9

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

Дойче Веле са по-фалшиви новини и от СиЕнЕн!! Ползват ги за политически атаки!

8

Анонимен

преди 5 години

ами то няма ве, колко изследвания са правени от инженери и химици, знаете ли ?преди няколко години забраниха всякакви проучвания на секретни документи и влизане в лагерите с цел разследване. не може да се води дискусия по този въпрос. от какво ги е страх, че ще се разбере истината ли ? юдеите са хванали здраво всеки един политик за гащите чрез подкупи и изнудвания, а на останалите им промиха мозъците да вярват в лов на вещици.

7

до 2

преди 5 години

Аз пък предпочитам да си представям света без ония дето уж са арбайтили там. Колко по-добро място би бил...

6

запознат

преди 5 години

И тука ГЕРБ отричат турското робство и турския геноцид спрямо българите , значи и те са дясна популистка партия!

5

Анонимен

преди 5 години

газови камери е имало за обезпаразитяване - премахване на въшките и спирането на разпространението на тиф. да не говорим че повечето камери са реконструкцтии и оригинални нема останали. в аушфиц са имали басейн, театър, оркестър и топла манджа три пъти на ден - за 99% от бугарситанците това е химера.

4

Анонимен

преди 5 години

Успех на Алтернатива за Германия! Само те могат да променят ЕС към по-добро! Нашите дърпания тук за ГЕРБ - ове и БСП - та нямат никакво значение, важните гласувания са в Германия, Франция, Италия, където победата на антисистемните партии би била решаваща

3

Фен

преди 5 години

Поредната хибридна война на Дойче веле!

2

ай сиктир

преди 5 години

Спомена не вреди, но не знам дали когато някои си приватизират истината за жертвите и се изкарват едва ли не, че само те са такива не е също толкова вредно.

1

Абе

преди 5 години

Можеш ли да си представиш света през последните 200 г без Германия?