190

Да

преди 5 години

До Същите инженериУ лево у десно,избори няма да вземете повече! Тва да ви е ясно .Взимаш си партакешите и оди на майната си .ВСаЩ в Германия дето сакаш.Тука работа нямаш :)Много ви станаха поразиите

189

Да

преди 5 години

До 224 Абе кой е чакал за Москвич бе.Ай стига с вашите измислици.Дядо ми смени три Москвича и две Лади.Тва че някой с спастрял или си е живял по разхайтено си е негов проблем.Не можеш да избягаш от Социализма.Бъдещите Системи ще са все такива.Тва ,че 30 година Капиталът беше в кулминация и експанзия свърши.Никога няма да се повтори в този му вид и в тази му форма.Тя свършила ,умряла работата,те продължават на опашката да стават това което е било и няма да бъде за напред.

188

Русия не

преди 5 години

Може да се Мери с един Китай или Индия да речемПоне 50 години са назад За САЩ разликата става 100

187

Същите инженери

преди 5 години

Дето правеха москвичите им правеха и ракетите им. Знаете за какво иде реч...Само 80% ...знаете какво , вЕрват във Ванга и руското превъзходствоЖивеят като скотове а тръгнали да се мерят със Цивилизацията Аре у лево

186

Анонимен

преди 5 години

Русия след 1917 г. практически няма.

185

Анонимен

преди 5 години

Русия във военно отношение за разлика от всяко друго техническо отношение все пак има нещо.

184

Да

преди 5 години

До Факт! Има и още един начин да се засече подводница.Без Радар и от наземна система.Но и двете страни разполагат с него .Така ,че "следенето е взаимно.Проблемът идва когато атакуваш такъв обект.Времето за реакция.Тоест засичаш го ,атакуваш го ,под вода.И той през това време изстрела ядрените носители понеже също засича атаката.И в крайна сметка той атакува теб.

183

Анонимен

преди 5 години

Миналата година 500000 души са напуснали Русия в посока други държави. Ако някой може да мисли какво значи това.

182

българин

преди 5 години

Във военното дело Русия е ненадмината! Така и ще бъде и за в бъдеще! За това е трън в очите на Америка Русия!-:)

181

Анонимен

преди 5 години

Те едно време така обясняваха и за комунизма, щял да дойде някога си и тогава колко хубаво щяло да бъде, а карахме трошки и чакахме за един скапан "Москвич" 8 г. и то на баснословна за времето си цена.

180

Анонимен

преди 5 години

А пък една подводница заседна в ледовете на Арктика, че рязаха леда с бензинови резачки.

179

Анонимен

преди 5 години

какви са тези новини... това не е новинарски сайт, ами нЕкви си пишат, к'вото им дойде, само да има коментари и посещения

178

Анонимен

преди 5 години

Те и на руският елит всичките им деца завършиха на Запад. Друго си е да харчиш долари някъде по света, друго си е да харчиш рубли в Камчатка.

177

Да

преди 5 години

До Едо Проблемът се дължи на комплексни фактори,и не е свързан толкова с броя население .Най застрашаващия към момента е изстиването на вътреземния мат. и излъчванията Земята.Другото е Пропаганда.Тоест цели съкращаване на популация.Не яжте месо и всякакви глупости тиражирани по СМРАД.

176

Анонимен

преди 5 години

Борей е във водата още през 2008 година. Както в момента летят Су-57.

175

Анонимен

преди 5 години

За бг "журналистите" има само Русия и САЩ, както и за политиците - българи няма и България я няма - единствения въпрос е на кого да се "отдадем"... държавата на пр-ките!

174

Анонимен

преди 5 години

БРИКС, ама никой не иска стандарта на БРИКС, всеки иска стандарта на Западна Европа, САЩ, Канада, Австралия.

173

Анонимен

преди 5 години

Не знам за в бъдеще, но сега в настоящият момент една Турция превъзхожда като флот Русия. За САЩ да не говорим.

172

Анонимен

преди 5 години

И аз мисля, че Русия превъзхожда икономически САЩ Високия стандарт на САЩ е даден на заем, въпрос на време е да им дадат сметката за плащане.Русия от друга страна, няма такива борчове, малкото което имат е тяхно.Всичко е въпрос на време. Римската империя е агонизирала 500 години преди да умре.

171

Анонимен

преди 5 години

Да се чудиш как тоя свръхинтелигентен народ избира все *** управници:)))))))))))))