52

Анонимен

преди 5 години

До Четете Историята...Ами ние виждаме,че ти не си чел историята,Кирилицата е създадена от българин - Климент Охридски,владетелите на Сръбското кралство са роднини на българските царе и аристократи,а преди това Сърбия е била и част от България,сърбите получават и царска титла,благодарение на роднинитГърците или конкретно византийците,не са имали собствена азбука,а са събирали и прибавяли букви от различни места постепенно,това е описано от Черноризец Храбър,ако си чел старобългарска литература

51

Анонимен

преди 5 години

До 49Ако питаме русофилите, те ще искат да прекръстиме Шумен на Шойгу, Монтана на Медведев, а Пловдив на Путин !

50

Анонимен

преди 5 години

До 45Не чети само средновековна история!Я ,прочети за гръцките золуми в Македония след18век!Апогея на зверствата са по време на междусъюзническата война!Карнегиевата анкетна комисия е описала малка част от тях!В нея се споменава ,че от всички балкански воюващи страни ,Българските издевателства над чужди войници и население са най-малки!

49

Анонимен

преди 5 години

Ако отворя гръцки, турски, сръбски или румънски учебник и там пише, че България не съществува. Аз на гръцките учебници ли да вярвам или на себе си, защото България я има напук на всички врагове, които са около нас. Защото ако слушахме гърците, България не трябваше да я има. Дреме ми на оная работа за гърците, РУК за тях.

48

Анонимен

преди 5 години

Гърците за разлика от сърбите имат история. Сърбите само се надуват, но за какво?

47

Анонимен

преди 5 години

Което е лошо за Гърция, е добре за България. Няма по-големи българофоби от гърците. Даже турците са по-свестни от гърците.

46

Анонимен

преди 5 години

Гърците и србежите са най мръсните,долни,лукави народи съседи на България!Стотици са примерите за затриване на българския етнос от сърби и гърци!За това което е лошо за тях ние трябва да го подкрепяме и защитаваме!Назад в историята те постъпваха по същия начин с нас!

45

Анонимен

преди 5 години

Местя го от единия крачол в другия. Дреме ми за гърците и за гърция. Измислена държава са гърците, нищо не става от тях.

44

akud

преди 5 години

македония час по скоро в ES

43

Мнение

преди 5 години

Гърците са шовинисти. Ясно им е как един ден ще има претенции от Северна Македония до единна Македония. Макетата и сега нагло крадат българската история. За разлика от гърците ние пак клякаме и оставяме да се гаврят с достойнството ни и суверенитета ни. Политици и народ!

42

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството, че кухочерепните същества, членове на герП сънуват Путин, даже с отворени очи. Такава злобна прослойка, някакви си облъчени 10% ще ни казват какво да мислим... гербери, вие мозък нямате, мисъл нямате, капацитет нямате, взели сте акЪли да давате... странна работа. Я си рийте там тинята със зурлите, че ще станвте на суджуци скоро.

41

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНТи не си в час,българите не искат разделена Македония,ако искаха,албанците им предлагаха много отдавна да си разделят Македония между българи и албанци,но българите отказаха и не искат разделена Македония."Вътрешната македоно-одринска революционна организация е национално-освободителна организация на българите в Османската империя. Организацията е активна в Солунския, Битолския, Скопския, Одринския и Цариградския вилает в края на XIX век и началото на XX век."

40

Анонимен

преди 5 години

Вижте в CNN.gr снимките. Хората в центъра на Атина са много.

39

Анонимен

преди 5 години

Дори Ципрас и гръцкото правителство е против това име. В момента много силно ги притискат от Запада. За да могат да натикат Македония в НАТО. Там е заровено кучето.

38

Анонимен

преди 5 години

Протеста няма нищо общо с комунистите в Гърция. Който знае поне малко гръцки е чувал по техните радия какво се говори. Гърците няма да допуснат да има държава наречена "Македония".Виждате какво става около 1 млн. души протестират. Долу Ципрас!

37

Анонимен

преди 5 години

Абе много се изхвърляте. След като гърците протестират в ООН-то може и там като в Македония да обявят референдум. Тогава ще видим наистина какво иска гръцкия народ.

36

АнонимеН

преди 5 години

АКО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ БЪДЕ РАЗДЕЛЕНА ПО-РАВНО МЕЖДУ АЛБАНИЯ, СЪРБИЯ, БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ! :D

35

Анонимен

преди 5 години

Вън руските шпиони от Балканите !

34

Анонимен

преди 5 години

Република Северна Македония - свиквайте русофили-продажници !

33

АнонимеН

преди 5 години

ТО Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ПРОТЕСТА Е ОРГАНИЗИРАТ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ В ГЪРЦИЯ!!!ЦЯЛА ГЪРЦИЯ Е НА ИЗДРЪЖКА НА ЕС ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНИ ФАЛИРА ТАЗИ *** КЪДЕТО ЦЕЛИЯ ЖИЗНЕН СТАНДАРТ Е ОТ ВЗЕТИ ЗАЕМИ КОИТО НИЕ ЕС ГРАЖДАНИТЕ ПЛАЩАМЕ В МОМЕНТА!