25

Анонимен

преди 4 години

Да не говорим като беше при Слави ББ великия антисистемен популист направо загуби ума и дума и се на.*** не можа един свестен въпрос да зададе а Борисов беше така притеснен от неудобните му въпроси че си изваде някакво листче със сметки и почна да го чете.Какво стана с кастинга му за политици на него май дойдоха само Бареков и Банев.Тоя сега вече е жалък.

24

Анонимен

преди 4 години

ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ НА герб далеч надминаха тези на ДПС, частично съвпадат през ПЕЕВСКИ ГРУП

23

Анонимен

преди 4 години

Левче кефче за фараон Тутантиквуний Борисов 1.Пак тотална комедия.С това левче буквално вече само богати партии тоест три партии ще могат да влизат в парламента а купуването на гласове ще надмине това в Русия.Пък там много ги бива пъхат фалшиви бюлетини в урните с чувала.За железния човек Слави с пирон в крака екектрод в гъ.за и калкулатор в главата не ми се говори изобщо тоя от години ми е противен нямс гост с който да не се *** и да не обижда.

22

Анонимен

преди 4 години

вЕЧЕ ПАРТИИ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ОТ ХОРА ОТ КОВАЧКИ НАГОРЕ. Бетониране на олигархичния модел на ГЕРБ.

21

до 14

преди 4 години

"1 лев субсидия ще унищожи всички партии" - това важи и за ГЕРБ. Ако сега са управляващи, утре могат да бъдат и опозиция. Да се оправят всички с лев субсидия и членски внос. Нали всички претендират колко са много и колко много ги подкрепят.

20

ОСТАВКА

преди 4 години

Ремонта на граф Игнатиев - скъп май наближава партийната субсидия, некачествен, крив, с нетрайни материали, с убити сиви тонове, внушаващи безнадеждност под ботуша на ГЕРб И ДЖИПИ И ОБРЪЧИТЕ ИМ ОТ ФИРМИ...

19

Анонимен

преди 4 години

Тия *** трябваше да изгният в затворите и партията им да е незаконна преди 20 години! Цял живот ядене и пиене, засекретяване на безумни харчове и наглост да се правят на жертви! Да продадеш собствената си държава, за да си сателит на русинаците.. що за наглост! А до русофилите които ги зашитават.. и вие сте за растрел за държавна измяна!

18

Анонимен

преди 4 години

Сайтовия *** сложил от раз осем минуса на коментар едно не го прави по-малко верен. До довечера както обикновено ще се обърне тенденцията в мненията. Триковете на този прогерберски сайт са видни за всеки наблюдателен.

17

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов с помощта на Слави Трифонов сложиха край на многопартийната система. С левче за глас няма да се разрешат огромните икономически и социални проблеми на държавата и народа. Аз питам кой ще контролира харченето на държавни пари за партия ГЕРБ?! Никой. Всичко е подчинено на на престъпната групировка ГЕРБ. Що се отнася до Слави - то той не е по-различен от ББ. Та нали Слави го четкаше в началото и после се скараха за пари.Явно сега са намерили общ език. Мутри.

16

Анонимен

преди 4 години

Вместо тъпия референдум с олигархични трикови въпроси на Слави референдум за избор на главен прокурор от народа. Иначе ще номинират пак такъв който ще остави апартаментаджийството безнаказано.

15

Анонимен

преди 4 години

Народът обаче е питан за 20 милиона партийни субсидии, но не е питан за 3 милиарда сделка за самолети... Не е питан дали БНТ трябва да лее герберска пропаганда.

14

Анонимен

преди 4 години

Субсидиите са високи и трябва да се намалят,но 1 лв.ще унищожи всички други партии,освен ГЕРБ,тъй като за тях държавата е бащиния и си грабят колкото си искат.На тях субсидии не им трябват.

13

Анонимен

преди 4 години

Поредното доказателство, че Слави Трифонов е слуга на ГЕРБ.

12

До 9

преди 4 години

Ами червените не могат да се доредят до държавни пари от гробарската мафия.

11

Анонимен

преди 4 години

Субсидийте ги обсъди народът и реши - 1 лв. Какво от БСП сега се правят на интересни. Ами да си намалят стандарта на живот! За народа 200-300 лева пенсия стига, а за тях си милиони.Безсрамници!

10

Анонимен

преди 4 години

Тия пишман патриоти си мислят,че вечно ще бъдат на хранилката и ще харчат държавни/наши/пари,които им отпуска падишаха,ако слушкат.

9

Анонимен

преди 4 години

Спряха им кинтите на червените и веднага зацивриха :)

8

Анонимен

преди 4 години

Ами като ги гледам тези крадци и некадърници на снимките и аз не бих отишъл никога.

7

изнервен

преди 4 години

До 1. Големи цифри, голямо нещо. Ама някакви доказателства да имаш за глу.постите, които си написал???

6

БСП са гад.ини

преди 4 години

Ха-ха, ама тези от БСП не загубиха ли поредните избори? Къде се пънат тогава да поемат разни инициативи - естествено, че никой вече не ги ..ава за слива.