90

men

преди 5 години

румбата всичкото му образование у пентагона. мислиш че ще захапе ръчичката дето го храни?

89

Гледна точка

преди 5 години

Тук трябва да има много много строги присъди. Споразумението с съда трябва да бъде премахнато. Това да не би да е бит пазар.

88

ти да видиш

преди 5 години

в нормална държава Бобито щеше да е взел едни 60-80години затвор още при първите геройства и историята можеше да е много по-кратка...

87

OMG_Lucker

преди 5 години

Добре, да попитам риторично: този "юнак" има такова дебело досие, което явно е било на разположение на органите на реда. Не ми казвайте, че сега ги установихте и окомплектовахте всичките му гадории. Та да попитам: що не е в затвора?

86

Минас

преди 5 години

Затваряха си очите толкова години, а сега, преди избори, си пишат активи с оставки за апартаменти и задържане на престъпници, че видите ли-ние борим корупцията и мислим за народа...Но ако информацията за апартаментите на Цветанов и останалите, не беше излязла от чужд източник, щеше ли Борисов да се задейства? Както казва народа-на куково лято! Президентска Република или Румен Радев-министър председател...Това са двата варианта и всичко ще си дойде на мястото.

85

Анонимен

преди 5 години

До СтратегИма логика!Щом ги поражда...

84

Стратег

преди 5 години

До дишай дълбокоИма, има...;))) Самата тя е един Сбъркан Закон;)))

83

КЪМ БГ ПОЛИТИЦИТЕ

преди 5 години

Кога ще спрете помощите на така наречените "poми" ?

82

дишай дълбоко

преди 5 години

До СтратегДемокрацията няма нищо общо със сбърканите закони!Това са различни неща,които непрекъснато се смесват!От неразбиране или корист- това е друг въпрос!

81

Анонимен

преди 5 години

Осъдителна присъда предполагам няма да има? Всъщност въпроса ми е риторичен. 3 пъти лежал в затвора - и отново е на свобода?! Българското "правосъдие" е уникално. Наистина, едва ли има друга такава съдебна система в света.

80

Дядо Пенс

преди 5 години

Всеки заслужава съдбата си-щом може да го излъже една неграмотна *** !!!

79

Стратег

преди 5 години

До ДемократДемокрацията е система, която поощрява крадците и измамниците? Как? Чрез своите основни постановки: права на малцинствата, интересите на личността над общността, конкуренция между личностите, което превръща човешките общества в социална джунгла, в която върховенството на Общественото Животно е пълна!

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71Какво значи "специален отдел за криминално проявени ромски общества"бе,човек!?Ти изобщо чуваш ли се какво говориш!?Това е расизъм в най-чист вид!Просто криминалните за първи път си получават присъдата с предупреждението,че при втори път губят гражданството!Елементарно е!Дали са българи,шведи,китайци или марсианци няма значение!А там пък на всекиму неговото!

77

айде

преди 5 години

да кажат сега и на кой съдия или полицай са плащали за да ги закриля толкова години. Докато има корупция няма да има оправия

76

Ован

преди 5 години

Евалла ***. По половин милион и кусур от *** , държащи ги "вкъщи " ???Уникална съдебна система

75

Стратег

преди 5 години

А вие ни карате да работим, за да пълним хазната?;))) За да храним кой...?;))) Та, ролята на овцете е да служат за храна на вълците.

74

Дебелогъз ушев

преди 5 години

Имат личните ни данни от мобилните оператори. Най-вече от виваком. Някоя боя поработи месец-два и качва на флашки всички данни.

73

до 81

преди 5 години

Няма покровители бре,а просто няма държава.Няма такава държава!В коя държава завършилите стедно образование са 80% функционално неграмотни?За незавършилите няма да питам?Тия са от незавършилите и мамят завършилите успешно по времето на соца предимно.

72

Анонимен

преди 5 години

Да кажат кой е покровителя му!защо сега са го заловили,а не по-рано,след като полицаите са знаели?

71

преди 5 години

ни, а тези които ги пускат да си правят каквото искат! " Присъдата на Бобито от 5 г. затвор е произнесена през 2017 г., но е отменена от втората инстанция и той отново се оказва на свобода "!? Какво очаквате в такава държава, съда си играе на котка и мишка, имитират, че уж работят нещо. Защо изобщо са тези инстанции в съда, когато накрая ВКС преобръща всичко? А видяхме какви съдии има в ВКС, видяхме шефа им Панов какво представлява. Не е луд който яде зелника, а който му го дава.