59

Анонимен

преди 5 години

До 60Ако не е от тков семейство, то тя ТРЯБВА да си заслужи подобно рокля.....

58

сиромашка радост

преди 5 години

В богатите страни хората имат перспективи и затова не харчат, а инвестират в бъдещето си. Ние си знаем, че сме бедняци и се набутваме за кратки и безсмислени празненства, та за малко да влезем във филма.

57

Анонимен

преди 5 години

Не всеки прави чак такива харчове. Повечето хора се справят с далеч по-малко пари. Не виждам нищо лошо в това, едно момиче да има поне една красива бална рокля в живота си.После може да я носи на сватбите на приятелки и братовчедки, също и на Студентския празник, ако е в ресторант.Не е лошо всеки младеж да има поне един официален костюм или елегантно сако, съчетано с хубава риза и панталон. Ако някой поиска кичозен тоалет, това си е за негова сметка.Всичко останало е според акъла и възможностите

56

Анонимен

преди 5 години

Живота е игра.*** бала изостава брутално, но днес съм стабилно по-напред по брой хубави жени в леглото ми, дизайнерски костюми, екскурзии и прочие.

55

Анонимен

преди 5 години

Апартаменти се ипотекират за кефа на тийнейджъри които не знаят какво искат и какво правят, за ориенталски рокли по 4000лв, за едното пиене и плюскане.. голямо сватбарско напъване... всичките са ***.Нито могат да ги платят тея неща, нито знаят кво правят включително родителите им. Не знам как оцеляват толкова загубени хора? 1 вечер и това е, после по адската пързалка надолу!

54

потърпевщ

преди 5 години

То някой път и родителите подканват децата си към излишен харчлък! На времето се бях скарал със родителите си за това, че не искам да ходя по балове и подобни глупости и няма нужда да си купувам костюм, обувки и т.н. Накрая им угодих- какво да направиш- те искали да покажат, че не сме по-малко от другите хора!

53

Анонимен

преди 5 години

аз мислех, че хората работят масово за 600лв... пък каква стана тя

52

Ужасен

преди 5 години

За хоби(а и да искарам някой лев за моренце) въртя малък бизнес с внос на коли от САЩ и постоянно имам някоя по-атрактивна за България кола. Та всеки май месец де що ме знае и ме не знае почва салтанати да вземе колата или да закарам щерката...аман! Тия хора що не се простират според чергата си? Ква е разликата с кво ще стигнеш на бала,като ще се прибереш мармалад с такси?

51

Предният

преди 5 години

Озлоблението не помага, помага ако пак пред всички покажеш, че ти не си такъв, дай му работа, направи го постоянен твой помощник, не сърди съдбата!

50

:)

преди 5 години

Много шум за нищо,също като чалгарията.

49

Анонимен

преди 5 години

Преди 1990 година, изцепките бяха малко и по-малки. Аз моите дрехи и обувки от бала след това ги носих доста време. Това ми беше първият костюм. Шиха ми го, а не от готовите. Сега масово се изхвърлят, но е разбираемо - човек веднъж е абитуриент.

48

До Бал на 28

преди 5 години

Ти си типичен представител на парвенющината, сам си го написал!Дошъл си на този свят да плюскаш и замърсяваш, но на-лошото е, че си горд с това.

47

Анонимен

преди 5 години

От 48 до 49Аз и затова не ходих на бал. Нямаше на какво да се радвам. Беше яс и, че от тука нататък ще е само болка, мрак и страдание!

46

Анонимен

преди 5 години

Нека се радват децата, че ако знаеха какви ги чака като започнат работа за дебеловратите демократи, сега щяха да плачат, а не да празнуват.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Аз "отхвърлих" и спестих 4500 лева на семйеството си, за костюми, приеми, екскурзии и подобни. Пмогнаха ми, да си покрия пърите две години в университета, което беше много по-полезно от една нощ на пошлост!

44

Анонимен

преди 5 години

До 09.09.1944 абитуриентите са били толкова малко, че си е било цяло събитие. След 08.09.1944 всички станаха абитуриентите. Сега доста младежи нямат и основно образование.

43

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има "Бал на 28" и него да гледат хората, а не тая пародия.Когато се вижда, кой какво е постигнал и колко качествен човек е станал. Защото с яките рокили, сега не могат да си позволят и оригинални маратонки и стар голф, "пичагите" нямат 100 лева за обикновенна риза, а други носят Гучи, Прада и карат луксозни спортни коли ;)

42

Анонимен

преди 5 години

Do 44 И от средно нямаш нужда, за някои от изброените "работи".

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Кой говори за висшето образование?В Коментар 33 ("До Анонимен 21") се казва, че за да постигне всичко това, човек трябва да е завършил поне средно образование.***, ***, как ти личи закваската от "Позитано" 20 - да се внушава на младите, че няма нужда да учат! Може и без средно образование! Да не говорим пък за напъните да се доказва, че гениите и големите творци били двойкаджии в училище. Прозира какво целите да внушавате.Ще ви се, ама времето ви свърши!

40

Анонимен

преди 5 години

До ИвановТи остави ... тея най-показните нямат нищо особено. Разбирам, да са те карали до училище всеки ден в Ролс-а на баща ти и да имаш СТАЯ отделена за таолетите си, тогава бива, ама да караш родителите да ипотекират двустайната панелка, за неква рокля, и идва в повече ...