30

Анонимен

преди 5 години

А този списък от кого е изготвен или ще кажат че произволно си го е съставил.

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Динко ще го хване ако убиеца има пари иначе не.

28

Елемаг

преди 5 години

От днес почва подмяната на вота.За сега ГРОБ успешно се справя с отклоняване на вниманието.Понеже няма и 10% за тях, им трябва прикритие за чудовищната измама.Като гледам...на път са ,да успеят.

27

Анонимен

преди 5 години

Толкова ги охранява че ако се появи убиеца ще побегнат да се спасяват.

26

Анонимен

преди 5 години

Викнете двама комаНгоса, ще го заловят за нула време като командосите не могат

25

Анонимен

преди 5 години

Дали не се е снабдил с полицейска униформа и сега обикаля с другите гламави да търси себе си?

24

иван

преди 5 години

веднага да се викне лелката от централния,да и дават една метла и всичко да свършва-*** циркаджийте ,цяла европа им се смее на наще

23

Чората

преди 5 години

Кой не знае Чане войвода,кой не е слушал за него?

22

Ф.С.В.

преди 5 години

Няма какво да упрекваме полицаите- Ами такива са им възможностите!- Все пак ако се бяха обадили на онази чистачка от затвора- Тя досега щеше да го е арестувала и да го е тръшнала с белезници на земята - ами такива мити работи - туй то ...ХМ!

21

минчо

преди 5 години

дали униформените изпитват някакъв срам или са *** като тея от парламента?

20

Анонимен

преди 5 години

А къде са патриотите от Габрово? Защо поне не протестират макар и символично? Къде са трапезният воевода каракочан и гномчето автоджамбаски да ни говорят за ширещата се престъпност?

19

Анонимен

преди 5 години

Завардете в църквата или джамията или синагогата или пагодата според религията му, каквато и да е тя. Няма начин да не отиде да се помоли като добър праведен християнин....или мюсулманин или евреин или будист....какъвто е там и не ни казвате.

18

Ф.С.В.

преди 5 години

Чане най вероятно ще гласува- Той като съвестен гражданин ще гласува за Светлото Европейско Бъдеще и ТАМ нашите топ криминалисти ще му направят клопка - НА УРНАТА!!

17

Анонимен

преди 5 години

Другари, изберете веднага убиеца Чането за водач на бсп! Той стана образец - икона на любимия на партията партизанлък. Има и огромен авторитет, подплаши целия шоплук, барабар софийска област. Само да каже и всички ще гласуват за бсп-то на 26. Ще има оня изборен успех, радост за бкп-то - 99.999%!

16

Анонимен

преди 5 години

Може Чане другата неделя да излезе, за да гласува.

15

Ф.С.В.

преди 5 години

--А може и на монахиня да се прави- както в филма с Луй Дьо Финес -едно е ясно- Чане е истински професионалист трениран от Ал Кайда- не е възможно обикновен престъпник да измами най добрите ни топ полицаи и спец отряди- ами той върви след тях и си стреля на воля- даже имал списък които е дал на МВР за да знаят кой ще е следващият- Направо филм по Стивън Кинг- Ужасяващо !! ХМ ))

14

Свещен Гущер

преди 5 години

Те не могат да хванат ИТ хакера с-ни австраляя който източва банковите карти в Перу и живее под моста харбър бридж и крадне биткойни та тоя ли от Костенец ще хванат......че и имат наглостта да парадират в интернет колко са крали....

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

ХОРЕЙШО Е ФИЛМ А НЕ РЕАЛНОСТ ДАМИ И ГОСПОДА ФОРУМЦИ

12

Анонимен

преди 5 години

Пуснете по дирите му оня Динко бе.Кажете му да търси един плешив бежанец и ще го хване.

11

Охобохо

преди 5 години

Е това е абсурд вече.Главния секретар призова виладжиите да не си ходят по вилите за да не станат жертви.Каква полиция,какви барети и жандармерия?!За какво плащаме данъци?!Сега ако някой човек или семейство стане жертва заради безсилието на униформените какво правим?!Кой ще понесе отговорността?!