199

Зотев

преди 4 години

Темата е свръхемоционална и кръвта е кипнала в опонентите и от двете страни, така както става при раздорите при близки кръвни връзки ( примери колкото щете и библейски и литературни, а в нашия случай народопсихологически ), но защо трябва да се самобичуваме и от двете страни с толкова глупости и самоунижения?!?! Не озверявайте, не се стремете да принизявате опонентите- така принизяваме най-вече себе си.....Не натрапвайте истината другиму, а ревностно я търсете за себе си.

198

Анонимен

преди 4 години

Братя македонци, и Бойко Борисов ви даваме. Алал да ви е.

197

Милен Илиев Минков

преди 4 години

До, 205....Господине, ....Вродените- заболявания,....Се- наричат, гени .....

196

Вальо

преди 4 години

Вицът всъщност е " Ако един българин се изкъпе във Волга, какво ще излезе ? - Чист татарин. "

195

Сол и ляб

преди 4 години

Това *** знае ли, че бай Тошо вдигаше цените заради тях! Защото идваха на гости на роднините си в България и се връщаха натоварени с цели прътища луканка, колбаси и пити кашкавал! Защото тук бе по евтино и качествено! Тея за хляб и сол да ги разправя на младежкото герб!

194

Анонимен

преди 4 години

Ха сега спрете издаването, пардон, продаването на български документи за самоличност на тези сърбизирани гювeнguu, сложете им едно вето за ЕС и НАТО и с 45 % младежка безработица да дойдат и да ми ядат naтkaтa!!!

193

Плутарх

преди 4 години

Те са потомци на Буцефал! Това обяснява упорития им инат и дебелоглавие!

192

Кубилай от Първомай

преди 4 години

Аз съм татарин защото очите ми са дръпнати и съм с интелекта на японец. Освен това обичам конете и пия кефир.

191

КИТКА

преди 4 години

Тази измислена територия ще се лута в Историята винаги . И няма как да си намери място .

190

Анонимен

преди 4 години

Българите наистина за нищо не ставаме. Може би наистина сме тaтapи - т.е. последно качество хора.

189

Анонимен

преди 4 години

Стига сме се пенявили, всички си правят гapгapa с нас. Защо македонците да са изключение? Щом даже и те ни се смеят какво остава за сърбите, румънците и гърците, а за централна и Западна Европа да не говорим.

188

Анонимен

преди 4 години

До 174"Бугарите кат сте толко арни оти влезнуути у Прага през 1968 година ! Да ги освобождувате от слободата ! А кажи бе?"Не, не сме стока повечето българи както и вие македонците. Ако бяхме нямаше да водим този безполезен спор а щяхме да се хванем и оправим държавите си. Ядем се един друг, завиждаме си, мразим се по комшийски и даваме вид че сме родолюбци до момента в който трябва да се обединим. От там на сетне не се предаваме а бягаме! Това сме в момента българите и македонците, нещастници

187

Анонимен

преди 4 години

Не са виновни макетата.Наши "учени" преди време развиха тезата,че българите са племена от централна Азия...Даже пътешестваха и писаха книги.Глупости на търкалета.Правят се генетични изследвания и се вижда кой от къде е .Тук са живяли траките.Една конница народ не прави.А макетата са с объркани гени.

186

1

преди 4 години

До От АтинаЕ, не си по-различен от т.н. македонци! Разликата е че техните мозъци са промити от сърбите, а твоя от една гъркиня!

185

Анонимен

преди 4 години

Само в понеделник съм македонец. От вторник до неделя не се къпя и съм българин.

184

Анонимен

преди 4 години

Бойко слуша шефовете в Брюксел и ги призна тия *** , само да знаеше каква бомба му тиктака ! Прав беше един българин който живее там и каза че МАКЕДОНИЯ Е КАТО ЛУДНИЦА ! Всички си вярват в измисшльотини и фантастики и не си пият хапчетата!

183

Цонко

преди 4 години

Да съдиш за мнението на редовия македонец по това, което пише в тамошната "преса", е същото като да съдиш за мнението на редовия българин по това, което пише в нашенската "преса". Не се подавайте на евтини внушения, целящи единствено да държат балканите в калта, противопоставяйки непресъснато държавите от региона една на друга. Проявете разум, загърбете миналото и работете заедно за бъдещето. Това е единствения начин!

182

Отговор

преди 4 години

Като изкъпеш Българин получаваш македонски враг на сърбофашистката шайка, която управлява в Скопие от 1944 г. !

181

УРА Победихме

преди 4 години

Имаме нова народност - северномакедонци - да се пази Враца .

180

ВЪПРОС към ДАНС

преди 4 години

Днес в едно село близо до Сандански са открили 11 патрона и кило барут - това е северномакедонска клетка .те се активизират .