53

Анонимен

преди 5 години

Ако си купиш жилище 1700 евро на м2 То 200 м2 са 680000 лв. Стойноста на ткса смет е 10 промила което прави 6800 лв на година Питам, тези хора колко смет /Такса ботови отпадъци плащат/ ?

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Абе човек! От де си паднал? Не чу ли за подвизите на Деса Мерцедеса и малкия Радев? Нищо различно. Случайни хора там няма! Манталитета на всички е един. БСП не случайно в момента си мълчат. Щото и те са вътре. Не може крадлив и лъжлив народец да случи на честни и отговорни политици. Е, натарпили са ни след освобождението Батенберг, но човека не е знаел български.

51

до БГ смешки

преди 5 години

Тези неща са ясни на всеки.Спомням си един случай които обявиха апартамет на астрономичесак висока цена , когато питах собственика защо, той ми каза" не ми е зор да го продавам но ако някой ми даде тази цена нямам причина да не го продам, след една година го продаде."Но има и случай в които тези които продават искат да го продадат, тогава продават на друга цена.Много хора продават на висока цена ако някой се хване, ако не апартамента не е за продажба.

50

Анонимен

преди 5 години

Интересно, никой не говори за прокуратура. И никой не споменава за поддръжкаата на луксозните жилища. На някой стига до 3 евро на м2. На 200 м2 жилище е средно 500 евро на месец.

49

Сп???нс

преди 5 години

ВСИЧКИ знаем че сделки се изповядват по данъчна оценка, защото по закон не можеш да изповядаш на по-ниска сума. Което не разбирам е защо не актуализират данъчните оценки на база средна цена.В Испания кметствата така актуализират, че като дойде кризата се стигна до момент хората да наследят имот за 50 хил? пазарна цена, а да им търсят данъци върху 300 000?

48

бг смешки

преди 5 години

Артекст не е КТБ защото не е банка ... просто ГРОБ са направили неква услуга на шефа на Артекс да строи некви небостъргачи и така ...ти на мене аз на тебе стават у нас нещата ! винаги е било така! знае кой къде краде и как ...

47

Анонимен

преди 5 години

И ШЕФЪТ НА КПКОНПИ СИ КУПИЛ ЕВТИН АПАРТАМЕНТ.СЪЩИЯТ, КОЙТО ЩЕ ПРАВИ ПРОВМЕРКАТА НА ЦВЕТАНОВ.

46

смрт

преди 5 години

смърт.

45

Гербераст - комунист

преди 5 години

Подавайте оставка, негодници! За 10 г преядохте и уредихте пра-пра-пра - пра - пра внуците си.

44

бг смешки

преди 5 години

не , сериозно говоря ! данъчната оценка винаги е в пъти по-ниска от пазарната цена ...имайте предвид че пазарната цена много често е доста по-висока от истинската цена на имота .... примерно квадратурата на квадрат излиза по около 300-400 евро ...продават ви ги на 3йни ,4ни цени ... цените на Артекст са прекалено високи ! явно обаче има балъци които се връзват и плащат огромните надценки на квадрат ...

43

Анонимен

преди 5 години

Безплатен обяд в безплатен апартамент няма.Кой за какво с какво ще плаща за софрата с гювеча накрая.

42

дедо Ви

преди 5 години

Вай Бойко кадровата листа на ГЕРБ ти е виснала на топките!! Боли!!! Прав е Георги Марков, хвърляй гъбата.....

41

Анонимен

преди 5 години

Горкия Румен Радев загря че го чака много работа с "Партиите, които искат да видят себе си на бъдещия политически хоризонт, трябва сами да се чистят от корумпирани и некомпетентни кадри с управленски амбиции, а не да чакат да гърмят скандали и да ги гасят с оставки", но това е прозрение за БСП а и там никой не дава оставка тука така ,да се надяваме че Радев ще са опита на практика да го приложи към собствената си партия ,не се знае дали ще успее но е хубаво да опита ,дори е длъжен към народа д

40

Анонимен

преди 5 години

Пази боже , сляпо да прогледне ! Отвратиха народа ! Все е бивало излагация , но това направо мирише на корупция , та се не търпи !

39

Щерю

преди 5 години

На народа служат, за него милеят - 85% от всички трудещи се българи - тласнати като *** на минимална заплата...

38

Абе

преди 5 години

защоо Артекс нещо ми прилича като на КТБ . Пак схеми някакви.

37

гечо

преди 5 години

а навреметомин. на икономиката ру ме н геч ев по радиото се изказа че купил къща за много по ниска цена и избягнал данъци - това 100% го има в архивите на радио хоризонт - ама нищо не му направиха

36

Анонимен

преди 5 години

В провинцията такива имоти са по- скъпи, отколкото продадените от Артекс в Сф!!!

35

Анонимен

преди 5 години

До бг смешки"за тва данъчната оценка почти винаги е реалната и е 2пъти , 3 пъти по-ниска от пазарната цена"За койт има познат и 20 пъти по ниска е ;)

34

Анонимен

преди 5 години

Артекс да не са на щат към МС и НС? Или са правителствена фирма?С какви пари строят тия? Как посрещат разходите си?Има и други с имоти от Артекс. Що не ги пишете, бе?