102

Анонимен

преди 4 години

До ОБЕКТИВЕНТо цялото им управление се крепи на лъжи. Осъди го Йончева, осъди го и Нинова..

101

обективен

преди 4 години

Вожда Ким Чен Тиквун навърши 60 лета.Да е честито на Него и на другарите му.А нас ,тежко ни.

100

Анонимен

преди 4 години

Понеже не е удобно да се пише за грабежа на българския народ се пише за Чернобил и Чернобил и Чернобил. Сверих данните - в Чернобил са загинали 31, във Фукушима 1605. Нещо да кажете апологети на капитализма-бойковизма? От неговото управление са доволни само олигарсите и дребните душици-троловете.

99

Паша

преди 4 години

Братислава - да! Казаха го в обедните новини! Изобщо, Братислава е катастрофа за България!

98

уточнение

преди 4 години

И нито ред за годините когато беше по-известен като Боко Тиквата от СиК.Нито ред!Но ние помним и не само ние.Нищо че досието му беше унищожено.Агент Буда навърши 60 години!Песента :"Тумбеста тикво , Тиквуно..." скоро ще стане химн на БГто.

97

ОБЕКТИВЕН

преди 4 години

Прочетох, че е взето решение Седалището на Европейския орган по труда да бъде в Братислава.Хайде в чест на ББ да го попитаме, защо толкова упорито и убедително говореше по време на изборите,че тази агенция ще дойде при нас?Нали имал авторитет,нали го галят по главата,нали все хвалебствия получава от чужбина...Ама там имат очи да видят и уши да чуят как се управлява в нашата страна.Още един удар срещу ББ, ама кой ще го попита???

96

равносметка

преди 4 години

БРАВО НА РАСТЕНИЕТО И ...СРАМ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО.

95

Да е жив и здрав!!!

преди 4 години

И да бие бесипету кату маче у дирек!Врнсеремос!

94

Анонимен

преди 4 години

требе да даде отчет за свършеното пред виссиктим, Пеевски и Доган.

93

Анонимен

преди 4 години

фалшивия герой, протежето и куклицата на конци на олигархията стана дядка.

92

СВД

преди 4 години

А кога е влязъл в четите ,,Чавдарче", ДПО ,,Септемврийче", ДКМС и Партията! А в ДС, ЦРУ, КГБ, Ми-6, Мит Мосад? Това са съществени щрихи от зооглафията Му!

91

Западните Балкани

преди 4 години

Време е за пенсия. Подай оставка и зарадвай целия народ.

90

Анонимен

преди 4 години

Днес е роден Вождът и Учителят на българския народ и на цялото прогресивно човечество, Героят на РБ и гтри пъти герой на социалистическия труд, седем пъти носител на орден "Жоро Тарабата" и два пъти на орден"Бае Тоше Правешки", заслужил Паркинкаджия, любителят на хотел "Маринела", каналите за оръжие, амфети и цигари-Бойко Методиевич Борисович..

89

Анонимен

преди 4 години

Този е проклятие за БГ

88

Съвременник

преди 4 години

До Анонимен81 "Като Му писахте биографията нищо не сте споменали за мрачното Му минало от началото на 90-те. Малко сте я претупали ,ама айде..." Да допълня - напуска МВР когато деполизитират системата, защото не иска да се откаже от партийния билет. За черния и силов бизнес направо ме е страх да пиша!

87

Иван Иванов

преди 4 години

Много ..политкоректно, мутрагенският му период, с който кукловодите му дърпат конците, е споменат като частен охранителен бизнес.. хаха А нещо за немските фондации дето го издигнаха няма ли да има?!? ЧРД, Жив и здрав да, че не хубаво да не мислим добро на хората, колкото и неприятни да са!

86

Анонимен

преди 4 години

да е здрав, и още дълги години да пази държавата България от шумкари и бузлуджански кюфтета! ЧРД Бойко!!!

85

ПроСоТо

преди 4 години

одърте,ама акъла му не дойде...Впрочем,добре че годзилите от НСО го пазят яко

84

vlady

преди 4 години

До Стойне от ЧукуровоПрескочил е от майор в полковник и после в генерал-майор. Прескачането през звание не е допустимо по принцип.

83

Анонимен

преди 4 години

Нека най-после тайната дама/ или съветниците му/ около него МУ кажат, че е смешен с опитите се за рядката си брадичка....!