8

хъша

преди 5 години

от какъв зор си остави бизнес за да си на заплата 100-лв ?сигурно защото ти харесва да си падарин по плажовете и да ни караш да се срамуваме какво вице имахме след всяка изречена реплика на ниво квартален лидер

7

(^-^)

преди 5 години

Мъченик! Жив да го оплачеш.. и какво стана с тия фирми? Какъв патриот! Прехвърлил ги на хартия, на някой друг и сега ЕС му бърка машинациите с лекаратва и той плаче милия.. ееййй само отпадъци в тая страна!

6

Анонимен

преди 5 години

"Симеонов обясни, че все още не може да се говори към кое политическо семейство ще се приобщи НФСБ в ЕП."Е как към кое семейство ще се присъедини, към същото към което се присъедини след парламентарните избори- към семейството на тоя който спечели. След това му става послушен слуга и секретарка без мнение.

5

Анонимен

преди 5 години

Сега и на жертви се правят..... Тези политици прекаляват с глупостите си!

4

бай ганю

преди 5 години

регулациите са ни криви а парите които смучем от ЕС хич дори не са ни криви а ???че кой подреден свят или страна не съществува без регулации които да се прилагат???естественно на такива *** като него регулациите много му пречат щото няма как да си кара през просото по балкански. защо ЕС е успешна формула за селдване? ами не е защото е изграден без регулации със сигурност,ако *** поглежда краткосрочно на нещата то брюксел мисли няколко стъпки напред ама *** не е свикнал с това

3

Анонимен

преди 5 години

А когато гепите кинти от еврофондовете пак ли сте ощетени???Или искате само на хляба мекото а коричките кой ще ги руча, А?!?!Ама *** така го разбира живота.

2

Анонимен

преди 5 години

"Най-скъпото се дава за България. Жертвал съм си фирмите,излязъл съм от тях и семейството ми, което е в Бургас", добави той пред "Нова тв"."Защото лапачката в парламента е по-голяма. Пък и не знам кого лъжеш- това че си прехвърлил фирмите си на чуждо име не означава, че не си им собственик. Пък и използвайки властта си ще ги направиш недосегаеми за закона.

1

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Само Вал.Сим.ще...урегулира Брюксел,за това да го изпратим там за баш...регулировчик.(платена...предизборна обява)