47

Винету

преди 5 години

Кеф. БСП ще гризне дръвцето. Пак.

46

Изнервен

преди 5 години

До смях. Глу.пак, ти изобщо наясно с процедурата. Онзи ден имаха предварителен разговор, а сега ръководният орган на СДС упълномощава председателя си да финализира всичко. Аман от ***.оти.

45

чебураш

преди 5 години

До Анонимен 43С нищо не ги държи!Седерастина сам си призна,че е заповядано от Жозеф Дол!Но защо е неизвестно!Който от седесето е на избираема позиция,той ще е целта на занятието!Въпроса е,защо им е притрябвал на еврoгeйцитe!?

44

пфу

преди 5 години

Отврати!

43

смях

преди 5 години

Онзи ден се договориха, сега СДС дава мандат за преговори

42

Изчерпани

преди 5 години

И до марионетките на Костов щом стигнаха... Това ли е промяна? СДС съсипа промишлеността на България. Българина наистина няма за кой да гласува на каквито и да е избори. На всички сме давали шанс за повече от 30 години и освен за крадци, нищо друго не става от тях.

41

Ф.С.В.

преди 5 години

Винаги съм казвал че СДС СА НЕЩО УНИКАЛНО !- Вчера подписаха споразумение с ГЕРБ и вече днес ГЕРБ са в гроба !! Който се докосне до СДС моментално се превръща в политическа МУМИЯ БРАВО НА ВАС СЕДЕСЕРИСТИ !!

40

Анонимен

преди 5 години

Жозеф Дол заповядал ГЕРБ да се коалира със СДС, Бойко слугата веднага клекнал и допълзял при Румен Христов. Това са фактите.

39

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера защо всички селяни се костюмират. Да не би костюма да е някаква броня която да ги пази от закона и правосъдието?)! Ако е така поне да махнат вратовръзките за да няма аналогия с бесилките.

38

Анонимен

преди 5 години

Тоя Цветанов по-рано ходеше на молитвени спявки в САЩ два пъти годишно. Сега започна всеки месец. А това последното посещение ще трае докато се поуталожат страстите около апартаментите, та дано електората позабрави. Между другото може и някоя чистачка от Министерството на правосъдието да уволнят. За бройка.

37

Св.Синод.

преди 5 години

АРтекс, ние обявяваме, че тук всички сме чели Библията и знаем псалмите. ще се намерят ли и за нас евтини апартаменти

36

митрополит Николай

преди 5 години

Артекс и аз знам Библята. Може ли и за мен един Апартамен. Ще рецитирам който псалм пожелаете...

35

Богослов

преди 5 години

АРтекс, чел съм Библията отзад напред, и отпред назад. Имам 5,5,0 на кандидат-студентския изпит в Богословския . Моля ви - уредете ме и мен с апартамент за 600 лева на кв. метър. Може и без асансьор.

34

Анонимен

преди 5 години

4.11.2012. - Цветанов ще участвам в генералнат Асамблея на ИНтерпол22.3.2019 - ИНтерпол смъкна обвиненията срещу съпругата и дъщерята на Цветан Василев. Те всъщност били свалени ооще от януари, но официално ги махнали от бюлетина си в същия ден, в който Радио Свободна ЕВропа изказа имотната сделка на Цветанов - един месец преди изборите. 23.3.219 - Цветанов отива "На поклонение" 3 дни в САЩ

33

Анонимен

преди 5 години

Цецо е друга история, Той е продал 2 апартамента евтино, по 580 евро. Излъгали го, човека. Все пак е с помощно училище и няма голямо образование.

32

Анонимен

преди 5 години

БОЖЕЕ,НА АРТЕКС ЩЕ ИМ ПРИЛОШЕЕ ОТ НАТЕГАЧИ ЗА ЕВТИНИ АПАРТАМЕНТИ,ОПАШКАТА ИМ СЕ УВЕЛИЧИ!!!!

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Браво разконспирира Бойко и Цветанов. Други конспирации имаш ли ?

30

Анонимен

преди 5 години

Бойко изпрати Цветанов в САщ, защото от Сащ дойде атаката и той го изпрати да умилостивява Господарите.Бойко дойде смръщен от Брюксел "Цветанов да отиде в САЩ. Знам откъде дойдоха атаките". Да, знаем - от радио Свободна ЕВропа. И от Интерпол.най-смешното е, че уж Цветанов имше яки позиции в Интерпол, а точно от ИНтерпол идва атаката. Смятайте колко им е писнало на чуждите служби от корупцията у нас.

29

Бартер Барака

преди 5 години

За благото на Народа и повишаване на неговия жизнен стандарт , или се лъжа ?

28

Анонимен

преди 5 години

Този ще заработи за един апартамент в кооперацията на Цветанов на Латинка.