34

Истината

преди 5 години

Нямат пари.

33

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са най големите мишлета като туристи. Рупат сухия хляб, който са взели с намаление и се озъртат да не им го открадне някой.

32

Тъпанар

преди 5 години

Бе 'ич не спадат! Май по-скоро си купуват жилища на местно ниво и това автоматично ги отчислява като туристи!А иначе, не знам какво са сгафили украинските студенти-спасители, но ми се струва, че цялата драма е заради местни та.ри.кати, които са си казали: "Ай ши ги .. и чужденцити да ни взимът работатъ". И са им резнали наполовина обещаните пари...

31

Масов турист

преди 5 години

Да ви светна нещо на нашето море по-добри от българските туристи няма,но ги изгонихте с бетон,липса на канализация и липса на адекватен персонал.В Турция и Гърция като чуят българин и се усмихват и радват.В в Гърция по ресторантите всички гърци знаят минимим 10 изречения на български ,бакшиша от една маса от Бг.-8 човека беше 60Е .В Турция видях една нашенка как даде 50 Е бакшиш на пиколото ....

30

Анонимен

преди 5 години

Турист ли си, ако имаш собственост и понякога живееш с месеци в нея?

29

Гларус

преди 5 години

Албена е много добър курорт но няма места за 07 и 08 месеци,а и е доста скъп.Друг добър курорт е Дюни ,но и него го почнаха да окепазяват...Друго всичко чо се води курорт по нашето море е чалга,бетон и ешерихия....Има още малко кашенца ,но не са курорти (Резово примерно)

28

Мишо

преди 5 години

Стига глупости! Минетистърката на туризма каза: ще идват американски туристи.Стига с тези пуснаци, писна ми да идват и да харчат пари в България. Ще дойдат американците и европейците......., а пари не са ни нужни!

27

ПорЦелан

преди 5 години

В Албена има стари соц. хотели с миниатюрни стаички в които са напъхани понякога до 4-ри легла. Храната на олинклузив не е много лоша, но май само количеството я прави малко по-привлекателна, ... когато има чинии и прибори. Като излезеш вечер няма какво да правиш, само за деца до 12 години има някакви панаирджийски забавления. Иначе плажа е добър, но това не стига.

26

Анонимен

преди 5 години

Скъсани са като ци гани, вече само най-горната *** може да си позволи Албена. Освен това Украйна им затвори небето за транзитно прелитане и сега пътуването им е по-скъпо с 20%. Жалки азиатски ско тове.

25

Анонимен

преди 5 години

Малко ни е бетона, повече трябва.... все още има пясък.

24

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаКой ти реве бе...Не виждаш ли, че всеки втори коментар изразява задоволство. Аз не ща да ги чувам биля.

23

Слънчарски

преди 5 години

Майната им на руснаците и въобще на целия ни туризъм. Всеки взе да бетонира където свари - по плажове, дюни, хълмове, още малко в резерватите и на оная ми работа ще почнат. Да спрат туристите, та току-виж и строителството секнало. Ама едва ли, 'щото тия хотели, барове и ресторанти се строят 90% за пране на пари. Да стоят празни, че може и да станат бази за социалнослаби. Малко полза поне.

22

Един от Северозапада

преди 5 години

Ами, плюехте по Русия, искахте да ги шляпкате, искахте бази и ядрено оръжие тук.А сега-ревете като вдовица за.......

21

АВС

преди 5 години

1. ПРОПАГАНДА ПЛЮВАТЕ НА РУСИЯ 2.ВИЗИ СКЪПИ 50 ЕВРО 3.СКЪПИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ 3 РУСИЯ ИМА КРИМ--ПО-ЕВТИГО ОТ БГ 4.ТУРЦИЯ 10 ДОЛ. ВИЗА НА МЯСТО

20

Анонимен

преди 5 години

прогнозирам спад на туристите с по 10 % за всяка следваща година,логично е,нашето черноморие вече го няма,има бетономорие,халал да им е

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен17В Бургас и Варна видимо броят на рускоговорящите се покачва всяка година. Явно тук са вече у тях си, а не на курорт.

18

стига с тия руснаци

преди 5 години

За 2018г имаме 522 085 посещения от Русия при 12 368 363 общо, което е едва 4.2%

17

Анонимен

преди 5 години

Много пари дават в Албена и това се вижда! Но няма тишина и спокойствие,градинките заети от румънски коли,ресторантите са превърнати в столове за нахранване,напитките са подавани в пластмасови чашки от огромни бутилки и сатуратори! Евтино и евтини туристи! Няма барове,няма музиканти,артисти,няма уютни кръчмички, няма риба дори!

16

Анонимен

преди 5 години

А, ти да видиш, украинския персонал бил некачествен, ха ха ха...

15

Анонимен

преди 5 години

Руснаците все повече се ориентират към качествени курорти. Затова пък в БГ ще е пълно с английски пияндета. Благодатни клиенти за ментеливите ни питиета, и за евтините ***!