7

Анонимен

преди 5 години

Ако дребния диктатор в кремъл се застъпи за Иран ще наблюдаваме втора Сирия, което не е добре за Европа. Ще се напълни с иранци. В русия никой не иска да ходи.

6

Жо

преди 5 години

ТОВА СЕ НАРИЧА "Дрънкане на оръжие".Защо?Не обръщайте внимение на заглавието, то винаги е подвеждащо!Четете внимателно- "Иран ще нанесе удар по САЩ, ако Вашингтон предприеме силови действия срещу Техеран".Това означава, че нищо няма да се случи, защото пристиганито на самолетоносача не означава нападение, а "изравняване на силите в района". Изравняването на силите не означава нападение, а паритет.Журналистите винаги "пресоляват манджата".

5

Анонимен

преди 5 години

Те и Ирак така се перчеха....

4

Панталей Партизанина

преди 5 години

Едиственият мъдър ход на Иран е да помоли Русия да му изпрати Кузя. Американския флот ще се разбяга като пасаж цаца при появяването на Кузя на хоризонта! Без Кузя Иран ще падне.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4И защо да го правиме ? Те персите ще смажат краварите и без външна помощ !

2

Анонимен

преди 5 години

До 1Принципно да, но щом призоваваш за реализъм, нека го приложим и по-глобално. САЩ продават оръжия за стотици милиарди долари на арабските страни за да могат да се защитават от Иран. Ако Щатите натупат Иран, после няма да могат да продават на никого. Мислиш ли че САЩ ще изпуснат подобна далавера?

1

Анонимен

преди 5 години

Мхм ... И за 1 месец, ще му срината всичкте градове и ще избият половината налселени,а САЩ, ще има 51 щат.Нищо против Иран, просот малко реализъм.