67

А?

преди 5 години

До ДА ДА АМИ МОН И РУО КАКВО СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ МОМИ? ИЛИ Е ВАЖНА УДОБНАТА СТАТИСТИКА?

66

ЛЕЛЕ

преди 5 години

Само след 5 години тези, които не могат да четат ще се 30% от всички ученици.

65

Анонимен

преди 5 години

В училищата с малцинства отговорите се диктуват на поразия.

64

ДА ДА

преди 5 години

НВО значи външно оценяване - та питам кое му е външното???

63

Анонимен

преди 5 години

Прекрасен повод да се мислим за скотове.....

62

МДАААА

преди 5 години

ПЪЛЕН ФАЛШ СА ТЕЗИ МАТУРИ, ЩОМ СЕ ПРОВЕРЯВАТ В СЪЩОТО УЧИЛИЩЕ - ПОДПРАВЯТ СЕ ...

61

СЕЛСКИ ДАСКАЛ

преди 5 години

А по селата на ***, които като цяло не знаят да четат, им се диктуват отговорите и ги привикват за дооправяне. ЗАЩО?

60

Анонимен

преди 5 години

Побъркаха децата тия *** миризливи! МОН е един кошер за корупция. С учебниците е трагично, именно защото има огромна корупция. Тези престъпници лишават децата ни от образование, гадове комунистически...

59

Циник

преди 5 години

Лъвът подъл ... лисицата хитра - кого ще избереш за приятел?Кво? Чии шизофреничен ум - измисли този абсурд?А иначе - навремето Литературата ми беше любим предмет

58

Анонимен

преди 5 години

"От малки ги учат да се впишат по-добре в капиталистическата система."И веднага почнаха ГЕРБавите да пустосват, че това е комунистическо изказване. Жалки сте хора с тази опорна точка.Малките трябва да ги учат да се впишат по-добре в ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА система.Какви са принципите на управление, какво е гражданско общество. Каква работа трябва да вършат политиците, депутатите, министрите. Ако не я вършат исторически какви мерки е трябвало да вземат народите по света!А не КАПИТАЛИЗЪМ Ураа.

57

Анонимен

преди 5 години

е кво има за чудене, според евро*ейският съюз всички трябва да са равни, трябва да са еднакво ...глупави, Това изпълнява и тиквун

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41"От малки ги учат да се впишат по-добре в капиталистическата система."А как се вписват в социалистическата система? С членство в БКП, писане на доноси и дълбоки поклони пред умрял човек в стъкленица!

55

Анонимен

преди 5 години

Като бях малка учителката ни изчиташе един текст, а след това ние трябваше да направим писмен преразказ. Така се научавахме да слушаме и вникваме в текста. Това после много ни помагаше при учене, защото успявахме като си прочетем урока да синтезираме най- важното, вместо да го учим на изуст.

54

Анонимен

преди 5 години

Za kravi, kozeli, bivoli i ovni ne gi sa pitali....oti ne sa gi vijdali live iiich...to samo lavsko i lisichesko mliako, kasser i meso iadat v panelnite betonni kletki na rebegeto... :-)

53

Анонимен

преди 5 години

Hahahaha....banski monsteri....tva v besekato li gi madruvat ili v uneseseto?

52

въпрос

преди 5 години

Този ,който е измислил този глупав въпрос е или подъл или хитър.Друг вариант няма.

51

Цецо Асансьора

преди 5 години

Вълкът - подъл, лисицата - хитра, а герберастът - крадлив.

50

44

преди 5 години

НВО е безсмислено и напълно излишно ! Гербаджийска недомислица ! Новият закон е сбъркан изцяло , а в МОН , РИО и на директорските длъжности са настанени на топло некадърни гербаджии !

49

Анонимен

преди 5 години

Като са ви прости даскалиците, както определяте тази жена - ще жънете хубавата реколта в семействата си един ден и ще си скубите косите. Защото вашите скъпи дечица ще се обърнат срещу вас - родителите. Който сее ветрове - жъне бури!

48

Анонимен

преди 5 години

Грешен е и предложеният извод от съставителите относно поведението на лъва. Поуката от баснята се извлича само от поведението на лисицата, която съобразила, че лъвът *** и се спасила. Според МОН изводът е: Не трябва да се ***, дори и за прехрана. Този извод е напълно нелеп. Авторът на баснята А.Каралийчев никога не целял да третира темата за допустимите правила за хранене на хищника. Смисълът й е само, че хищникът никога не мени козината си и че само наивниците вярват в обратното.