41

КОД ЧЕРВЕНО

преди 5 години

Тодор Живков най-великия български лидер на 20 век!

40

СциганинС

преди 5 години

До Анти ГЕРБДобре,нека са пътищата -но във Франция пътищата -автомагистрала са по-добри от немските прехвалени аутобани.Първия аутобан е пострен в Иатлия 1920 г ,а 1932 е постОрен и аутобан в Германия между Бон и Кьолн .

39

Що бе,Висок?

преди 5 години

Ти асфалт ли си слагаш на софрата или варена тиква/

38

висок

преди 5 години

"Асфалта не се яде!" - любим рефрен на нашите днешни национал-социалисти начело с Нинова!

37

Анти ГЕРБ

преди 5 години

"Френските аутобани са по добри от немските, но немските са безплатни." Това е написано от полуграмотен ***. И той като българските "журналисти" още не е разбрал, че аутобани има само в Германия. Нашите парчета от магистрала, не могат да се наричат аутобани.

36

шматка

преди 5 години

Кой ги е построилПреди нацистите-20кмСлед нацистите-3800кмТа кой ги е построил.

35

До дядо от село

преди 5 години

Дядо какво стана с вашите ,,селските " пенсии от 30 лева ?Вдигнаха ли ти я ,или още не ти стига и искаш на стари години да заработваш като т.р.ол?

34

До 29

преди 5 години

Прочети пост 21 и ако имаш нормална мисловна дейност ще проумееш,ако ли не значи става дума за пари.Германците за това са харесвали Хитлер/преди войната/ защото е правил видими,полезни за държавата си неща.А твоите,,спонсори" доведоха страната ни четри пъти до банкрут.Нищо не си видял,нищо не си преживяла само си зял.Не би издържал и 1 месец от онова време на Живков,Беров,Луканов и Виденов млади пубере.

33

Щерю

преди 5 години

Нацистката мишка сред германските автомобили - VW...

32

СциганинС

преди 5 години

Френските аутобани са по добри от немските ,но немските са безплатни.

31

sando

преди 5 години

''До 1941 г. са завършени само 3800 км аутобани.'' --- Това изречение направо ме стряска...

30

път

преди 5 години

"Всеки път, когато някъде в Германия започва да се изгражда нещо, Гьобелс незабавно изпраща тълпи журналисти и самия Хитлер, за да може фюрерът да си направи пиар. Именно поради това, много скоро в съзнанието на германците Хитлер започва непрекъснато да бъде свързван с изграждането на аутобаниВсеки път Цецо изпраща Баце да отрежи лентичката да си направи ПР...

29

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Дори не можах да дочета тази "статия". Хитлер си правел пиар. Ами Боко Тиквата какво прави с ножицата в ръка. Или това не е пиар. Да не говорим за непрекъснатото му дърдорене, колко пътища е направил и предстои да направи. Ами то човек като се замисли никой премиер в света не е правил сам пътища. Но важното е за някои да се сипе помия.

28

Анонимен

преди 5 години

Е така го построихме че за нищо не ставаше.То се видя.Ние ги лъжехме че работим,те ни лъжеха че ни плащат" и ,,Как сте ,как сте?-шегуваше се другаря Живков, ,,Добре сме ,добре сме-шегуваха се работниците" Лафове от соца. .Така беше мили деца по време на ,,недоносчето"-социализъм.Само че никой не смееше да го каже на глас,защото ,,приемната" на Московска 5 чакаше ,с дежурното ,,гримьорче"Старите ме разбират,а младите да питат мама и тате/ако не са били от днешната,,опозиция"-милионери/

27

хахаха

преди 5 години

"Всеки път, когато някъде в Германия започва да се изгражда нещо, Гьобелс незабавно изпраща тълпи журналисти и самия Хитлер, за да може фюрерът да си направи пиар."Сменете "Гьобелс" с Цв.Цв. и "Хитлер" с Б.Б. и ми кажете, това не ви ли звучи познато???

26

ss

преди 5 години

....те мислят как да им останете роби и роби и да не можете да се изплъзнете от това робсто, да си контролират какво ядете какво пиете и с каква паста си миете зъбите....

25

SS

преди 5 години

Вече се чудят какво и какво да измислят за Хитлер и да го оплюят, то не беше психно болен, гей, шизофреник, маниак, извънземен незнам си какъв истината е че още ги е страх от него... да не се завърне и да им развали световния рахатлък да мачкат обикновените хора. Ами като не са ги направили нацистите тези аутобани а са били построени преди това, значи сте лъгали досега че милиони евреи са умрели от полагането на робски труд по изграждането на тези аутобани...Хитлер мислеше за бъдещето...

24

Анонимен

преди 5 години

Хитлер и дружинката му са били чудовищата на всички времена!

23

До ЖО

преди 5 години

Ти къде точно си служил ,,боецо". Във кое ППС са ти изнесли тази лекция Или май в КЕЧА си бил,ама там нямаха време за образоване.Ех този ,,чичко Гугъл" как всичко знаете без да ставате от тюфлека.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Прилича на Тодор Живков , който си правише пиар за всичко, особенно как за 2 години сме построили всичко вместо за пет .