутрите да ими изкупуват проукцията млякото и зърното. Ако не си предаваш черешите на изкупвателния пункт - бой. Ако се караш продукцията на пазара- бой. На пазара продават най-вече прекупвачи. Сега ако видят че потръгнат някъде им праща Санитарен контрол да им изтрепат животните или изтеглят полицаите та малцинствата да безчинстват наволя. Как да е евтино в БГ.

145

В Чехия

преди 4 години

от магазина накупихме бири от по половин литър за по петдесет цента от всички видове по две, а чехите имат видове много да знаете. В стъклени бутилки бяха и ако върнеш бутилката ти излизат даже и по-евтино. Мисля бутилката беше 10 цента. За екперимент мога да кажа, че ядохме шкембе чорба в Румъния, Чехия, Словакия, Полша и навсякъде беше около 2 евро. В Унгария само ядохме гулаш, защото е уникален В ХунгароСпа - най-голямото спа в Европа беше 4 евро. Да влезеш на басейните беше 6 евро.

144

За какъв хляб

преди 4 години

За какъв хляб говорите по долу в коментарите. Хляба в България се прави зърно за животни. Пшеницата от Добруджа се изнася на вън. Хляба в Италия и Франция се топи в устата, а това в нашите магазини е пълен отврат и ГМО добавки.

143

Анонимен

преди 4 години

Половин България се изнесе в чужбина,другата половина е в градовете, селскостопанска продукция няма,защото и изкупуването е за смешни пари и няма хора за работа.От това следва внос,високи цени и ГМО. България в била селскостопанска държава,хранила е Османска империя,хранеше и соц. блока...а сега внос на всичко. Субсидии за хрантутниците в НС има,но за селското стопанство няма! Защо българи берат ягоди във Великобритания,а не в България.?...Заплащането не мотивира!

142

До 145

преди 4 години

Печено пиле в Била във Виена днес струва 4.5 ?. Бутилка прясно мляко струва 1.2 евро, но пък уиски Джони 0.7 л е 25 евро

141

интересно

преди 4 години

до 134Е, след като у нас зърнопроизводителите получават немалки субсидии, то да не би хлябът да е по-евтин???????????????Проблемът е много по-сериозен и многобхватен.Единственото вярно е, че по никакъв начин не се стимулира дребния производител, а напротив - прави се всичко възможно да бъде възпрепятстван.

140

Анонимен

преди 4 години

Кое е то всичко :) Празни приказки. До тук 1 час никой не е показал магазин да сравним. Което значи, че не е по евтино

139

Пешо

преди 4 години

Нормално. На голяма част от населението приоритетът не е храната, а са цигарите и алкохола. Традиционни ценности.

138

Borisov

преди 4 години

Да не съм ви чул да се оплаквате !!!!

137

Бай Добри

преди 4 години

Добър ден -Естествено че ще е по евтино то в БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ПО СКЪПО от Европа, но за кой ли път да кажа Българинът е издръжливо Животно за съжаление ще понесе първоначалният ШОК......

136

Анонимен

преди 4 години

Не ме кефи Гърция чак толкова. Камъни и сухо. И тука има хубави места.. Явно не ги знаеш, а и нямаш пари за тях. Ако търсиш Евтиното в Гърция си е твой проблем.

135

!

преди 4 години

Комунистически глупости и пропаганда е това.

134

Лошото

преди 4 години

на ходенето на ски в Австрия и на море в Гърция или Турция е че после не ти се иска да ходиш на ски по нашите курорти и на море по нашето Черноморие и все трябва да пътуваш, а за това си трябва време.

133

Анонимен

преди 4 години

Имам един дето от 3 год ще ходи в Германия и Австрия на ски...щотооо била супер евтино а тука кожудери. Е... Още не е отишъл хахахайаСамо глупости.