12

Сатанаил

преди 5 години

Няма време баатко .Всичко е илюзия , но има време за страшен съд.И там всички ще си носите на гръб откраднатото и обидите които сте изричали А времето там не тече ,там е вечност за вас и греховете ви.

11

Анонимен

преди 5 години

До Гошо...ТъпотоДумичката е скраП. Не се тюхкай толкова. Това за което говориш е вече минало време. Така че и да го оплакваме полза няма. Виждаш, времето не се връща назад. Просто да гледаме напред във времето и да внимаваме да не стават досадни повторения. Времето не ни е виновно виновни сме си самите ние.

10

Анонимен

преди 5 години

"Съществува ли реално времето или просто е продукт на нашето съзнание?Както знаем годината има 365 дни. Едно денонощие има 24 часа."Това не е продукт на нашето съзнание, а са измервателни единици описващи цикличността на движението на планетата Земя. Това са факти. Относно времето, да съществува, това е четвъртото измерение, време-пространството.

9

?

преди 5 години

Искате разяснения за същността на времето, така ли?:)НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ. Нямате нито качества, нито ВРЕМЕ за такова нещо. Яжте си чо.ве.ш.кото, докато има гои, които да ви вярват.

8

Гошо...Тъпото

преди 5 години

До Анонимен 3Така е и на мен ми е...досадно,защото дори и да се...върне времето,няма да се върнат заводите,защото са нарязани на скраб.Какво да се прави;парадокси на ...времето.

7

Анонимен

преди 5 години

Антиматерията е изградена от квантови време-частици, учените от ЦЕРН да идат да ускорят 1 време-частица за да проверят дали съществува. Времено е безкрайно като човешката глупост и Веселената.

6

Анонимен

преди 5 години

Господин Димитров, думичката хаОс означава безредие докато хаУс предполагам може да означава стил в популярната музика или или ако е с главна буква името на популярен телевизионен герой. Ако искате наистина да ви смятат за журналист научете се да пишете правилно, иначе ставате за смях. Би трябвало да помислите върху това.

5

Анонимен

преди 5 години

Аз съм учил само за "времепространство", *** не знам, сега с тия нови сащски технологии може и "пространство-време" да са открили.

4

Анонимен

преди 5 години

При милиционер-демокрацията времето е спряло или върви все назад.

3

Айнщайн

преди 5 години

Времето е само напред. Човек живее и не може да се върне назад, за да промени нещо. Както и няма как да отидем напред да видим неща, които още не са се случили. А 24 часа и 365 дни са го измислили умните хора, заради деня и ноща и заради сезоните.

2

Анонимен

преди 5 години

До Гошо...ТъпотоДраги, не политизирай темата. Има неща в живота които не са политика. Вече стана досадно.

1

Анонимен

преди 5 години

Ама че глупост! разбира се че има време макар че то няма материална форма. В какво мислите че живеем- във вакуум? Не го виждаме но го усещаме със смяната на деня с нощта с постепенното остаряване на всеки човек. Друг е въпросът какво представлява времето извън нашата планета, във необятната вселена. Тука всеки може да развихри въображението си. Но истински няма да разберем докато не излезем в открития космос и не станем пътници във вселената. Тогава ще се види в какво и как бихме живели.