15

ВЪПРОС

преди 5 години

В България има Фотоволтаични , Вятърни и Водни Електроцентрали с капаците на 10 АЕЦА .Защо не се използва тази енергия ?Направете тока като при соца - 4 стотинки и ще се изчистим за 1 година .Никой от Управляващите не поставя ВЪПРОСА за Възобновяемите Централи по каква работа са в България - всеки Политик има такава частна централа и ни пробутва скъп ток .

14

Анонимен

преди 5 години

И какво да горят бе м... да е... ,със тези мизерни заплати в тая пропаднала държава.

13

Роб на влаЗта

преди 5 години

Хората векове са горили дърва ...и в 21век голям проблем.Просто трябва пазар на газовите доставчици ....икономика.Вездуха е най-чист по селата където горят само дърва -защо ли?Да го измерят и да видят какво пречи-колите,тец......

12

Burzum

преди 5 години

Аз пробвах да горя вода ама не ще да гори, Путин е виновен.

11

Анонимен

преди 5 години

До СофиянецТАЗИ ГЛУПОСТ ОТ МНОГО АКЪЛ ЛИ Я НАПИСА ?

10

Анонимен

преди 5 години

А какво трябва да гори, гуми ли да горят хората ?

9

T

преди 5 години

На дърва са се огрявали хорстс от десетилетия насам, защо точно сега се трибунира толкова много че въздуха е мръсен? Тая пропаганда отново има някакви анти български внушения, казва на хората "махайте се от България" тук е скапано.Съмняват ме измерванията от тези частни станции...имайте на предвид че много коли са на газ.За мен това са анти български внушения!!

8

до 12

преди 5 години

то щото на газ мноо ефтино един комшия си прекара и стана пишман и върна климатиците вика одраха ми кожата с тая газ 500-600 лева на месец

7

Грую

преди 5 години

Ще гориш газ от на баба си *** който е искал се е газифицирал отдавна, а като спре и АЕЦ Козлодуй и тия дето се топлят на ток и те ще минат на твърдо гориво.

6

Щерю

преди 5 години

Като започнем да горим газ от Израел - чак тогава вече всичко ще е наред! То това е целта на цялата сегашна бла-бла-бла кампания против твърдите горива...

5

анонимен

преди 5 години

да ни напровят заплатите 2000евро като тяхната ще караме нови коли и ще се топлим на ток

4

Анонимен

преди 5 години

Това са само дивотии и сензации.Хората по тези крайща така се отопляват от столетия и не е имало проблем.

3

ХаХаХа

преди 5 години

Избягахте от хубавите български села, за да дишате въглероден моноксид и азотен оксид и да ядете ГМО пластмаса в градовете. *** народ -слаба държава!В Швейцария хората си живеят в планските села, там си имат дребни производства, ферми, туризъм, поддържат висок стандарт и живеят екологично. А България има даже по добрия условия за селски живот и от Швейцария, защото нашата земя е по плодородна. Но народа ни изглупя и се изоглави след 40 години комунизъм.Комунистите затриха селото!

2

Анонимен

преди 5 години

В Унгария, Чехия, Полша, Румъния, Сърбия няма 10-15 годишни коли ли ? Всичко е от камините с водни ризи в тях пушека става летлив, може да сте виждали катрана отложен по кюнците на такива камини, в нормална печка без водна риза такъв катран няма да видите.

1

Анонимен

преди 5 години

Като изгорите дърветата ще дишате пясък после, той Нострадамус е казал 2022 г камилиге ще пият вода от Дунава, поради липса на камили ще дойдат брадати камилари.