23

Анонимен

преди 5 години

Позитивна новина. Или се променят или потъват по-дълбоко. Но в България това исторически рядко се случва и когато се случи обикновенно е заради екстремен външен натиск, икогато се случи е с двойно дъно някакси и промяната е поне частично фалшива и нискокачествена. Не знам какво да очаквам от магаретата които движят черномореието. По-скоро ще застинат на същото ниво с по-малко печалби но няма да се "предадат" на по-високото качество.

22

Уморен Хотелиер

преди 5 години

--Оф - искам туристите да ми плащат с банкноти по 500 евро цяло- жалко че ще ги махат тези банкноти ццццц - а аз да плащам по 20-толевка на ден за роб !Искам туриста да плаща за 10 дни а да седи в хотела само 1 ден - така ще минат повече туристи през моят 6-звезден хутел !!Искам държавата да ми внася роби и тя да им плаща заплати - за да се учат в моя хотел как се работи по 14 часа - И на мен държавата да ми плаща задету ги обучавам !Искам и новият модел Мерцедес С 2020г че стария е на 1 г

21

1-н

преди 5 години

да правят като вятъране стъпвам

20

House M.D.

преди 5 години

И какво ни интересуват нас, нормалните хора, неволите на тези несретници?

19

Анонимен

преди 5 години

То половината южно Черноморие е на ДПС,ако не и цялото.

18

Аз

преди 5 години

Да фалират, и алчността да изплуват да се научат да предлагат качество, а на служителите нормално работно време и нормално заплащане! Роби отдавна няма!

17

Анонимен

преди 5 години

Ами, като няма капацитет ... почвайте да наливате бетон в самото море и ще се отвори място за още туристи.

16

гост6

преди 5 години

Работодателите по морето са виновни,че дават малко пари ,а искат 12-15 часа работа.Идете в Турция,там ще се отживеете за парите ,които ще дадете в България,аз ходя от 7 години там,забележки има,но в сравнение с българските курорти е в пъти по-добре.

15

До цените

преди 5 години

Те цените няма как да паднат, като внасяме плодове от Гърция и Турция, кисели краставички чак от Виетнам, свинското ни е от Китай, телешко от Южна Америка, агнешко от Австралия,само пилешкото е от България. Бирата и разни чипове, снаксове, вафли са по евтини в България, защото ги произвеждаме, но това са вредни храни. От голям производител и износител, станахме вносител и храните са ни по високи, както казаха и от проверка на нашите органи, преди няколко месеца.

14

Ф.С.В.

преди 5 години

Най после хубава новина !! Браво Валерка ))

13

А бе

преди 5 години

Нема страшно!Само англичаните да решат проблема с Брекзита навреме(остават или напускат),та нашите оператори навреме да се ориентират за темата на сезона.Макар че и в двата случая се полага много алкохол-пие се и от радост и от мъка.Ако обаче остане сегашното разкрачено положение-лошо,хората няма да имат повод да се натряскат....

12

:)

преди 5 години

Тази снимка която от години се ползва като антиреклама на Мутроморието.

11

11

преди 5 години

От тоз бранш файда за България няма.

10

Анонимен

преди 5 години

Бетонирайте,бе хотелиери,бетонирайте..........

9

Мутроладия

преди 5 години

В Гърция или Турция е 100 пъти по добре за почивка, отколкото тука при мутрите...

8

чети внимателно

преди 5 години

Веднъж дошли в България, високобюджетните туристи не повтарят.Коментира туроператора Иван Кирязов.По думите му качеството на туристическия продукт определено влияе на пазара.Не само той обаче. И рекламата, инфраструктурата, безопасността, сигурността, плажовете, скъпите шезлонги, чадъри. Всичко това е дестинация!, категоричен е Иван Кирязов.

7

Не съм експерт, но..

преди 5 години

Всяка година едно и също... Не стига че дерат живи родни и чужди туристи, ами от 1000 кладенеца вода ще донесат, но няма да дадат повече пари на служителите

6

Любопитен

преди 5 години

Що продължават да строят тогава????

5

Ха-ха

преди 5 години

Може би хотелиерите трябва да пратят малко помощи за кюрдите в натура(от Казанлък и Сопот)?Няколко атентата в Турция и сезонът ще бъде спасен....Не е нужно да има пострадали,само патаклама.

4

Анонимен

преди 5 години

И все по- трудно ще му е на т. нар. български бизнесмен. Във всички браншове. Той започна и разви бизнеса си с кражби, но марфата свърши, а бизнесменът така и не се научи да прави истински бизнес с мисъл и работа.Купища фалити ще има занапред. Неизбежно е.