16

Анонимен

преди 5 години

А кво стана с другия детеубиец Московски. За него се доказа, че е бил и пиян.Него осъдихте ли го.За един прЕАтел питам.

15

АБВ

преди 5 години

До анонимен 4Ти май не си много умен. Даже изобщо не си умен. И в тази връзка - добре, че когато си не много умен, не боли, иначе тебе много щеше да те боли!

14

Алексия

преди 5 години

Честито, стигнахме дъното!!! А ние, като общество стоим и гледаме!!! Корумпираната съдебна система да си свърши работата, беэ компромиси и прошка!!! Превърнаха държавата в *** а престъпниците на свобода!!! Това е престъпление, отнет е човешки живот а ТОЯ се жалва эа книжка, направо ни правят на луди!!!

13

Нострадамов

преди 5 години

До Анонимен...с постановкатаТакава постановка са направили, че Местанския автомобил не е мръднал от мястото си и е смачкан ЧЕЛНО а другата кола се търкаля в канавката по права линия на БМВ то с намачкани странични врати . Ти с многото акъл , физика учил ли си ? Нещо за кинетична енергия.... Други катастрофи виждал ли си ? Но за едно си прав. ГЕРБерите и ДПСарите нямат много мозък........ ама при теб направо липсва. Да позная ли етническата ти принадлежност ?

12

мак

преди 5 години

Че е нагъл, нагъл е, а би трябвало да се радва, че не е на топло. Но щом има право да обжалва, да го използва, друг е въпроса, дали ще му върнат книжката, за да му облекчат живота.

11

баба мара

преди 5 години

за да утрепе още някои

10

wd

преди 5 години

какъв срам да има,това изчадие е агент на турция и открито работи срещу България,няма ли кой...

9

Анонимен

преди 5 години

Възможна е и тая версия Чакали са го в засада и с *** газ....тряс.

8

Анонимен

преди 5 години

На престъпник каква книжка

7

Само питам

преди 5 години

Този ли ще е ПОРЕДНИЯ нагъл политик , който ще бъде помилван от "справедливия" ни съд ?А някой спомня ли си как беше наказан оня политик , който уби детенцето си качвайки го необезопасено на моторна шейна и карал извън пистата ? А поне да сте чували за някакви угризения на съвеста да е имал в последствие ?

6

Анонимен

преди 5 години

Тоя не е нагъл, той е невероятно нагъл

5

АнонимеН

преди 5 години

ЕТО ТОВА Е НАГЛОСТ!!ДА БЕШЕ ПОЧАКАЛ ПОНЕ ДА МИНАТ ЕВРО ИЗБОРИТЕ!--------------ХЕМ Е ВИНОВЕН ХЕМ СЕ ПРАВИ НА НЕВИНЕН!

4

Анонимен

преди 5 години

Тази катастрофа беше постановка. Доган и лакейчето му Тиквун са платили на оня тюрк да удари Местан за да го компрометира и да го извади от изборите.Елементарно е, ама който има мозъчни гънки. А избирателите на ДПС и ГЕРБ нямат много такива.

3

Анонимен

преди 5 години

Може и да е по-нагъл с такъв съд.

2

ай сиктир

преди 5 години

Не знам чудя се дали наглостта на политиците у нас има някакви граници и всеки път си мисля ето стигнаха дъното, но явно дъно нЕма.

1

Kolio

преди 5 години

Не те ли е срам,уби дете!Ти си за затвора!