51

Киро Х

преди 5 години

Пич, провери си фактите преди да лепиш етикети като Гестапо. Имаш ли идея какво всъщност е представлявало Гестапо? Но не такава, създадена от Съветските и Холивудски продукции, а истинска такава?

50

Хайде сега,

преди 5 години

от гледна точка на този опит за посегателство над децата ни,се опитайте да видите появата на крайно десните.Има си крушката опашка ...След като и новите Големи братя, и мижавите ни ду..пе_дайни управляващине ни защитават, ще се появят крайно десни. Не, че това е най-добрият вариант, но обществото се мъчи да се защити. Това е.Друг е въпросът, кой ще се опита да яхне гнева на народа и да се представи като спасител на бял кон. Историята познава много подобни примери.

49

Анонимен

преди 5 години

Дърпате тигъра за опашката. Едно от малкото неща, което може да изкара хората на улицата със сопи в ръка, е това. Сигурни ли сте, че искате да опитате? Особено след пилотния "хепънинг"/да го кажа по *** европейски/ в Габрово?

48

8

преди 5 години

Много хубаво приказвате, но народът иска дела. Ако сте сериозни, поставете един ултиматум на тиквеника и вземете главата на шефа на ДАЗД, всичко друго са празни приказки

47

Анонимен

преди 5 години

Е против сте, ама сте солта*ак на същата номенклатура, която предлага и въвежда тези промени, все в името на "стабилността"...

46

Аха

преди 5 години

В тази стратегия държавата ще възпитава децата. Къде отива Конституцията за защита на семействотоКак държавата ще възпитава и образова децата и с какви пари? Ще ги правят *** и немислещи хора роби. Възможно е да ги изпратят в чужбина, като стока за продан. Съседи съобщили, че детето плаче. Социалните го взимат , може да го биете. И сега дават деца в приемни семейства, техни хора, на които плащат по 700 лв

45

Анонимен

преди 5 години

Държавният девиз на нацията пък е Боже пази България . В случая Бог е натоварен да пази България, вероятно, защото другите са заети да си пазят частните интереси."

44

Анонимен

преди 5 години

ами като в норвегия - ще ги вземат от семействата и ще ги дават на гей-двойките.............нали сме модерни европейци

43

До Анонимен 30

преди 5 години

..... повишаване на детските на 500 лв за да може децата да не са лишени от храна и облеклоКои деца, бе?! Онези от махалите ли, за които и сега даваме раздути детски надбавки и ги хрантутим с още 22 вида помощи?Нека такива щедри надбавки да се дават само за децата на хора със средно и висше образование. Нека на такива семейства да се осигуряват общински жилища с предимство, нека им подаряват тези жилища, ако родят третоЗа останалите - глоба, ако създадат дете, което не могат да хранят!

42

Анонимен

преди 5 години

Ще се сетят и ще се съобразяват с мнението на българските родители, които милеят за децата си!

41

Майка

преди 5 години

Скъпи сънародници, това което прочетох е че Норвегия ще ни даде над 1 милиард евра,ако в тази стратегия заложим тяхните наредби. Текстовете: не може да обиждате, наказвате , правите забележка на детето. Социалните го взимат по сигнал и няма да знаем къде ги настанява . Може да ни лишават от родителски права завинаги. Може и да изнесат децата ни в НорвегияТам имат нужда от бели деца Знаете на колко българи в чужбина така им взеха децата и родителите водят дела. Страшно става

40

Анонимен

преди 5 години

Естествено това ще е само за простосмъртните( и евентуално някой политик от опозицията, бизнесмени ще бъдат изнудвани). Дане мислите, че на Боко внучетата ще го обучават на джендеризъм?

39

родител

преди 5 години

...създаване на условия за успешна социализация на децата от етническите малцинства и/или от маргинализирани групи и от семейства, търсещи или получили МЕЖДУНАРОДНА ЗАКРИЛА. Няма опция "не съм съгласен", естествено няма предам анкетния си лист.

38

Анонимен

преди 5 години

А сега всички под строй по двама в редичка отивате и гласувате за да ги пратите баламите на 17 000 евро заплатка за да ви премат джендърски закони.

37

родител

преди 5 години

Забележете какви анкети раздават в детските градини (включително и в тази на детето ми). В тях пише, чече трябва да подпишем, че сме съгласни децата ни да бъдат включени в проект "Заедно можем" за приобщаване към образователната система на деца "от различни етнически групи и в неравностойно социално положение".Това, което намерих като допълнителна информация по програмата (и естествено тактично пропуснато да се спомене в анкетата) е "създаване на условия за успешна социализация на децата от..

36

Анонимен

преди 5 години

оФце, целта е Системата да се превърне в копие на "пчелен кошер"- с "царица", "търтеи", "войни" и "работнички". децата ви е отредено да са "работнички", които безмълвно и безропотно "служат на кошера" събирайки прашец "без да мислят", а просто защото са "програмирани за това".за да станат "работнички", трябва да се откъснат родителя, т.е. да нямат Съзнание, Самосъзнание и Его. това са трите кита, които отличават човека от животните!звучи страшно, това е истината, към която ви тласкат масони

35

Тъпанар

преди 5 години

Преките ми наблюдения над ДАЗД са, че тази агенция повече пречи, отколкото помага. А ако и делегират правата да отнема деца от родителите им, на тия деца ще им се стъжни живота. Като знам какви средства за дете ще се отпускат, къде ще живеят, с какво ще ги хранят и обличат. Да не се окаже, че 35 лв детски месечно са недостатъчни. Тогава на тия деца като им пуснат филм за Аушвиц през ВСВ, ще го гледат с тихата завист, с която ние навремето гледахме за семейство Гулденбург...

34

Анонимен

преди 5 години

Абе къде е баш майстора на спорта да се изходи по въпроса. Да не е пак отишъл да рита мачле. Излез пред народа щом толкова гледаш за него и им кажи колко милиона ви платиха да го въведете този противоконституционен закон. Къде се е покрил под моркова на сенка ли.

33

Анонимен

преди 5 години

Орбан успя да изгони могъщия С.оорос и неговото Отровено общество от Унгария и не му пука! А ние тук подклякаме на всяка пиклива неправителствена организация. Имаме ли държавници или нямаме?!

32

Виготура

преди 5 години

Аз се заклевам публично, че ако някой ми посегне на децата, ще го накарам на съжалява че се е появил на този свят!!!