16

Хм!

преди 5 години

Да отиде до арменското посолство, да си издаде арменски документи за самоличност, а после да кандидатства за бг статут по законния ред!

15

Анонимен

преди 5 години

.....А тая от какво я е страх?.....Животът е шарен, причините може да са различни. Страх от депортиране, основно, да се крият от някого и т.н. На такива хора трябва да се съдейства - нормални семейства, работят, учат децата, те отдавна са натурализирани. Да отнасят въпроса до президентството и да ги легализират. Иначе е срамота за нас, БГ се топи, а ние да гоним читави хора.

14

реалист

преди 5 години

Родителите са за бой............

13

Анонимен

преди 5 години

И как е ходила досега на училище, как е завършила без документи? Ако е вярно, как ви са причините родителите досега да не изкарат документи на детето си? Айде онзи мъж арменчето, дето и той се оплакваше от същото, го беше страх да иде там, че щели да го пратят в казармата. А тая от какво я е страх? Имат посолство тук , да иде да и съдействат

12

Анонимен

преди 5 години

Болката й вероятно е, че иска ЛК на страна от ЕС, а не че обича Бг.

11

анонимен

преди 5 години

Всички арменци ли са толкова красиви? Не съм от техните райони и не знам. В Пловдив се запознахме с двама-трима, красота, особено жените. Хилда Казасян също е красавица.

10

Анонимен

преди 5 години

Откъде я знаете, че не лъже, че е родена тук? Акт за раждане има ли?

9

Хм!

преди 5 години

Това са закононарушители, действащи в условия на продължаващо престъпление 23+ г. През това време са работели на черно и не са плащали никакви данъци. Не виждам проблем да уредят статута си през това време, но не са го направили, защото така им е било по-добре. Сега - проблем - сълзи, сополи... То си има ред. Да ги депортират!

8

Анонимен

преди 5 години

Тия администрации по гражданството категорично отказват да спазват закона. Щом е родена тук, то тя има гражданство, просто някоя мързелива лелка трябва да си свърши работата, за да има и документ за това. На мои приятели (и двамата българи) детето им се роди в чужбина и две години ходиха по мъките, за да си изискат ЕГН. Там си се шири наглост и безочие.

7

mne

преди 5 години

Няма празнота в закона. Има си ред за получаване на гражданство.Отделен въпрос е,че такива като от статията не искат да го спазват и смятат,че работата ще стане като използват жълти медии и злоупотребяват със съчувствието на българите.

6

Хм!

преди 5 години

И за 23 г не се е грижила за статйта си, нито пък родителите й! Значи 23+ г са живели в България и не са платили ни стотинка данък на държавата? Да ги депортират всичките! Търтеи не щем.

5

Анонимен

преди 5 години

Момичето е родено тук. Да му дават гражданство и да не се помайват. На България млади хора и трябват при това застаряващо население

4

Що

преди 5 години

Казасян, Халваджан, Назарян, Кеворкиян и др. Които са известни наши български граждани са с арменски произход, но те обичат България и работят в полза на България. Не виждам проблем и тази девойка да е наша гражданка.

3

Анонимен

преди 5 години

До ИсторияИ какво от това?

2

Анонимен

преди 5 години

Изабелчето - може да я вземете , дип че има леко вид на "интегрирана" , но за Давид и дума да не става - такива прииждат на талази от Афганистан, Ирак и прочие

1

Анонимен

преди 5 години

За такива НПОтата нямат интерес да помагат. Няма пари за тях. А моята България с такива хора защо се държи като с бежанци.