11

наблюдател

преди 5 години

Вовка отново му опънаха ушите.

10

Митко Димитров

преди 5 години

Дреме им на руснаците за санкциите на ЕС ,Европа също губи от тях,накрая като се тегли чертата,ще излезе че РУСИЯ печели Крим печели и мост свързващ Крим, печели и войната в СИРИЯ срещу ислямска държава. ЕС "печели"излизане на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ,чрез брекзит и бунтове и протести във Франция ,както и преди това в Испания за отделяне на КАТАЛУНИЯ.

9

Рашки идите домой

преди 5 години

Вън Русия от Украйна!

8

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Не мога да ги разбера тия руснаци... - веднъж казват, че санкциите ги правили по силни, а непрекъснато рИвЪт, когато им ги наложат...

7

Ваш Вова

преди 5 години

През ракетата ми е!

6

ТHE Патриот

преди 5 години

Разтърсващият се от центробежни сили,социално ,политическо и икономическо напрежение и тероризъм запад налага санкции .....доообре!

5

Анонимен

преди 5 години

След тази новина бай Владимир се изпика на двора си на хижата си край Байкалското езеро и отиде да разходи кучето на лов.

4

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

на трибуната:Путин скърца със зъби... - израст на безпомощност...

3

Идеалист

преди 5 години

Няма да е далеч времето, когато американските европейски мекерета, дълбоко ще съжаляват за стореното! Управителят на България, Цветанов, какво казва от Америка по въпроса!

2

Дани

преди 5 години

Странно, но аз не съм чул и за никакъв напредък по темата и за останалите три участника в минските споразумения: Украйна, Германия и Франция.Или Украйна нещо е направила? Стига моля ви се.

1

Анонимен

преди 5 години

Чудо голямо. Тя С Корея от 80 години вече е на санкции. Руснаците си го преместиха. Западът не разбра ли, че освен подигравки друго не печели.