381

До 395

преди 5 години

Именно! Платените ***-революционери разчитат на къса памет и наивно младо поколение което не знае че, номенклатурата и другите структури все производни на бкп свърши тази работа чрез подставени лица и изнесе парите, та и децата си с тях! Понеже са некадърни и без въображения, наследници на шумкари които знаят само да откраднат, не да развият, стимулитрат работниците с дялове в предприятията и т.н....нали са "за народа"... Днес пак правят революция, поредната!

380

Анонимен

преди 5 години

Дигни мерезето на 1500 бе, дигни мерезето на 1500!

379

Анонимен

преди 5 години

До До 397А ти не можа да се вредиш с "оффшорна сметка" а, няма милиончета за теб, а? Други се вредиха, а ти заслужаше оффорна сметка, а?

378

Анонимен

преди 5 години

До До 398Ами заминавайте, прави ви път и много успехи на Запад при западните работодатели.

377

До 398

преди 5 години

Не само Аз, всички българи заминаваме. Жалко само за пенсионерите дето им е минал живота и живеят в мизерия, а са работили цял живот за България.

376

300 коли?!

преди 5 години

Това сериозно ли?Щото преди малко пред Мола в Младост имаше поне 2000 Аре у лево ;))

375

До Бойко БГ

преди 5 години

Бойко вдигни стандарта на живот и протестите ще спрат. Цял остров си купи. Не лъжи, че нямаш пари. Това за заплатите е мое предложение. Да е минималната 1500 средната 2500-3500 и така. Никой не го е обещавал. Казвам ти какво иска народът като не искаш са го чуеш. Ама то разговора с тебе е все едно да се говори на стената. Няма смисъл.

374

До 397

преди 5 години

Ти от Луната ли падаш та не знаеш как "приватизираха" и колко "нищо не остана" по офшорните сметки или си на Техноимпексова частната секретарка?

373

Яжте ми ‘уя

преди 5 години

Тези протестиращи са руско- турски *** които работят за интересите на биешите ни поробителки рассия и туркия Да живее България!

372

Анонимен

преди 5 години

" бяха приватизирани от партийния секретар, началник отделите и директора (моят опит). Комунистите изпуснаха момента да дадат шанс на работниците да станат истински съсобственици"Еми предприятията фалираха, съсипаха се, нищо не остана от тях, значи партийните секретари и комунистите си получиха заслуженото и справедливостта възтържествува. Ти защо ревеш сега, жал ли ти е за комунистите, че загубиха предриятия от които можеха да печелят милион сега?

371

До 393

преди 5 години

Не всички искат да крадат, намажат и експлоатират други хора. С това мислене да търсите роби и България фалира. Изобщо не уважавате съвестните служители.Хората се изнасят на Запад. Скоро ще трябва да интегрираш р*ми да ти работят.

370

Анонимен

преди 5 години

Предприятията се приватизираха най-вече от подставени лици чиято задача беше да ги съсипят. Ако България сега имаше индустрия и произвеждаше сама стоките които внася това щеше да е голям проблем за страни като Германия които живеят от износ. Затова и не се развива индустрия, а парите от ЕС могат да се харчат само за асфалт( да пътуват по изгодно западните стоки до българския пазар) и спа центрове и стадиони по обезлюдените села.

369

До 386

преди 5 години

"А защо не си внесохте SDPeйци или CDU-сци от Германия те с техните деца да ви станат първи капиталисти?"____Не може ли да не се граби населението чрез хиперинфлации и да не му се "приватизират" предприятията? Тях ХОРАТА са направили с ръцете и умовете си? Защо не ги направиха на акционерни дружества и не ги разпределиха между работниците? Нали са комунисти/социалисти? Дето сега ще ви спасяват...А ти друга представа за хората освен като за *** нямаш ли че, искаш да се внася някой?

368

Анонимен

преди 5 години

До До Анонимен 381Ми защо не си внесохте безпаррийни секретари те да ви приватизират предприятията? Или ти не си могъл да се вредиш да намажеш, а? Да дадат предприятията на обикновените хора с умения - ми сега на обикновените хора с умения кой им пречи да си направят фирми и да печелят, ами ревеш какво е било преди 30 години защото не си могъл да се вредиш. Направи си фирма, сега няма хиперинфация и печели, предриятият вече ги няма, всичко е малки фирми, сега кой ти пречи?

367

До Боко 389

преди 5 години

Засрами се бе. Най-бедни сме не само в Е.С, ами и на Балканите. Една Румъния е пред нас. Стига ала-бала. Искаш да умориш народа си. Само магистрали са ти в главата. Чудиш се как да се оправдаеш и винаги това със световния пазар. Спри да крадеш Бойко!!! Спри се!!!

366

ДАААА...

преди 5 години

ЗАРАДВАХ СЕ КАТО ВИДЯХ ВСЕ МЛАДИ ХОРА СА ИЗЛЕЗЛИ НО ЩЕ ВИ ПИТАМ ЗАЩО ТОРМОЗИТЕ ХОРАТА ПО МАГИСТРАЛИ И ПЪТИЩА ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ОТИДЕТЕ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ТЕЗИ ЗАРАДИ КОИТО СТЕ ИЗЛЕЗЛИ КАК ЩЕ ВИ ВИДЯТ КАК ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВО ИСКАТЕ ПОМИСЛЕТЕ И ГО НАПРАВЕТЕ КАКТО ТРЯБВА

365

До Анонимен 381

преди 5 години

Сигурно си от комунистически произход щом не си наясно и питаш, НО: имаше и обикновенни хора, с професии и умения, тези които са я изградили тази държава! Те имаха някакви спестявания и работни места. Спестяванията целенасочено им ги стопиха с няколко хиперинфлации и смени на парите. Предприятията (поне сградата) им бяха приватизирани от партийния секретар, началник отделите и директора (моят опит). Комунистите изпуснаха момента да дадат шанс на работниците да станат истински съсобственици понеже са алчни и си взеха всичко!

364

Анонимен

преди 5 години

До БГ,361 Няма "закон за вдигане на заплати",дори в най-богатите страни.Свободният пазар има свои закони,получаваш толкова,колкото работиш и можеш да продадеш.КомуниЗъмъ е оставил трайни следи у теб,значи,независимо дали работиш,законът да ти дава сигурната заплата?!Къде го има това?Дори и Нинова не може да ти го осигури,защото с мъжа й,който е шеф в Лукойл,са капиталисти,крадливи социалисти и не признават такъв закон.

363

До Б. Г

преди 5 години

Бойко издаде се. Споменеш ли Нинова, няма начин да не си автентичният Бойко. Поне стана ясно, че заплати няма да вдигаш. От Б.Б се пишеш Б. Г. Скоро чакам да видя и Ц.Ц.

362

Анонимен

преди 5 години

До СМЯНА НА СИСТЕМАТА !Да, Швейцаиря на Балканите е била при монархо-фашисткия режим България пред 1944г, произвеждала е коли, самолети, космически кораби...