165

Така е

преди 5 години

Браво! Чест и почитания г-н Радев! Невероятно интервю.

164

Анонимен

преди 5 години

Корупцията е зло в световен мащаб и много по-голями от Радев са й обявявали война , но за разлика от тях само Радев се опитва да изкара целия си мандат с клишета за корупцията !Това само подтвърждава, колко е посен, безидеен, повърхностен и безполезен !

163

ГЕРБ=КРАЖБА

преди 5 години

Добре, че поне на президент случихме, защото крадливата герберастка глутница начело *** Борисов, разгради и окраде страната ни.

162

Анонимен

преди 5 години

Гербавите тролчета пак са на линия. Разбирам да се хулят едните, но и другите. Пишат за крадците и хайката на БСП, но не пишат нищо за крадците и хайката на Герб. По това можеш да ги познаеш..

161

Анонимен

преди 5 години

Грабим Европа-рушим България=ГЕРБхахахахаахаххахахаахха,браво,пич, в десятката!!!Ама баш

160

адвокат Тенев

преди 5 години

Сегашната хаотична система не може да съществува без корупция...

159

Анонимен

преди 5 години

Браво,г-н Президент!

158

Анонимен

преди 5 години

Мачкай ги Г-н Президент само така 10 години ГЕРБ/Грабим Европа Рушим България/стигат.

157

Радев жалък

преди 5 години

Този смотан *** освен за екскурзовод(с парите на България) на дългата Деса за друго не става...ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА...

156

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 207Плевнеалиев на всички българи ли беше президент бе *** или само на грабаджиите?

155

ДртПрч

преди 5 години

Чист човек бил, имал бил само един апартамент. Обаче това не му е попречило да назначи тогавашната си любовница и настоящасъпруга на две длъжности и съответно на две заплати. Не е крал, щото е нямал възможност, а не че не е искал. И това го озлобява. И далаверата с Грипените му провалиха... Как да не се озлоби.

154

мааши на Русия

преди 5 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

153

Анонимен

преди 5 години

Всеки Божи ден с Президент Радев е загубен ден за България и изгоден за Московската Орда !

152

русофила

преди 5 години

Радев, не ти отива да говориш за морал и против корупцията. Не си по чист от другите в БСП, Бенчо, Миньо, Ветко, Нинова, Йончева. За да изброя всички крадливи от БСП, трябва цял ден да пиша.

151

Анонимен

преди 5 години

Радев няма политическа воля да бъде Президент на всички българи, а само на русофилите !Такъв Президент е вреден за България !

150

ДртПрч

преди 5 години

Не му вярвам на това червеното нещо. Жизнен опит.

149

Батко Ратко

преди 5 години

Единственият достоен политик в България

148

Хора бдете

преди 5 години

Зеления чорап води след себе си червените кхмери .....

147

Анонимен

преди 5 години

Ама далаверката с вилите за гости е просто чудна. Вземаш 200к евро европари, строиш си палат с басейни, джакузита-макузита...и после трябвало ПОНЕ пет години да работи като къща за гости :))) А след пет години какво? Остава си за лично ползване имотеца явно...баааси кефа. Според мен, еврофондовете и субсидиите трябва незабавно да бъдат прекратени като практика в ЕС, защото не само не водят до нищо добро, но на практика всичките се крадат от разни светнати типове и политици.

146

Анонимен

преди 5 години

Радев ще се бори корупцията - добре. Почваме от 1996 - Румен Гечев тогава финансов министър фалирал бюджета и държавата - сега е в листата на БСП, Корнелия Нинова - тогава пресен милионер от кражбата/приватизацията на Техноимпекс и после изгонена за корупция свързана с друга приватизация - тази на Булгартабак - сега му е най-близка дружка.... Дайте да чуем нещо по този въпрос от Радев и ще започна да вярвам, че това не поредния ПР по плана Решетников