11

Елементарно,

преди 5 години

няма Грузия - няма проблем.

10

Анонимен

преди 5 години

Още една баламурска държава да плаща на САЩ милиарди на година за нищо.

9

Анонимен

преди 5 години

налива и лимонада този в ушите на тази. Като гледам бсй Дончо как е развързал кисията и баба Шмеркел, не знсм с кви пари ще ги хратути и теьи дългоносите НАТО.

8

Анонимен

преди 5 години

Помним как Саакашвили си яде вратовръзката и изгуби Абхазия и Южна Осетия, тези области вече не са части на Грузия, а самостоятелни държави!!Да...........който тръгне с/у Русия, накрая си яде вратовръзката от яд !!!

7

Анонимен

преди 5 години

Аман от предатели и подлизурковци

6

Активист на БКП

преди 5 години

После се чудете защо руснаците се въоръжават ..

5

Морад

преди 5 години

Която държава си е избрала жена за премиер, все е задълбала надолу - справка АНглия, Германия, Австралия, Аржентина, Бразилия

4

Анонимен

преди 5 години

късно е! Трябваше да влязат преди да им вземат руснаците територията! както и Кипър!Който не виза в нато - русия и турция му взимат територии и суверенитета!

3

ЯЗЕ ДА ПИТАМ

преди 5 години

ОТКЪДЕ НАКЪДЕ РУСИЯ ЩЕ КАЗВА НА ГРУЗИЯ КЪДЕ ЩЕ ВЛИЗА И ИЗЛИЗА? М?НАЛИ РЕЕТЕ КАТ ВДОВИЦИ РУСНАЦИТЕ ЗА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО!

2

бай ганю

преди 5 години

какво дава право на русия агресора срещу суверенна грузия да и определя дали може или не да се присъединява към този алианс?освен това нато изобщо не възнамерява да атакува някога русия освен ако русия не го предизвика както е много малко вероятно русия да езаинтересована да предизвиква натоно всичката тази еуфориа епросто храна за гладни простов.ати лесно податливи на манипулации мозъци от простолюдните маси

1

Анонимен

преди 5 години

Тази Бахтадзе знае ли как си го начука на собственият си народ въпреки ,че добре са я подкупили *** да приеме? Питайте умните комшии от Сърбия защо казаха , че никога няма да влязат в НАТО?