48

Анонимен

преди 5 години

А защо изобщо трябва да се ремонтира? 7.5 милиона лева за някакъв бетон? Вие нормални ли сте? Или пак ще краднем нещо.5 пари не давам за купчината бетон и арматура там.

47

Анонимен

преди 5 години

А колко килограма тротил са необходими и колко ще струва? Това е най-добрият и евтин вариант. После пускаме берачите.

46

Анонимен

преди 5 години

В РЕГИСТЪРА НА ИМЕНАТА НА ГЕОГРАФСКИ ОБЕКТИ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ВРЪХ ИЛИ КАКВОТО И ДА Е ДРУГО МЯСТО С ИМЕ БУЗЛУДЖА!!! БЪЛГАРИТЕ НЕ НАРИЧАМЕ МЕСТАТА СЪС СТАРИТЕ ИМ ТУРСКИ ИМЕНА.

45

Чикън

преди 5 години

Оф, всички сте ненадминати демократи, ама по цял ден гледате някоя далаверка да спретнете. Делите хората на ваши и наши и не спирате да им давате властта на тия същите против които се изказвате. Искате и да рушите паметници по примера на талибани, комунисти, османци и всеки друг, които е поробвал тези земи.Следващите след вас даже няма да им какво да рушат.

44

Мда

преди 5 години

Огромният проблем е,че всеки си мисли,че историята започва от него и преди това не е направено НИЩО или само ***.!С какво сегашните "демократи" са по-добри от комунистите?Да е дръпнала нещо държавата,да има перспектива пред себе си?Стабилна държавност не се гради като рушиш всичко създадено преди тебе,а като го използваш по максимално ефективен начин!Тая постройка досега можеше да донесе милионни приходи,ако не беше изоставена по идеологически съображения,че и елементарен нарцисизъм!

43

Анонимен

преди 5 години

по евтино ще излезе да го взривят и др. Банев и т.н. да участват в разчистването му

42

Анонимен

преди 5 години

Върхът се казва "Хаджи Димитър" и е държавна собственост. Бетонното изчадие да се срути и да се постави паметник на Хаджи Димитър.

41

Анонимен

преди 5 години

До До 34Истинските паметници в една Държава това са на националните герои и хора с огромен принос за народа си. Паметници на партия , която е избивала народа си е цинизъм .

40

избирател

преди 5 години

Ха,как стигнах и писах тук бре?!Трябваше да е по повод бялото знаме на Макрон.

39

До 38

преди 5 години

Лоша идея - тогава ще искат собственост върху него! те вече искаха да го вземат заедно с околните баири по които можеха да сложат лифтове и да правят луд бизнес. Валери Симеонов тогава, влезе в пререкание с тях им затвори кранчето. Това е едно от нещата заради които го мразят! Иначе сега, щяха да са собственици на Връх Бузлуджа и всичко наоколо! Плюс държавни пари за реставрация....Той им развали плановете.Сега пак опитват нещо, но е многоходово. Затова - СЪБАРЯНЕ!

38

избирател

преди 5 години

''Емануелчо'' бих казал.Едно е да се правиш на мъж пред възрастната си учителка,с която спиш,съвсем друго е да застанеш пред многохилядната тълпа!!!Да той направи подобна демонстрация,която никак не му отива на ранга.Все пак френската тълпа не е българската,за което шапка има свалям.Може би затова са доста по подредена от България държава.Е не са Германия,но и България не са!!!

37

До 40

преди 5 години

Този връх ОФИЦИАЛНО се казва Хаджи Димитър. Комунистите, като туркофили и *** използват турското му име, което е сменено още през 1943 г.

36

ВАСИЛ КИРЕВ

преди 5 години

АКО НА НЯКОИ ЛУДИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ИМ СЕ ДАДЕ МАЛКО ВЛАСТ ЩЕ РАЗРУШАТ ВСИЧКО СЪТВОРЕНО ДО 1989 ГОДИНА.ОТ ТОГАВА НА САМ ДА Е НАПРАВЕНО НЕЩО?МИС СИЛИКОН,МОКРИ ТЕНИСКИ,ГЕЙ ПАРАДИ И ПОДОБНИ.

35

До Анонимен

преди 5 години

"да се изложат снимките на всички ***, престъпници и българомразци" Снимки на *** на толкова високо и чисто място - това е още по-голямо ос*ране на пейзажа! От една страна, снимаха го в един евтин игрален филм като остатък от тъмно комунистическо минало, мисля го нарекоха "налудничав" и "абсурден". От друга - струла ли си да се пази, само и само за да ни се чудят на акъла, за епизодични снимки като артефакт на луди? По-добре да го съборят. Хаджи Димитър трябва да е там, не това.

34

Анонимен

преди 5 години

Електоратът на БКП, вместо да цели измамници с пачки пари от балконите, да си съберат по 20 лв на калпак и да си го стегнат ако искат. Без държавни пари!

33

хаха

преди 5 години

До АнонименДо приятеля дето ще събира по 30 лева за вход на мавзолея...Не всичко е пари другарю.

32

Анонимен

преди 5 години

Може да се направи луксозен атракцион-клозет. Там посетителите (срещу заплащане) да могат да се облекчат върху лика на комунистически вожд по избор. Разбира се ще се продава и бира.

31

До

преди 5 години

Всички, които отричат паметниците в България не са Българи,а предатели на Българската трудолюбива нация да си ходят.

30

хаха

преди 5 години

Да си го финансират БКП... и техния електорат...

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Мумията на Ленин е фалшива. Това което се вижда не е Ленин, а силиконова скурптура. Но пияните комунисти още вярват, че е той и че не се е разтекъл по пода.