34

Анонимен

преди 5 години

БСП ни обира с милиарди, това са хиляди луксозни апартаменти платени от всички нас.

33

ха-ха-ха

преди 5 години

И сега тиквите треперят ,защото апартаментите, гаражите ,терасите ,джакузитата и личните асансьори може да се окажат незаконни , а собствениците им-подсъдими.А дано.Крайно време е тиквите да се върнат по дупките , откъдето изпълзяха като *** ,преди 10 години.Време е поне една тиква да влезе зад решетките и цялата банда родоотстъпници ще се пръсне.

32

Анонимен

преди 5 години

САНЧЕС ИСКА ДА ВДИГНЕ ЗАПЛАТАТА И СТАНДАРТА А КАКВО ПЛЮЕНЕ ГИ ПЛЮЕХА ИСПАНСКИТЕ МЕДИИ.И ПАК НАРОДА ИЗБРА ХОРАТА.САНЧЕС КАЗА БОГАТА ДЪРЖАВА КАТО ИСПАНИЯ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ БЕДЕН НАРОД.

31

Стратег

преди 5 години

До АнонименКолкото до катастрофата с библейски размери в България, Бойко яко ви апокалиптира, но понеже вие сте си овци озглавени, си вървите след овчерина на заколение;)))

30

Стратег

преди 5 години

Бойко не иска да гледа към Испания;))), щото му се разтреперват шортите;))) Народняци-загубеняци;))) Но, ако в Испания, социалистите се цалуват хетеро, то в България, Корнелия носи отпред един дървен и дълъг от секс-шопа;)))Хахахахахахахаха... Та, неприятна работа, ще е в България;)))

29

TPE3BEH

преди 5 години

Скоро да очакват икономическа криза.

28

Реалист

преди 5 години

Споко, следващите години цоциалистите ще се издънят и палачинката ще се обърне. Колко познато.

27

Анонимен

преди 5 години

Сега Педро трябва да се кланя на левичари-анархисти, както и на каталунските и други сепаратисти!След една година ще има нови избори!

26

Така е ..

преди 5 години

Спокойно. Социалистите не искат социализъм , а да цокат.

25

Иванов

преди 5 години

Официално вече знаем, че администраторите трият коментари изразяващи необич към бълг социал партия, без обиди, но трият негативни мнения от коментарите. Браво другари! А вие къде бяхте като гръмна Чернобил?

24

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевАбе човек, между сутрешната визитация и обедния гъзобрък и до компютри ли ви пускат?

23

Черешовото топче

преди 5 години

ГЕРБ ке падне во лето 2019 на 25 мая !!!

22

Анонимен

преди 5 години

"Социалистите спечелиха изборите в Испания"------------------По-точно ЕВРО левите спечелиха! Тези са поддръжници на ЛТБГ, свободни миграции, Истамбулски конвенции... Ако се заровим в документи, вероятно ще излезе, че и те са на хранилка на Отровено Общество на Сорос - подобно на "българите" СтаниШеф, Габриел, Хюсменова, Мейдел...Леви са колкото да докопат управлението...

21

Анонимен

преди 5 години

другарката "истина" нинова, ше изпрати по един бански в червен цвят на социалистите, с надпис - социалистите са секси!

20

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Браво!!! Тези резултати ще се получат и в България и следва ОСТАВКАТА 3 на крадливата и корумпирана шайка СУДЖУЦИТЕ 3!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Да не дава Бог и тук да спечелят, това ще е катастрофа с библейски размери за България.

18

Shark

преди 5 години

Значи реално нищо не са спечелили, щом не могат да управляват сами. Сега ще правят и там безпринципни коалиции,само и само да управляват. А ако никой не им кандиса за коалиция си заминават. Но има нещо друго, социалистите в Испания нямат нищо общо с нашите, те не са наследници на комунистическа партия и деца и внуци на видни комунисти. Така че изобщо не правете сравнение. Затова тук няма да спечелят, не се надявайте.

17

Мунчо

преди 5 години

Десните испански ГРОБари, като нашите - много се награбиха и оядоха. Изборите са реален резултат на мнението на хората.

16

Анонимен

преди 5 години

Явно не само в България има просто племе :)) В другите държави, също има.

15

До 1

преди 5 години

,,Наскоро измислената държава " е била най могъщата в Европа и света през 15 и 16 век.И техния социализъм няма общо с нашия болшевизъм. Ти в кой клас си бре юнак!